Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Samenwerken

Wil jij jouw webshop of hondenproduct onder de aandacht brengen bij hondenliefhebbers? Dat kan via ons geweldig mooie platform met hondenbloggers.

Welke samenwerkingsopties zijn er?

Reviews hondenproducten

Heb jij een geweldig product wat alle hondenliefhebbers zouden moeten zien? Onze bloggers gaan graag voor jou aan de slag. De hond die het beste bij jouw product past of de hond die het leukste vindt, gaat aan de slag om een blogpost te schrijven en mooie foto’s te maken. Denk je nu dat het leukste is als meerdere honden het product tegelijkertijd testen voor een uitgebreidere product review? Dan maken we er een testpanel blog van en testen 3 van onze honden jouw product. Bij een blogpost over een hondenproduct zit social media exposure inbegrepen, zowel via ons eigen account als die van de hond die voor jou aan de slag gaat.

Links in bestaande hondenblogs

Zie je nu een blog op onze website staan en denk jij dat er een link in zou moeten naar jouw product of dienst omdat dit perfect aansluit? Dat kan! Laat via het formulier jouw gegevens achter en de blog die je hebt gevonden waar je de link in zou willen laten plaatsen.

Laat jouw gegevens achter:

Wil je ons heel graag producten toesturen? Dat kan naar:

The Dog Pen
Ubbergensdijk 9
6574 AK Ubbergen

Het toezenden van producten is geen garantie dat we over het product een review schrijven. We delen het product wel in onze stories op Instagram met tag. Het toezenden van boeken kan ook, we schrijven regelmatig reviews over toegezonden boeken.

Voorbeelden van eerdere samenwerkingen:

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van eerdere samenwerkingen.