Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Onze bloggers met de meeste Instagram volgers

23 augustus
x
Wat is dit?

De meeste van onze hondenbloggers hebben ook een Instagram account. Bij iedere blog kun je onderaan doorklikken naar de Instagram account van de blogger die het geschreven heeft. Sommige bloggers zijn nog maar net begonnen op Instagram terwijl anderen al echt instafamous zijn.

Op nummer 1

Welke van onze bloggers heeft nu de meeste volgers op Instagram? Dat zijn……..

1. Jolie & Jaeda met 10,5K volgers

Ben je benieuwd hoe het leven van 2 echte instamodels er uit ziet? Lees dan zeker Jolie & Jaeda’s blog ‘Instagram van hobby naar passie’
Binnenkort lees je een hele blog vol met tips van Jolie & Jaeda om de Instagram account van jouw hond ook zo te laten groeien. We schreven eerder al een blog over meer volgers op Instagram, maar eerlijk is eerlijk The Dog Pen heeft ook nog geen 10 duizend volgers. Je kunt dus zeker een voorbeeld nemen aan Jolie & Jaeda, volg jij ze al op Instagram?

Bijna 6000 volgers

Op nummer 2 staan de Newfie broertjes Bumper en Fender.

2. Bumper & Fender met 5823 volgers

De New Founlander broertjes Fender en Bumper zijn geadopteerd en ze maken nu de leukste avonturen mee. Ze zijn heel actief op Instagram en ze doen graag waterwerk, wat natuurlijk ook leuke foto’s oplevert. Deze 2 vriendelijke reuzen hebben alweer 5823 volgers (we moesten even dubbel checken, want aan het begin van het schrijven van deze blog waren het er nog 5819). Ze groeien dus lekker verder!

 

Frenchie broertjes

3. Nacho & Chester met 3077 volgers

Frenchie broertjes Nacho & Chester zijn ook zó leuk om te volgen. Deze 2 broertjes hebben alweer 3077 volgers op Instagram en ze groeien iedere dag door. Door zulke grappige foto’s zijn ze zo beroemd geworden op Instagram. Nacho was eerst nog in zijn eentje, toen heette zijn account nog Nacho_Muchacho, maar met de komst van zijn schattige broertje Chester zijn ze gezellig samen.

Net geen 2000 volgers

4. Wiske WorkingCocker met 1887 volgers

Werkhond Wiske woont in Den Haag, ze krijgt alle mogelijkheden om haar werklust te kunnen gebruiken. Dat Wiske werken heerlijk vindt, dat straalt er vanaf. Je ziet dan ook een vrolijke hond en ze doet allerlei verschillende activiteiten. De blije hond aan het werk, gecombineerd met de mooie foto’s en de leuke teksten zorgen er voor dat Wiske alweer bijna 2000 volgers heeft op Instagram. Meer over haar uitstapjes lees je in deel 1 van de blog serie actieve wandelingen.

Klein maar dapper

5. Plint met 1202 volgers

Deze kleine dappere teckeldame heeft met haar bijzondere naam en geweldig leuke koppie al iets meer dan 1200 volgers op Instagram. Plint deelt mooie foto’s van alles wat ze meemaakt en alles wat ze stuk bijt. Volg je Plint nog niet op Instagram via @Plinstagram kom je bij het juiste account uit!

Onder de 1000 volgers

Natuurlijk zijn al onze honden leuk om te volgen op Instagram. Nog net niet in deze lijst omdat ze (nog) onder de 1000 volgers zitten zijn; Sennah’s Life met 768 volgers, Lady Rebel met 765 volgers, ons The Dog Pen account heeft momenteel 342 volgers. Shiba Inu Aiki en Guus the Goldendoodle hebben 231 en 233 volgers. Urban is nog maar net begonnen met zijn Instagram account en hij heeft 115 volgers.

Hoeveel volgers heeft jouw hond op Instagram? Deel jouw hond zijn account in de comments zodat we jou ook kunnen volgen!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Waarom blaffen honden? Geef koekje! x

Waarom blaffen honden?

15 april Door: Redactie

Deze blog is geïnspireerd door het Doggo seminar met Kathryn Lord. Wil je alle blogs over dit seminar lezen? Je vindt ze hier. Blaffen Niet alleen voor mensen die ...

Lees het hele artikel
Sorry, weer een tijd niet geblogd... Geef koekje! x

Sorry, weer een tijd niet geblogd...

14 april Door: Redactie

Weet je wat nu het leuke is van een bloggersplatform? Samen zijn we sterk! We zijn inmiddels met 29 actieve hondenbloggers. Dat wil zeggen dat er altijd wel iemand ...

Lees het hele artikel
Top 6 gezonde hondensnacks Geef koekje! x

Top 6 gezonde hondensnacks

12 april Door: Redactie

Natuurlijk wil je jouw hond ook wel eens iets extra lekkers geven. Gewoon als tussendoortje of juist om lekker lang om te kluiven. Wat je ook wilt geven, je ...

Lees het hele artikel
Met je hond naar Animal Event Geef koekje! x

Met je hond naar Animal Event

3 april Door: Redactie

Op 3, 4 en 5 mei is in Hilvarenbeek Animal Event! Heb je er nog nooit van gehoord? Animal Event is een driedaags dierenfestival (we mogen 3 x 2 ...

Lees het hele artikel