Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Over de Dog Pen / About us

English below

Even voorstellen; wij zijn The Dog Pen het eerste bloggers platform in de Benelux met de leukste honden bloggers op 1 prachtige website. Bij een bezoekje aan The Dog Pen weet je als hondenliefhebber, hier ben ik thuis. Eindelijk een plek die volledig draait om echte honden, hun mensen en echte ervaringen. Voor hondenliefhebbers is The Dog Pen de ideale plek om dagelijkse belevenissen, product reviews en ervaringen van verschillende honden te lezen. Een chihuahua is nu eenmaal geen Duitse Dog en daarom heeft iedere hondenblogger zijn eigen pagina met zijn of haar eigen bijzondere verhalen.

The Dog Pen gerund door hondenliefhebbers met achtergronden in de communicatie, marketing, kynologie en de huisdierenbranche. Alleen met een grote passie en interesse voor honden kun je begrijpen waar The Dog Pen om draait. Wil je meer lezen over honden in het algemeen?
Deze blogs kun je vinden op de Redactie pagina.

Bloggen bij The Dog Pen

Wil je graag bloggen bij The Dog Pen? Helemaal leuk! Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier op de website.

Onze diensten

The Dog Pen biedt voor merken, bedrijven, vertegenwoordigers en sales agents verschillende manieren van ondersteuning. Door onze eigen achtergrond in marketing en communicatie binnen de huisdierbranche kunnen we op verschillende vlakken ondersteunen. Naast een promotionele campagne op onze website, kunnen we ondersteuning bieden bij de inrichting van jouw eigen social media kanalen, een stukje customer support en andere werkzaamheden die komen kijken bij het betreden van de Nederlandse of Belgische huisdiermarkt. Natuurlijk werken we ook voor bedrijven die reeds bekend zijn in de branche maar hun potentiële klantenkring willen uitbreiden, een nieuwe product willen lanceren of een product of dienst een nieuwe impuls willen geven. We gaan samen bekijken waar de behoefte ligt en op welke wijze wij jou kunnen ondersteunen.

Onze basis: bloggen

Onze roots en sterkte ligt bij het bloggen. We kunnen op verschillende manieren een merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij onze lezers. De opties zijn eindeloos; van het schrijven van 1 product review blog door één van onze hondenbloggers tot het plaatsen van advertentie banners én van een redactionele blog over uw dienst tot het volledig sponsoren van een tag pagina en daar meerdere blogs door meerdere honden op laten plaatsen. Hoofdsponsor worden van 1 van onze bloggers met een merk voeding behoort ook tot de mogelijkheden (we kijken altijd graag naar de juiste match).

Social Media

The Dog Pen is actief op Instagram, Facebook en Twitter. Onze bloggers zijn ook actief op hun eigen social media accounts. Een samenwerking voor 1 blog wordt ook gepromoot via social media. Wilt u zelf extra bekendheid geven aan een blog die over uw product of dienst is geschreven dan is deze ook eenvoudig te delen op uw eigen social media accounts voor direct extra content.

Extra diensten

Ben je op zoek naar extra ondersteuning bij het vertalen van teksten, het beheren van social media accounts en klant ondersteuning in de Nederlandse taal? Hier kunnen wij u ook mee helpen. Het aanmaken van Instagram en Facebook accounts tot de wekelijkse content kan je aan ons overlaten. Door juist mensen in te schakelen die de branche kennen, de klanten kennen en de dieren kennen en daar verstand van hebben, biedt dit een optimale klant ervaring passend bij jouw merk.

About The Dog Pen

The Dog Pen is the first dogblogger community were you can find the best dogbloggers on one marvelous website. As a doglover you know; The Dog Pen is all about real dogs and their lovely people.

Our services

The Dog Pen can help