Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Samenwerken

Zoek jij de aansluiting met jouw doelgroep op een ludieke wijze? The Dog Pen is een compleet nieuwe manier om klanten te bereiken. The Dog Pen is hét platform om jouw merk of dienst bij hondenliefhebbers in de spotlight te zetten. Bij The Dog Pen helpen wij jou graag om in the picture te komen bij duizenden hondenfans. We werken met verschillende hondenbloggers van verschillende rassen en achtergronden, er is altijd een passende match te vinden.

Een aantal manieren om samen te werken:

  • Het laten schrijven van een advertorial
  • Middels een (eerlijke en onafhankelijke) product review
  • Een banner op de homepage van The Dog Pen
  • Een winactie (kan in combinatie met de andere mogelijkheden)
  • Exposure via social media van The Dog Pen of onze bloggers

Natuurlijk kunnen we in overleg een voorstel op maat maken. Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

Belangrijk om te weten: we houden ons aan de geldende richtlijnen omtrent betaalde samenwerkingen. Dit wil zeggen dat we altijd vermelden wanneer het om een gesponsorde post gaat en dat we werken met no-follow links. 

Wil je ons heel graag producten opsturen? Dan kan dat naar:

The Dog Pen
Zuiderdiep 211
9521AE Nieuw-Buinen

Het toezenden van producten is geen garantie dat we over het product een review zullen schrijven, zonder dat daar afspraken over gemaakt zijn. Het toezenden van boeken zorgt in veel gevallen wél voor een blog over het toegezonden boek.

Neem contact op: