Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Guus zijn favoriete Instagram accounts

11 October
x
Wat is dit?

Zitten jullie ook zo vaak op Instagram?
Mijn vrouwtje en ik vinden het heerlijk om daar rond te neuzen. Nieuwe foto’s en filmpjes checken van onze volgers, posten van eigen foto’s en filmpjes en gluren op de stories van iedereen.
Stiekem gaat daar wel een hoop tijd in zitten.

Net een streepje voor

Nou staat Instagram vol met leuke accounts. Accounts van dieren doen het vaak heel goed en soms springen er een paar uit die net iets leuker, grappiger of mooier zijn.
Vandaag vertel ik jullie graag welke mijn favoriet zijn.

*De “broertjes” Bram en Sam

Bram en Sam hebben beiden een eigen account. Bram is een Labradoodle en Sam een Irishdoodle.
Ze wonen samen en posten elke dag op hun eigen account leuke, grappige en vertederende foto’s. Je kan merken dat het vrouwtje goed nadenkt over de foto’s waardoor het ook een fijn account is om naar te kijken. Ze dragen vaak mooie bandana’s van het vrouwtje van Lady Rebel.

*Gekke Giel

Ik moet altijd weer lachen om de gekke en grappige foto’s van Giel.
Giel is een Goldenretiever van 10 en woont samen met zijn Golden broer Sjef van anderhalf.
Het zijn echt twee boefjes die een hoop hondenkwaad uithalen. Vooral de filmpjes van die twee samen zijn hilarisch. Mijn vrouwtje ligt dan ook regelmatig in een deuk. Maar stiekem is ze ook wel heel blij dat ik door een plas heen ren in plaats van er plat in te liggen zoals hun graag doen.
Dit account is een feestje om te volgen als je houdt van gekke en grappige foto’s en filmpjes.

*Sheltie Gift

Gift is een een Shetland sheepdog of wel Sheltie en vormt samen met zijn vrouwtje Shiela een heel bijzonder duo. Samen behandelen zijn honden ( en katten) in hun Holistische salon of op afstand met behulp van spiegelen, magnetiseren, trauma verwerking, wassen, bachbloesems, communiceren met dieren, energiewerk.
Het klinkt misschien wat zweverig of gek maar dat is het echt niet. Shiela en Gift kijken heel anders naar een hond als een dierenarts.
Het is een heel verhaal om hier uit te leggen maar ik raad je aan om hun insta account en de website eens te bezoeken. Er komen vaak verrassende zaken naar boven tijdens een behandeling.
Omdat ik helaas te ver weg woon heb ik een paar behandelingen op afstand mogen ontvangen en die waren heel bijzonder en voor mijn vrouwtje zeer verhelderend. Tuurlijk hoop ik nog wel eens Shiela en Gift in het echt te ontmoeten.

Maar buiten al is Gift ook nog eens een mooi, knap en slim hondje!

*My pack of dogs

In Leusden ligt een hondenparadijs Kiki’s hondenhotel.
Geloof mij maar, het is een echt paradijs. Afgelopen zomer ben ik samen met mijn vrouwtje op bezoek geweest. Ik kon daar spelen met water samen met de andere hondjes en mijn vrouwtje kon er lekker kletsen.
De eigenaresse Frederiek heeft op een prachtig mooie plek midden in de natuur een fantastisch huis met enorm veel grond en allemaal fijne speel- en relax plekjes. Ze heeft zelfs een grote paardenbak die omheind is waar je heerlijk kan spelen. De naaste buren zijn een kudde nieuwsgierige koeien.
Guus op de dagopvang De logeerhonden hebben alle ruimte om binnen en buiten te genieten van een hondenvakantie.
Frederiek is heel actief op Instagram en post elke dag foto’s en stories. Super leuk want zo kunnen de baasjes zien want hun hondjes doen tijdens hun vakantie. Het is een prettig en liefdevol account waar het plezier vanaf straalt en Frederiek is een mooi mens met het hart op de juiste plaats. Guus en opvanghonden in modderbad

*Doodledog creations.

Het vrouwtje van Angel en Diva Doodles  heeft niet alleen een enorm mooi account van haar eigen hondjes( mooie foto’s, goed gestyled en fijn om naar te kijken). Deze vrouw is zo creatief dat ze nog een account heeft. Op haar Doodledog creations post zij ontzettend leuke bewerkte foto’s. Van honden in een glas, tot op een stoere motor, verstopt in een cupcake of een covermodel. Daarnaast natuurlijk nog in thema’s van Halloween tot zomer. Ook van mij heeft ze al eens een edit gemaakt.
Guus als donut Instagram Het toffe is dat zij alleen een foto van de hond nodig heeft om tot prachtige creaties te komen. Dus wij honden hoeven geen gekke kleding aan. Je kan haar altijd een berichtje sturen of zij iets leuks kan maken van jouw hondje in ruil voor reclame.

*Fondly Finley

Finley is een super knappe jonge Golden en woont in Florida.
Als kleine pup is hij aangevallen waaraan hij letsel aan zijn rechter voorpoot heeft overgehouden. Zo sneu.
Ondanks dat hij al veel heeft meegemaakt in zijn jonge leven is het een leuke en vrolijke hond die, ondanks dat hij moeilijk loopt, geniet van het leven en zijn avonturen graag deelt.
Ook maken zij zich hard voor andere honden die iets minder geluk hadden in het leven( of juist wel omdat ze een kans hebben gekregen om te leven). Kijk maar eens op Dogs with special needs.

Poezen…

Zoals jullie weten woon ik samen met katten. Nou vind ik ze wel leuk om te plagen maar verder snap ik ze niet zo goed.
Speciaal voor mijn vrouwtje deel ik wel een paar katten accounts omdat deze toch wel erg leuk zijn..

*Kiro Mar en Todi

Een huis vol met 3 prachtige Siberische katten.
Naast dat het mooi katten zijn, zijn de foto’s en filmpjes ook erg leuk. wat ik wel erg tof vindt is dat ze, ondanks dat ze maar weinig mensen terug volgen, ons wel volgen. Er komt altijd wel een reactie als mijn vrouwtje en ik reageren en heel soms reageren ze ook wel eens op onze foto’s.
Stiekem is mijn vrouwtje verliefd. Helemaal nu er een nestje is. Zo schattig….

*Siberian Reinhardt

Reinhardt is een zeer actieve Siberische kat uit Canada die op de mooiste plekken komt.
Dit is een account met geweldig mooie foto’s en filmpjes van een fotogenieke kat. Als je dol bent op katten en houdt van mooie foto’s dat raad ik je echt aan dit account te volgen.
Ik hoor dat mijn vrouwtje nu Canada op haar bucketlist heeft staan.

*Sterling

Het laatste account is ook weer van een Siberische kat. Dit is echt puur toeval maar op zich ook wel begrijpelijk omdat het gewoon fotogenieke katten zijn.
Sterling is een super knappe kat uit San Diego. Dit account spat van je scherm af.
Wat een mooi account met prachtige foto’s met veelal zachte kleuren. Sterling maakt je deelgenoot van al zijn avonturen en dat in een super mooie omgeving. Sterling is actief en komt op de meest schitterende plaatsen met zijn baasjes waardoor dit  naast de kwalitatief zeer goede foto’s veel kijkgenot oplevert.

Nou je snapt dat wij ons niet vervelen.
Ik hou daarnaast ook nog mijn verloofde Lady Rebel in de gaten en ben ook een beetje verliefd op Labradoodle Fien.
Wist je dat voordat Tynke bij ons kwam bloggen ik haar al eens heb geïnterviewd?

Ik ben nu wel heel benieuwd wat jullie favoriete accounts zijn.
Laat je het mij weten?

Tot de volgende keer, poot van Guus.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Voor het eerst logeren Geef koekje! x

Voor het eerst logeren

17 October Door: Goldendoodle Guus

Sinds ik bij mijn baasjes woon (alweer bijna 6 jaar) zijn we nog nooit zonder elkaar weggeweest. Elke vakantie ben ik mee geweest en mijn baasjes zijn zelden een ...

Lees het hele artikel
Guus houdt niet van vuurwerk Geef koekje! x

Guus houdt niet van vuurwerk

18 December Door: Goldendoodle Guus

Geen groter veel besproken onderwerp onder huisdieren eigenaren is vuurwerk. You love it or hate it. Nou ik zit er precies tussenin. Ergens een knalletje in de verte doet ...

Lees het hele artikel
Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event Geef koekje! x

Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event

16 May Door: Goldendoodle Guus

Degenen die mij kennen en mij al even volgen zullen zich nu wel achter hun oren krabben. ”Huh Guus, jij bent toch een prikkelgevoelige hond? Dan ga je toch ...

Lees het hele artikel
Guus zijn vrouwtje is vegan Geef koekje! x

Guus zijn vrouwtje is vegan

17 March Door: Goldendoodle Guus

Tijd voor een nieuw blog waarbij ik mijn vrouwtje maar weer eens aan het woord laat. Ze wil graag wat vertellen over vegan zijn met een hond in huis. ...

Lees het hele artikel