Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Instagram: van hobby naar passie

11 July
x
Wat is dit?

Wat begon als hobby, op Instagram een ‘dagboek’ bijhouden over Jolie’s verwende leventje, groeide al snel uit naar passie. Blij (en verbaasd) als ik was met 50 volgers op de eerste dag, tikten we na drie dagen de 250 volgers aan. Hoe dan? Geen idee. 250 volgers werden al snel 500 en het aantal bleef zich verdubbelen. 

We wonnen de ene na de andere ‘Giveaway’ van nieuwe bedrijven die hun hondenaccessoires bekendheid wilden geven. Zo kreeg Jolie o.a. tuigjes uit Australië en Amerika en accessoires uit Hawaï en Schotland. 

Met de komst van herplaatser Jaeda bereikten we de 10K volgers en ondertussen onderhouden we al ruim 2 jaar nauw contact met accounts uit o.a. Amerika, Argentinië, Canada en Engeland maar ook dichterbij huis zoals België en Duitsland. 

Niet alleen het onderhouden van contacten neemt veel tijd in beslag. Ook het up-to-date houden van onze Instagram ‘feed’ vergt aandacht en tijd.* Want wat begon als hobby en uitgroeide naar passie, is een ware job geworden nu wij model zijn voor 3 bedrijven. 

Sinds eind 2017 zijn we model voor een bedrijf uit Parijs, Frankrijk. Elke 3 maanden mogen we een aantal bandana’s uitzoeken in ruil voor foto’s op Instagram. Dit jaar zijn daar 2 Amerikaanse bedrijven uit Californië en Tennessee bij gekomen. Zij verrassen ons met bandana’s en ‘bowties’; strikjes die je aan een halsband bevestigd. 

In de praktijk betekent dat, dat wij tijdens een wandeling ook af en toe een ‘fotoshoot-momentje’ hebben waar wij graag even voor gaan zitten. Wij gaan dus ook altijd voorbereid op pad!

XOXO

*Hierover in een volgende blog meer:

Hoe zorg jij ervoor dat jouw Instagram feed zich onderscheidt van de rest? Gebruik je één filter voor al jouw foto’s of juist niet? En post je foto’s spontaan of door middel van een systeem? Iets om over na te denken!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda testen de Kong Biscuit Ball! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda testen de Kong Biscuit Ball!

18 July Door: Jolie & Jaeda

Wij kregen de Kong Biscuit Ball en mochten deze testen. Lezen jullie mee?  Om te beginnen even wat praktische info. Wij kregen maat Large, geschikt voor honden tussen de ...

Lees het hele artikel
Grasaren en grassprieten: opgepast! Geef koekje! x

Grasaren en grassprieten: opgepast!

30 June Door: Jolie & Jaeda

Wij wandelen de komende weken zoveel mogelijk in onze woonwijk ipv door de natuur. Waarom? Dat schrijven we in deze blog! Histiocytoom, splinter of grasaar? Niet alleen in het ...

Lees het hele artikel
Jolie en Jaeda blikken terug op 2019! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda blikken terug op 2019!

6 January Door: Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda blikken terug op 2019 en vertellen hun goede voornemens voor 2020! Wij startten afgelopen jaar vol spanning! Rond 2 januari zou ons mensen zusje ter wereld ...

Lees het hele artikel
Jolie en Jaeda vieren Dierendag! Geef koekje! x

Jolie en Jaeda vieren Dierendag!

4 October Door: Jolie & Jaeda

Ook dit jaar een Dierendag Plog! Nu Jolie en Jaeda de aandacht moeten delen met hun zusje, mogen ze zeker op Dierendag niet vergeten worden💗 We beginnen de ...

Lees het hele artikel