Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Onze bloggers met de meeste Instagram volgers

23 August
x
Wat is dit?

De meeste van onze hondenbloggers hebben ook een Instagram account. Bij iedere blog kun je onderaan doorklikken naar de Instagram account van de blogger die het geschreven heeft. Sommige bloggers zijn nog maar net begonnen op Instagram terwijl anderen al echt instafamous zijn.

Op nummer 1

Welke van onze bloggers heeft nu de meeste volgers op Instagram? Dat zijn……..

1. Jolie & Jaeda met 10,5K volgers

Ben je benieuwd hoe het leven van 2 echte instamodels er uit ziet? Lees dan zeker Jolie & Jaeda’s blog ‘Instagram van hobby naar passie’
Binnenkort lees je een hele blog vol met tips van Jolie & Jaeda om de Instagram account van jouw hond ook zo te laten groeien. We schreven eerder al een blog over meer volgers op Instagram, maar eerlijk is eerlijk The Dog Pen heeft ook nog geen 10 duizend volgers. Je kunt dus zeker een voorbeeld nemen aan Jolie & Jaeda, volg jij ze al op Instagram?

Bijna 6000 volgers

Op nummer 2 staan de Newfie broertjes Bumper en Fender.

2. Bumper & Fender met 5823 volgers

De New Founlander broertjes Fender en Bumper zijn geadopteerd en ze maken nu de leukste avonturen mee. Ze zijn heel actief op Instagram en ze doen graag waterwerk, wat natuurlijk ook leuke foto’s oplevert. Deze 2 vriendelijke reuzen hebben alweer 5823 volgers (we moesten even dubbel checken, want aan het begin van het schrijven van deze blog waren het er nog 5819). Ze groeien dus lekker verder!

 

Frenchie broertjes

3. Nacho & Chester met 3077 volgers

Frenchie broertjes Nacho & Chester zijn ook zó leuk om te volgen. Deze 2 broertjes hebben alweer 3077 volgers op Instagram en ze groeien iedere dag door. Door zulke grappige foto’s zijn ze zo beroemd geworden op Instagram. Nacho was eerst nog in zijn eentje, toen heette zijn account nog Nacho_Muchacho, maar met de komst van zijn schattige broertje Chester zijn ze gezellig samen.

Net geen 2000 volgers

4. Wiske WorkingCocker met 1887 volgers

Werkhond Wiske woont in Den Haag, ze krijgt alle mogelijkheden om haar werklust te kunnen gebruiken. Dat Wiske werken heerlijk vindt, dat straalt er vanaf. Je ziet dan ook een vrolijke hond en ze doet allerlei verschillende activiteiten. De blije hond aan het werk, gecombineerd met de mooie foto’s en de leuke teksten zorgen er voor dat Wiske alweer bijna 2000 volgers heeft op Instagram. Meer over haar uitstapjes lees je in deel 1 van de blog serie actieve wandelingen.

Klein maar dapper

5. Plint met 1202 volgers

Deze kleine dappere teckeldame heeft met haar bijzondere naam en geweldig leuke koppie al iets meer dan 1200 volgers op Instagram. Plint deelt mooie foto’s van alles wat ze meemaakt en alles wat ze stuk bijt. Volg je Plint nog niet op Instagram via @Plinstagram kom je bij het juiste account uit!

Onder de 1000 volgers

Natuurlijk zijn al onze honden leuk om te volgen op Instagram. Nog net niet in deze lijst omdat ze (nog) onder de 1000 volgers zitten zijn; Sennah’s Life met 768 volgers, Lady Rebel met 765 volgers, ons The Dog Pen account heeft momenteel 342 volgers. Shiba Inu Aiki en Guus the Goldendoodle hebben 231 en 233 volgers. Urban is nog maar net begonnen met zijn Instagram account en hij heeft 115 volgers.

Hoeveel volgers heeft jouw hond op Instagram? Deel jouw hond zijn account in de comments zodat we jou ook kunnen volgen!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht! Geef koekje! x

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht!

27 September Door: Redactie

Je hebt wellicht al eens gehoord over het gebruik van cannabis (hennep) in natuurlijke behandelingen voor honden. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de ...

Lees het hele artikel
De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer Geef koekje! x

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer

19 January Door: Redactie

Hypoallergeen hondenvoer wordt vaak beschouwd als een goede oplossing voor honden die lijden aan voedselovergevoeligheid of allergieën. Het is speciaal ontworpen om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen ...

Lees het hele artikel
De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining Geef koekje! x

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining

19 September Door: Redactie

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining. Wat zijn nu de allerhandigste beloningstasjes? Zelf gebruik ik dagelijks een beloningstas. Bij iedere wandeling en training (en zelfs in de tuin) ...

Lees het hele artikel
Past een Akita Inu wel bij mij? Geef koekje! x

Past een Akita Inu wel bij mij?

26 July Door: Redactie

Past een Akita wel bij mij? “Zo één wil ik ook!”, hoor ik mensen op straat zeggen als ze mij met mijn honden zien lopen, wijzend naar 1 van ...

Lees het hele artikel