Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Over The Dog Pen

Even voorstellen; wij zijn The Dog Pen het eerste bloggers platform in de Benelux met de leukste honden bloggers op 1 prachtige website. Bij een bezoekje aan The Dog Pen weet je als hondenliefhebber, hier ben ik thuis. Eindelijk een plek die volledig draait om echte honden, hun mensen en echte ervaringen. Voor hondenliefhebbers is The Dog Pen de ideale plek om dagelijkse belevenissen, product reviews en ervaringen van verschillende honden te lezen. Een chihuahua is nu eenmaal geen Duitse Dog en daarom heeft iedere hondenblogger zijn eigen pagina met zijn of haar eigen bijzondere verhalen.

The Dog Pen wordt gerund door hondenliefhebbers met achtergronden in de communicatie, marketing, kynologie en de huisdierenbranche. Alleen met een grote passie en interesse voor honden kun je begrijpen waar The Dog Pen om draait. Wil je meer lezen over honden in het algemeen? Deze blogs kun je vinden op de Redactie pagina.

Bloggen bij The Dog Pen

Wil je graag bloggen bij The Dog Pen? Helemaal leuk! Meld je dan snel aan via het aanmeldformulier op de website.

Samenwerken

We kunnen op verschillende manieren een merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij onze lezers. De opties zijn eindeloos; van het schrijven van 1 product review blog door één van onze hondenbloggers tot het plaatsen van advertentie banners én van een redactionele blog over uw dienst tot het volledig sponsoren van een tag pagina en daar meerdere blogs door meerdere honden op laten plaatsen. Hoofdsponsor worden van 1 van onze bloggers met een merk voeding behoort ook tot de mogelijkheden (we kijken altijd graag naar de juiste match). Neem voor meer informatie contact op