Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining

19 September
x
Wat is dit?

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining. Wat zijn nu de allerhandigste beloningstasjes? Zelf gebruik ik dagelijks een beloningstas. Bij iedere wandeling en training (en zelfs in de tuin) heb ik hondensnoepjes bij me. Die bewaar ik liever niet in een broekzak of jaszak. Dus dan heb je een beloningstasje nodig.

De beste beloningstasjes

Wat zijn nu de beste beloningstasjes? Onderstaande 10 beloningstasjes heb ik allemaal zelf getest en er zijn ook tasjes die dit overzicht van de beste beloningstasjes niet hebben gehaald. Waarom de beloningstasjes in de top 10 staan, leg ik je ook uitgebreid uit. Plus mijn eigen ervaring met iedere beloningstas.

Top 10 beste beloningstasjes hond

Hier komen de 10 beste beloningstasjes voor de hond, te beginnen met mijn favoriet op nummer 1; de Twin Treat Plus

  1. Twin Treat Plus – € 49,95 online te koop bij Hondjekoek.nl
  2. Trixie Duo Treat – € 24,90 online de beste prijs bij Alsa-Nature
  3. EQDog Click and Treat – € 47,95 online te bestellen via Actieve Honden
  4. Hurrta Bounty Bag – € 42,95 online te koop bij Bol.com
  5. OWNEY Bandee pouch+ – € 39,90 online te bestellen op Alsa-Nature
  6. Pora beloningstas – € 19,95 online te koop bij Bol.com
  7. Trixie Multi Belt heuptas – € 16,97 online te koop via Bol.com
  8. Pora beloningstasje zwart – €19,95 via Bol.com
  9. Hunter List – € 14,90 te koop bij Alsa-Nature.nl
  10. Doggz beloningstas – € 29,90 online te bestellen via Bol.com
Op nummer 1: het beloningstasje van TrendPet, de Twin Treat (Plus)
Op nummer 1: het beloningstasje van TrendPet, de Twin Treat Plus

1. Twin Treat Plus

De Twin Treat Plus staat op nummer 1 omdat dit het beloningstasje is die ik zelf dagelijks gebruik. Wat er zo fijn is aan het tasje? Twee aparte vakjes in de tas voor de beloningen. Zo kan ik de superlekkere beloningen en de minder lekkere uit elkaar houden in de tas. Verder is het tasje waterafstotend, met 1 hand te openen en te sluiten met een stevig kliksysteem en de voering kan in de was. De Twin Treat Plus heeft verder een microvezel handdoekje waar je jouw handen aan af kunt vegen. Heel handig als de favoriete snoepjes van jouw hond ook de Lakse Kronch viskoekjes zijn (of een andere vettige of stinkende trainer). Het doekje zit met en klittenband onder aan het tasje zodat jouw broek schoon blijft.

De Twin Treat Plus kost € 49,90. Hiervoor krijg je; de beloningstas, een verstelbare riem, 2 voeringen voor de tas die je kunt wassen en 2 handdoekjes die ook in de was kunnen.

Vind je het wel een mooie beloningstas maar hoeft voor jou het handdoekje niet zo? Kies dan de Twin Treat voor 39,90

2. Trixie Duo Treat

Op nummer 2 ook een beloningstasje met 2 vakjes om verschillende beloningen gescheiden te kunnen houden in het tasje. De Trxie Duo Treat is meteen een stuk voordeliger dan de Twin Treat Plus, het scheelt de helft. Toen ik de Trixie Duo Treat binnenkreeg was ik positief verrast. Het tasje heeft een stevige stof, een sterke clip waarmee je het tasje met 1 hand open en dicht kunt doen en 2 compartimenten voor de beloningssnoepjes. Deze is ook uitneembaar en wasbaar. Een hele mooie keuze dus voor een hele fijne prijs.

De Trixie Dou Treat bestel je online bij Alsa-Nature.nl het voordeligst, je betaalt dan 24,90.

Trixie Duo Beloningstas
Nummer 2: de Trixie Duo Treat een mooie beloningstas voor een goede prijs

3. EQ Dog Click ’n Treat

De Click ’n Treat beloningstas van EQ Dog heeft een stevige sluiting waardoor het tasje met 1 hand te openen en te sluiten is. Er is 1 groot vak voor de snoepjes, deze heeft een wasbare voering. Het tasje is waterproof, dus ook in de regen blijven de snoepjes droog. Het voorvak is ruim en biedt genoeg plaats voor de clicker, zakjes, sleutels of je telefoon. De EQdog valt mooi op de heup met de verstelbare riem ook te gebruiken over een dikkere jas heen. Loopse teef en intacte reu

4. Hurtta Bounty Bag Beloningszak

Een grijze beloningstas met een vrolijke print van Hurrta. Mocht je nu denken waar ken ik Hurrta toch van? Het merk Hurrta staat bekend om hun (winter)jassen voor honden. Wil je daar meer over lezen? Lees dan zeker eens de blog: ‘Heeft mijn hond een winterjas nodig?’. De Hurrta beloningstas is echt gemaakt voor het gebruik in actieve (training) setting met de hond. Lichtgewicht, reflecterende print en snel open en dicht. De voering is wasbaar en het voorvak voor sleutels, poepzakjes en telefoon heeft een ritssluiting. Zo verlies je niets tijdens de hondentraining.

Hurrta beloningstas

5. Owney Bandee+ pouch

De Owney Bandee+ pouch is niet alleen een beloningstas. Het is eigenlijk een volledige heuptas met 2 vakken. Ideaal voor als je meer spullen wilt opbergen dan alleen de hondensnoepjes en de hondenpoepzakjes.

Beloningstas voor de hondentraining?

Natuurlijk kun je beloningstasjes ook in het dagelijks leven gebruiken. Sterker nog ik heb er dagelijks 1 om, maar de meeste mensen zoeken pas naar een beloningstas als ze zijn begonnen met een hondencursus of hondentraining.

De goedkoopste beloningstasjes voor de hond

In onze top 10 staan alle prijzen vermeld. Wil jij nu het liefste een goedkope beloningstas voor de hond? Dan zijn de nummers bla en bla jouw beste keuze.

 

Gerelateerde artikelen

Bormans

06 december 2022 21:26

Goed gestructureerd overzicht met duidelijke zakelijke beschrijving. Prima!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel