Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Wow! Ik ga bloggen

10 February
x
Wat is dit?

Hoi hoi, zal me even voorstellen.

Ik ben Soof Yara, roepnaam Soof.  Ja klopt, ik ben vernoemd naar de film. Die film was namelijk een van de eerste films waar mijn baasjes samen naar toe zijn geweest. Toch best romantisch dat ze mij daar naar vernoemd hebben. Ik ben een Drentsche Patrijshond, een echt Nederlands jachthondenras. Al zit ik niet op jachttraining en jagen mijn baasjes niet met me, ik jaag soms wel… voor de fun… achter konijntjes, insecten en schaduwen aan.

Ben net jarig geweest en drie jaar geworden, over mijn feestje en al mijn cadeautjes vertel ik binnenkort. Mijn verjaardag is op 30 januari. Toen ik ongeveer acht weken oud was, in april 2016, ben ik bij vrouwtje en baas gaan wonen. Vrouwtje heeft altijd wel honden om haar heen gehad, grote baas niet. Ik ben de eerste hond die baas en vrouwtje samen hebben geadopteerd, en waarschijnlijk komt er nog een zusje voor mij bij.

Vrouwtje is best creatief en fotografeert heel graag, en ik ben haar dankbare slachtoffer. Ik vind het leuk om voor haar te poseren. Haar eigen harige topmodel! Baas gaat vooral graag met mij wandelen, speelt graag en we knuffelen heel veel. Regelmatig liggen we samen te Netflixen. Omdat vrouwtje zoveel fotografeert heb ik mijn eigen instagrampagina. Hier deel ik allerlei avonturen. En met dit nieuwe avontuur, het bloggen, komen mijn belevenissen nog meer tot leven.

Ga jij mij ook volgen? Dat zou ik heel leuk vinden.

Tot snel,

Groetjes, lik van Soof

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Soof Yara

Avondritueel van haar of ons? Geef koekje! x

Avondritueel van haar of ons?

20 October Door: Soof Yara

Een vraag: Heeft jullie hond ook een avondritueel? Of misschien is het meer ons ritueel en gaat zij daar in mee, maar samen hebben we een vast avondritueel. Als ...

Lees het hele artikel
Andere snacks, vanwege de mogelijke allergie Geef koekje! x

Andere snacks, vanwege de mogelijke allergie

15 August Door: Soof Yara

Het is soms een hele puzzel als je ineens op moet letten op wat je je hond te eten mag geven. LEESTIP: Oorontsteking of toch een allergie? Wij zijn ...

Lees het hele artikel
Corona-tijd: Als je vaste wandelroute ineens heel druk is Geef koekje! x

Corona-tijd: Als je vaste wandelroute ineens heel druk is

31 May Door: Soof Yara

Toch wel raar… Normaal was vrouwtje vijf dagen weg en nu zit ze al die tijd boven. Nou ja niet al die tijd, ze heeft regelmatig een ‘uurtje’ niets ...

Lees het hele artikel
Wat is zo speciaal aan een Drent? Geef koekje! x

Wat is zo speciaal aan een Drent?

27 May Door: Soof Yara

Ons Soof is nu al ruim vier jaar bij ons. Ze is een geweldige schat, knuffelig en luistert heel goed. Waarom een Drentsche Patrijshond? Maar waarom hebben wij voor ...

Lees het hele artikel