Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Pluk

Hoi hoi. Ik ben Pluk. Een ondeugend meneertje koekepeertje (volgens baasje dan) van 2 jaar oud. Soms ben ik een pluizig teddybeertje en soms een kaal lammetje. Maar hoe dan ook altijd even schattig en knap.

Samen met mijn baasje vorm ik een hulphond-team en gaan we de wereld aan. Maar dat betekent niet dat ik een perfect hondje ben of altijd luister hoor! Baasje noemt mij ook wel haar persoonlijke cliniclowntje.  Ik kan lekker eigenwijs zijn en weet precies wat ik wil. Volgens baasje ben ik best een beetje pittig. Daardoor heeft zij héél veel geleerd over hondjes en trainingsmethoden de afgelopen 2 jaar. En nog steeds hebben we allebei genoeg te leren.

Ik houd van rennen, rennen, rennen, vies worden en stoeien met vriendjes. Ik ben altijd het drukste hondje van het hondenveld en ren iedereen er uit. Zoef zoefff, na 80 rondjes ben ik nog niet moe, maar neem ik vaak wel even een verfrissende duik in de dichtstbijzijnde modderpoel. Ik ben het gelukkigst op het strand of in het bos tussen de dennenappels. Ik ben gek op ballen en die laat ik noooooooit meer los. Volgens baasje is dat een klein probleem, maar ik snap het niet hoor. GGRRR mijn bal.

Met mij is het nooit saai en is er altijd wel een avontuur te beleven.

Pluk
  • Geboren op 13-10-2019
  • Ondeugende stuiterbal
  • Werpt zich graag aan je voeten
  • Houdt van buikkriebels
  • Is niet zo goed in delen
  • Gevoelig in alle opzichten
  • Cocker x doodle

Alle verhalen van Pluk

Pluk de kale knakker Geef koekje! x

Pluk de kale knakker

16 november Door: Pluk

Ik durf te wedden dat iedereen met een doodle kruising het wel eens heeft meegemaakt. Je levert je fluffy teddybeer af bij de trimsalon voor een lekkere verwen en ...

Lees het hele artikel