Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Wat maakt jou een goede hondenblogger?

18 maart
x
Wat is dit?

Als hondenbloggersplatform hebben we natuurlijk wel voldoende hondenbloggers nodig. Wanneer je je wilt inschrijven om te gaan bloggen bij The Dog Pen, dan stellen we je een aantal vragen. Natuurlijk hebben we jouw gegevens nodig en dat van jouw hond(en). Wat we ook altijd willen weten is; wat maakt jou een goede hondenblogger. Een hele lastige vraag zo op het eerste gezicht, maar de antwoorden van onze bloggers zijn dan wel weer erg leuk om eens terug te lezen.

LEESTIP: Hoe schrijf je een goede hondenblog

Kaylo en Tika met Mila

Mila van Kaylo & Tika

“Ik ben paraveterinair en voedingsdeskundige voor honden. Heb veel ervaring met supplementen en alternatieve geneeswijze. Ik zit in het bestuur van een vrijwilligersorganisatie die zich richt op de straathondenproblematiek in Griekenland (Skýlos Strays). Doordat mijn eigen honden beide herplaatsers zijn en afkomstig zijn uit het buitenland heb ik veel ervaring met gedragsproblemen. Ik ben redelijk handig met een camera en heb veel social media beheer gedaan. Veel hondenervaring en ik schrijf graag!”

Lees Mila’s blogs op Kaylo & Tika’s pagina!

Lara van Bobo

Schrijven is mijn passie en dit al van jongs af aan. Ik ben een goede trainer voor Bobo, zo ben ik kordaat waar nodig om haar de best mogelijke opvoeding te geven. Hierover zou ik graag schrijven. Ook gaan we heel vaak op uitstapjes en zou ik het super vinden daarover te kunnen schrijven. Ik wil mij toewijden aan het schrijven van leuke blogs en het zou me dus een hele eer zijn moest ik een blogger bij jullie mogen worden.

Lees Lara’s blogs op de pagina van Bobo

Simone van Lady Rebel

Dit is altijd een ‘lastige’ vraag, om eerlijk te zijn; hoop ik op deze kans om mezelf en de lezers hierin te verrassen. Onze Lady Rebel is mijn alles, ik heb geen kinderen, waardoor ik Rebel probeer overal mee naar toe te nemen. Het is heerlijk om een stuk te wandelen en daarna lekker naar een terrasje te gaan, ze gaat mee op vakantie naar Spanje en weekendjes weg. Met elkaar leuke dingen doen is waar ik over wil schrijven, dit zijn niet alleen de ‘honden’ activiteiten, zoals de wandeling in het bos te zijn, maar ook de ‘mensen’ dingen waarin ze gezellig mee gaat. Poot Lady Rebel & Simone

Lees de blog van Lady Rebel online

Bettine van Poes

Ik heb een opleiding communicatie gevolgd en een blogopleiding aan de Schrijversacademie. Ik werk als contentmarketeer en heb dus ervaring met bloggen. Maar wat nog belangrijker is: ik vind schrijven echt heel erg leuk en ik ben dol op mijn hond. Bloggen voor The Dog Pen zou deze twee passies combineren, een kleine meisjes droom die uitkomt!

Lees alle blogs van Bettine en Poes op hun eigen bloggerspagina

Anke van Vaös en Lein

Wat mij een goede blogger maakt. Lastige vraag. Ik vind het jammer dat de sbt zo’n slechte naam heeft. Echter ben ik geen roze brillen drager zoals we dat noemen. Iemand die bij dit ras bepaalde raseigenschappen ontkent of het liever niet onder ogen wil zien. Ik ben enorm voor het verantwoord houden van sbt en soort gelijke rassen. Ik train bijvoorbeeld met de muilkorf & plaats daarvan foto’s op instagram. Sommige mensen reageren dan ah zielig hoop dat hij het nooit om hoeft. Terwijl andere dan juist zeggen goed bezig. Rondom dit soort onderwerpen zou ik graag verdere toelichtingen geven. Waarom ik het doe en dat het niet alleen vrijheid beperking is maar juist zorgt dat hij extra vrijheid kan krijgen. Hij heeft de korf natuurlijk niet altijd om. Dit is een voorbeeld van een onderwerp waar ik het graag over zou hebben.

Gedrag van hondeneigenaren onderling zou ik ook graag aandacht aan besteden. Want ik kan me nog zo verantwoord gedragen andere eigenaren kunnen ons als nog in een benarde, vervelende situatie brengen.

Daarnaast ondernemen wij ontzettend veel en hebben wij dus veel leuke wandel verhalen. Volgend jaar gaan we bijvoorbeeld een week naar Oostenrijk. Een week heel veel mooie wandelingen maken waarover veel te schrijven valt. We kunnen het hebben over de voorbereiding, de reis en natuurlijk het verblijf.

Ik zit boordevol ideeën die ik graag zou uitwerken! En mijn honden nemen graag de hoofdrol op zich.

Lees alle blogs van Anke op de pagina van Vaös en Lein

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer Geef koekje! x

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer

19 januari Door: Redactie

Hypoallergeen hondenvoer wordt vaak beschouwd als een goede oplossing voor honden die lijden aan voedselovergevoeligheid of allergieën. Het is speciaal ontworpen om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen ...

Lees het hele artikel
De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining Geef koekje! x

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining

19 september Door: Redactie

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining. Wat zijn nu de allerhandigste beloningstasjes? Zelf gebruik ik dagelijks een beloningstas. Bij iedere wandeling en training (en zelfs in de tuin) ...

Lees het hele artikel
Past een Akita Inu wel bij mij? Geef koekje! x

Past een Akita Inu wel bij mij?

26 juli Door: Redactie

Past een Akita wel bij mij? “Zo één wil ik ook!”, hoor ik mensen op straat zeggen als ze mij met mijn honden zien lopen, wijzend naar 1 van ...

Lees het hele artikel
De 7 beste hondenbrokken voor moeilijke eters Geef koekje! x

De 7 beste hondenbrokken voor moeilijke eters

25 juni Door: Redactie

Wat zijn nu de 7 beste hondenbrokken voor moeilijke eters? Als je een kieskeurige hond hebt, zit je soms met je handen in het haar. Wij hebben speciaal voor ...

Lees het hele artikel