Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Instagram: van hobby naar passie

11 juli
x
Wat is dit?

Wat begon als hobby, op Instagram een ‘dagboek’ bijhouden over Jolie’s verwende leventje, groeide al snel uit naar passie. Blij (en verbaasd) als ik was met 50 volgers op de eerste dag, tikten we na drie dagen de 250 volgers aan. Hoe dan? Geen idee. 250 volgers werden al snel 500 en het aantal bleef zich verdubbelen. 

We wonnen de ene na de andere ‘Giveaway’ van nieuwe bedrijven die hun hondenaccessoires bekendheid wilden geven. Zo kreeg Jolie o.a. tuigjes uit Australië en Amerika en accessoires uit Hawaï en Schotland. 

Met de komst van herplaatser Jaeda bereikten we de 10K volgers en ondertussen onderhouden we al ruim 2 jaar nauw contact met accounts uit o.a. Amerika, Argentinië, Canada en Engeland maar ook dichterbij huis zoals België en Duitsland. 

Niet alleen het onderhouden van contacten neemt veel tijd in beslag. Ook het up-to-date houden van onze Instagram ‘feed’ vergt aandacht en tijd.* Want wat begon als hobby en uitgroeide naar passie, is een ware job geworden nu wij model zijn voor 3 bedrijven. 

Sinds eind 2017 zijn we model voor een bedrijf uit Parijs, Frankrijk. Elke 3 maanden mogen we een aantal bandana’s uitzoeken in ruil voor foto’s op Instagram. Dit jaar zijn daar 2 Amerikaanse bedrijven uit Californië en Tennessee bij gekomen. Zij verrassen ons met bandana’s en ‘bowties’; strikjes die je aan een halsband bevestigd. 

In de praktijk betekent dat, dat wij tijdens een wandeling ook af en toe een ‘fotoshoot-momentje’ hebben waar wij graag even voor gaan zitten. Wij gaan dus ook altijd voorbereid op pad!

XOXO

*Hierover in een volgende blog meer:

Hoe zorg jij ervoor dat jouw Instagram feed zich onderscheidt van de rest? Gebruik je één filter voor al jouw foto’s of juist niet? En post je foto’s spontaan of door middel van een systeem? Iets om over na te denken!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jolie & Jaeda

Een zusje voor Jolie en Jaeda! Geef koekje! x

Een zusje voor Jolie en Jaeda!

16 mei Door: Jolie & Jaeda

Het zal jullie niet ontgaan zijn. Begin dit jaar hebben wij er een zusje bij gekregen! Na 4 maanden maken we de balans op; wat vinden we er nu ...

Lees het hele artikel
Nieuwe tuigjes voor Jolie en Jaeda! Geef koekje! x

Nieuwe tuigjes voor Jolie en Jaeda!

18 maart Door: Jolie & Jaeda

Onlangs ontvingen wij twee tuigjes van MEOLA. Over dit lederen handwerk schreven wij de volgende blog ? Mail! Of er bloggers waren die een op maat gemaakt tuigje van ...

Lees het hele artikel
Plog: Smoofl Muffins en Cookies bakken op Jaeda’s verjaardag! Geef koekje! x

Plog: Smoofl Muffins en Cookies bakken op Jaeda’s verjaardag!

7 januari Door: Jolie & Jaeda

Hoera! Jaeda wordt 3 jaar! Dat moet gevierd worden.? Samen bakken we Smoofl muffins en koekjes. Voordat we deze plog beginnen, nemen we jullie nog even mee terug in ...

Lees het hele artikel
Plog: Kerst met Jolie en Jaeda Geef koekje! x

Plog: Kerst met Jolie en Jaeda

28 december Door: Jolie & Jaeda

Het is maandag 24 december, het kerstfeest kan beginnen! We nemen jullie mee tijdens het unboxen van onze kerstcadeaus, ons kerstdiner en er moet natuurlijk ook gewoon gewandeld worden? ...

Lees het hele artikel