Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Disclaimer

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.thedogpen.nl Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Verschillende schrijvers

Op ons hondenbloggersplatform zijn verschillende schrijvers actief die verhalen delen over hun eigen hond. Hierin kunnen eigen ervaringen, meningen en opvattingen worden gedeeld. Alle informatie moet op deze wijze worden geïnterpreteerd. The Dog Pen is niet aansprakelijk voor de juistheid en inhoud van de beschreven ervaringen. Blogs die te lezen zijn op The Dog Pen mogen nooit als vervanging van dierenarts advies of ander deskundig advies worden opgevat.

Affiliatelinks

In verschillende blogs zitten links naar webshops waar de beschreven producten kunnen worden besteld. Door een bestelling te plaatsen via een link op onze website ontvangen wij een klein percentage. Met de opbrengsten van deze links financieren we het platform The Dog Pen en alles wat daarbij komt kijken.

Producten van product reviews

Voor het schrijven van product reviews ontvangen we soms producten, dit wordt altijd vermeld in de blog. Wanneer een product gratis is ontvangen beïnvloed dit niet hoe het product wordt beoordeeld in de review. Wanneer de blogger het product niet goed vindt, zal dit ook objectief worden gedeeld in de review. The Dog Pen koopt ook regelmatig producten om aan de bloggers te sturen met de vraag er een review over te schrijven. Wanneer de producten door ons zelf zijn aangeschaft bevat de review vaak affiliatelinks.

Betaalde blogs

Wanneer er voor een blogpost betaald is door de opdrachtgever, staat dit onderaan de blogpost vermeld. Er staat dan ‘deze blog is geschreven in samenwerking met’. Ook gesponsorde blogs zijn altijd objectief geschreven. Dat is ook één van de voorwaarden die we stellen aan partijen waar we de samenwerking mee aangaan.

Copyright

Op alle teksten en afbeeldingen van The Dog Pen rust auteursrecht / beeldrecht. Zonder schriftelijke toestemming van The Dog Pen is het niet toegestaan de teksten te kopiëren voor uw eigen website of andere publicatie online of offline.

Onafhankelijk

Alle geschreven artikelen zijn volledig onafhankelijk. Wanneer er blogs zijn geschreven waarbij de producten gratis ter beschikking zijn gesteld of waar naast het gratis ter beschikking stellen van producten voor betaald is, wordt dit uitdrukkelijk vermeld in de blogpost. Gesponsorde artikelen worden geschreven met een onafhankelijke bril en de daadwerkelijke ervaring van de blogger wordt hierin beschreven. Alle blogs zijn persoonlijke ervaring en mening van de desbetreffende blogger en er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud.

Aansprakelijkheid

The Dog Pen is niet verantwoordelijk voor directe of indirecte schade, ontstaan ten gevolge van het gebruik van artikelen op deze website.