Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Wat maakt jou een goede hondenblogger?

18 March
x
Wat is dit?

Als hondenbloggersplatform hebben we natuurlijk wel voldoende hondenbloggers nodig. Wanneer je je wilt inschrijven om te gaan bloggen bij The Dog Pen, dan stellen we je een aantal vragen. Natuurlijk hebben we jouw gegevens nodig en dat van jouw hond(en). Wat we ook altijd willen weten is; wat maakt jou een goede hondenblogger. Een hele lastige vraag zo op het eerste gezicht, maar de antwoorden van onze bloggers zijn dan wel weer erg leuk om eens terug te lezen.

LEESTIP: Hoe schrijf je een goede hondenblog

Kaylo en Tika met Mila

Mila van Kaylo & Tika

“Ik ben paraveterinair en voedingsdeskundige voor honden. Heb veel ervaring met supplementen en alternatieve geneeswijze. Ik zit in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie die zich richt op de straathondenproblematiek in Griekenland (Skýlos Strays). Doordat mijn eigen honden beide herplaatsers zijn en afkomstig zijn uit het buitenland heb ik veel ervaring met gedragsproblemen. Ik ben redelijk handig met een camera en heb veel social media beheer gedaan. Veel hondenervaring en ik schrijf graag!”

Lees Mila’s blogs op Kaylo & Tika’s pagina!

Lara van Bobo

Schrijven is mijn passie en dit al van jongs af aan. Ik ben een goede trainer voor Bobo, zo ben ik kordaat waar nodig om haar de best mogelijke opvoeding te geven. Hierover zou ik graag schrijven. Ook gaan we heel vaak op uitstapjes en zou ik het super vinden daarover te kunnen schrijven. Ik wil mij toewijden aan het schrijven van leuke blogs en het zou me dus een hele eer zijn moest ik een blogger bij jullie mogen worden.

Lees Lara’s blogs op de pagina van Bobo

Simone van Lady Rebel

Dit is altijd een ‘lastige’ vraag, om eerlijk te zijn; hoop ik op deze kans om mezelf en de lezers hierin te verrassen. Onze Lady Rebel is mijn alles, ik heb geen kinderen, waardoor ik Rebel probeer overal mee naar toe te nemen. Het is heerlijk om een stuk te wandelen en daarna lekker naar een terrasje te gaan, ze gaat mee op vakantie naar Spanje en weekendjes weg. Met elkaar leuke dingen doen is waar ik over wil schrijven, dit zijn niet alleen de ‘honden’ activiteiten, zoals de wandeling in het bos te zijn, maar ook de ‘mensen’ dingen waarin ze gezellig mee gaat. Poot Lady Rebel & Simone

Lees de blog van Lady Rebel online

Bettine van Poes

Ik heb een opleiding communicatie gevolgd en een blogopleiding aan de Schrijversacademie. Ik werk als contentmarketeer en heb dus ervaring met bloggen. Maar wat nog belangrijker is: ik vind schrijven echt heel erg leuk en ik ben dol op mijn hond. Bloggen voor The Dog Pen zou deze twee passies combineren, een kleine meisjes droom die uitkomt!

Lees alle blogs van Bettine en Poes op hun eigen bloggerspagina

Anke van Vaös en Lein

Wat mij een goede blogger maakt. Lastige vraag. Ik vind het jammer dat de sbt zo’n slechte naam heeft. Echter ben ik geen roze brillen drager zoals we dat noemen. Iemand die bij dit ras bepaalde raseigenschappen ontkent of het liever niet onder ogen wil zien. Ik ben enorm voor het verantwoord houden van sbt en soort gelijke rassen. Ik train bijvoorbeeld met de muilkorf & plaats daarvan foto’s op instagram. Sommige mensen reageren dan ah zielig hoop dat hij het nooit om hoeft. Terwijl andere dan juist zeggen goed bezig. Rondom dit soort onderwerpen zou ik graag verdere toelichtingen geven. Waarom ik het doe en dat het niet alleen vrijheid beperking is maar juist zorgt dat hij extra vrijheid kan krijgen. Hij heeft de korf natuurlijk niet altijd om. Dit is een voorbeeld van een onderwerp waar ik het graag over zou hebben.

Gedrag van hondeneigenaren onderling zou ik ook graag aandacht aan besteden. Want ik kan me nog zo verantwoord gedragen andere eigenaren kunnen ons als nog in een benarde, vervelende situatie brengen.

Daarnaast ondernemen wij ontzettend veel en hebben wij dus veel leuke wandel verhalen. Volgend jaar gaan we bijvoorbeeld een week naar Oostenrijk. Een week heel veel mooie wandelingen maken waarover veel te schrijven valt. We kunnen het hebben over de voorbereiding, de reis en natuurlijk het verblijf.

Ik zit boordevol ideeën die ik graag zou uitwerken! En mijn honden nemen graag de hoofdrol op zich.

Lees alle blogs van Anke op de pagina van Vaös en Lein

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel