Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De leukste ananas hondenspeeltjes

7 March
x
Wat is dit?

De allerleukste ananas hondenspeeltjes. Op een zomerse dag moet je wat, het was even te warm om buiten te zijn, en dus aan het scrollen door Instagram en online een beetje aan het klikken. Opeens zie ik zo veel leuk hondenspeelgoed voor jouw hond in de vorm van een ananas. Daar moet ik natuurlijk een blog over schrijven.

Ananas hondenspeelgoed

Soms lijkt het wel alsof iedere hondenspeelgoed ontwerper hetzelfde idee heeft. Ananas hondenspeeltjes zijn helemaal hot en happening. Maar welke zijn nu de allerleukste en waar kun je ze kopen? Als jij en jouw hond ook fan zijn van alles ananas, lees dan verder. We delen nu de leukste ananas hondenspeeltjes met jou.

PLAY Paws Up Pineapple

De PLAY ananas is een interactief speeltje voor de hond van een zachte pluche stof. De grote zachte ananas krinkelt als jouw hond hem vastpakt. In de ananas zitten 3 piepende ananasringen verstopt. Jouw hond haalt de ringen uit het speeltje en jij stopt ze er weer in. Perfect spelletje voor een rustige dag in de zomer. Het PLAY ananas hondenspeeltje is handgemaakt en bevat dubbele stiksels voor extra stevigheid. De PLAY Paws Up Pineapple koop je online het voordeligst bij Medpets voor € 15,55.

PLAY Pineapple hondenspeeltje
PLAY Paws Up Pineapple

Een ananas snuffelmat

Deze grappige ananas snuffelmat is een leuke manier om jouw hond te laten snuffelen en zoeken in de ananas. Eerst verstop je de hondensnoepjes in de ananas en dan kan jouw hond aan de slag!

Ananas hondenspeelgoed snuffelmat
Ananas hondenspeelgoed snuffelmat

LEESTIP: 6x onze favoriete snuffelkleden

CoazyPet Ananas Snackbal

Welke hond wil er nu geen snackbal? Wij kennen ze in ieder geval niet en deze in de vorm van een (rubberen) ananas spant wat ons betreft de kroon. Dit grappige speeltje voor de hond kan heel erg veel snoepjes kwijt en in de zijkanten kun je ook voertjes verstoppen voor extra moeilijkheid. Deze Ananas Snackbal hebben we online bij Bol.com gevonden. Ze kosten €24,95, wil je een maatje groter? Dan betaal je €29,95. Voerspeeltje

FuzzYard Winky Pineapple

De FuzzYard Winky Pineapple is een vrolijk knipogende ananas. Het zachte pluche en het extra grote formaat zorgen voor veel speelplezier. Voor kleine honden die van extra grote speeltjes houden om tegenaan te knuffelen en voor grote honden die van pluche speeltjes houden. De Winky Pineapple is wel 32 cm groot en heeft een pieper in zijn buik. Online kun je Winky bestellen bij Hondjekoek, hij kost 9,95.

Fuzzyard Winky Pineapple
Fuzzyard Winky Pineapple

Fruity Critterz Pineapple

Dit is wel een heel bijzonder ananas hondenspeeltje. De Fruity Critterz Pineapple heeft een klein pluche beestje die woont in de de ananas. Dit speeltje staat ook bovenaan deze blog als uitgelichte foto. Het speetje bestaat uit 2 delen. Deel 1 is de ananas die opengemaakt kan worden en deel 2 is het beestje wat in de ananas woont en piept. Jouw hond kan dus op jacht naar het beestje in de ananas. Schattig toch! Je bestelt de Fruity Critterz Pineapple online voor 10,90.

Fruity Critterz ananas(
Fruity Critterz Pineapple

Leukste ananas hondenspeeltjes

Dit waren de 5 leukste ananasspeeltjes voor de hond van dit moment. Als er weer nieuwe leuke speeltjes uitkomen in de vorm van een ananas, dan delen we ze in deze blog. Ik ben naast het allerleukste hondenspeelgoed in de vorm van een ananas ook lekkere snacks tegengekomen. Hondensnacks natuurlijk, misschien schrijf ik daar later een hele eigen blog over.

Eerste publicatie: mei 2020 – update op 7-3-2022: van de allerleukste hondenspullen in de vorm van een ananas, geüpdatet naar de leukste ananas hondenspeeltjes. Met 3 nieuwe speeltjes.

De linkjes in deze blog zijn zogenaamde affiliatelinks, wanneer jij iets koopt via een linkje ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoop. Hiermee houden we ons platform online en actueel. Denk jij dat jij een veel beter product hebt, die ik heb gemist en wil je een link naar jouw website in deze blog? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel