Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Instagram: van hobby naar passie

11 juli
x 21
Wat is dit?

Wat begon als hobby, op Instagram een ‘dagboek’ bijhouden over Jolie’s verwende leventje, groeide al snel uit naar passie. Blij (en verbaasd) als ik was met 50 volgers op de eerste dag, tikten we na drie dagen de 250 volgers aan. Hoe dan? Geen idee. 250 volgers werden al snel 500 en het aantal bleef zich verdubbelen. 

We wonnen de ene na de andere ‘Giveaway’ van nieuwe bedrijven die hun hondenaccessoires bekendheid wilden geven. Zo kreeg Jolie o.a. tuigjes uit Australië en Amerika en accessoires uit Hawaï en Schotland. 

Met de komst van herplaatser Jaeda bereikten we de 10K volgers en ondertussen onderhouden we al ruim 2 jaar nauw contact met accounts uit o.a. Amerika, Argentinië, Canada en Engeland maar ook dichterbij huis zoals België en Duitsland. 

Niet alleen het onderhouden van contacten neemt veel tijd in beslag. Ook het up-to-date houden van onze Instagram ‘feed’ vergt aandacht en tijd.* Want wat begon als hobby en uitgroeide naar passie, is een ware job geworden nu wij model zijn voor 3 bedrijven. 

Sinds eind 2017 zijn we model voor een bedrijf uit Parijs, Frankrijk. Elke 3 maanden mogen we een aantal bandana’s uitzoeken in ruil voor foto’s op Instagram. Dit jaar zijn daar 2 Amerikaanse bedrijven uit Californië en Tennessee bij gekomen. Zij verrassen ons met bandana’s en ‘bowties’; strikjes die je aan een halsband bevestigd. 

In de praktijk betekent dat, dat wij tijdens een wandeling ook af en toe een ‘fotoshoot-momentje’ hebben waar wij graag even voor gaan zitten. Wij gaan dus ook altijd voorbereid op pad!

XOXO

*Hierover in een volgende blog meer:

Hoe zorg jij ervoor dat jouw Instagram feed zich onderscheidt van de rest? Gebruik je één filter voor al jouw foto’s of juist niet? En post je foto’s spontaan of door middel van een systeem? Iets om over na te denken!

Tags

21
Wat is dit?

Meer verhalen van Jolie & Jaeda

Jolie en Jaeda testen Seberus hondenvoer Geef koekje! x 412

Jolie en Jaeda testen Seberus hondenvoer

7 augustus Door: Jolie & Jaeda

Graanvrij, 100% natuurlijk en vers vlees is waar de Seberus hondenbrok van Brekz voor staat; ik word er blij van! Maar wat vinden Jolie en Jaeda? Je leest het ...

Lees het hele artikel
Wandelen in Limburg Geef koekje! x 29

Wandelen in Limburg

30 juli Door: Jolie & Jaeda

  Zoals sommige van jullie misschien al weten komen wij uit Zuid Limburg. Korte en lange wandelroutes door heuvelachtig, groen natuurgebied. We gaan onze top 3 met jullie delen! ...

Lees het hele artikel