Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Wow! Ik ga bloggen

10 februari
x
Wat is dit?

Hoi hoi, zal me even voorstellen.

Ik ben Soof Yara, roepnaam Soof.  Ja klopt, ik ben vernoemd naar de film. Die film was namelijk een van de eerste films waar mijn baasjes samen naar toe zijn geweest. Toch best romantisch dat ze mij daar naar vernoemd hebben. Ik ben een Drentsche Patrijshond, een echt Nederlands jachthondenras. Al zit ik niet op jachttraining en jagen mijn baasjes niet met me, ik jaag soms wel… voor de fun… achter konijntjes, insecten en schaduwen aan.

Ben net jarig geweest en drie jaar geworden, over mijn feestje en al mijn cadeautjes vertel ik binnenkort. Mijn verjaardag is op 30 januari. Toen ik ongeveer acht weken oud was, in april 2016, ben ik bij vrouwtje en baas gaan wonen. Vrouwtje heeft altijd wel honden om haar heen gehad, grote baas niet. Ik ben de eerste hond die baas en vrouwtje samen hebben geadopteerd, en waarschijnlijk komt er nog een zusje voor mij bij.

Vrouwtje is best creatief en fotografeert heel graag, en ik ben haar dankbare slachtoffer. Ik vind het leuk om voor haar te poseren. Haar eigen harige topmodel! Baas gaat vooral graag met mij wandelen, speelt graag en we knuffelen heel veel. Regelmatig liggen we samen te Netflixen. Omdat vrouwtje zoveel fotografeert heb ik mijn eigen instagrampagina. Hier deel ik allerlei avonturen. En met dit nieuwe avontuur, het bloggen, komen mijn belevenissen nog meer tot leven.

Ga jij mij ook volgen? Dat zou ik heel leuk vinden.

Tot snel,

Groetjes, lik van Soof

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Soof Yara

Animal Event Geef koekje! x

Animal Event

9 mei Door: Soof Yara

Wow wat een happening! Animal Event te Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Vorig jaar zijn we er ook geweest, vrouwtje, moeder van vrouwtje en ik. En dit jaar had vrouwtje ...

Lees het hele artikel
Eerste keer mee op vakantie Geef koekje! x

Eerste keer mee op vakantie

2 april Door: Soof Yara

Hoi hoi, weer even geleden, maar ik ben er weer. Ik wil jullie graag vertellen over op vakantie gaan met mijn baasjes. Ieder jaar mag ik minimaal 1x mee ...

Lees het hele artikel
De Dog Pen box Geef koekje! x

De Dog Pen box

22 februari Door: Soof Yara

Ja daar is-ie dan! Vrouwtje schrijft en ik krijg cadeautjes. Vind dit wel een goede taakverdeling, zij werken/dingen doen en ik genieten van de leuke en lekkere dingen. De timing ...

Lees het hele artikel