Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Waarom bloggen over jouw hond zo leuk is

5 februari
x
Wat is dit?

Natuurlijk kun je bloggen over van alles, maar wij zijn helemaal fan van bloggen over honden. Dat doen we zelf immers ook en alle hondenbloggers die op ons platform bloggen. Wat is er nu zo leuk en speciaal aan het bloggen over jouw hond(en)?

Je neemt veel meer foto’s van jouw hond in het dagelijks leven

Als jouw hond een pup is wil je alles vastleggen en vaak heb je daar ook heel veel foto’s van. Maar na een tijdje ga je toch iets minder foto’s nemen van jouw hond tijdens alledaagse dingen. Wanneer je blogt ga je dat juist weer opnieuw doen. Je hebt immers foto’s nodig voor in jouw blogpost. Bij The Dog Pen is er altijd 1 uitgelichte foto, dat is dé foto die boven de blogpost komt te staan en in het blogoverzicht. Hoe meer deze foto aanspreekt, hoe meer mensen jouw blog gaan lezen. Een hele belangrijke foto dus! Waardoor je vanzelf meer aan de slag gaat met het fotograferen van jouw hond.

Je maakt herinneringen

Door te bloggen over jouw hond en dingen te beschrijven die jullie samen ondernemen of dingen waar je aan moet denken als je aan jouw hond denkt. Op deze manier maak je een prachtige digitale herinnering aan jouw hond. Natuurlijk wil je niet nadenken over wanneer jouw hond er niet meer is, maar het is wel een fijn gegeven om te weten dat je altijd jouw verhalen en herinneren kunt opzoeken en teruglezen.

Je ontmoet nieuwe mensen

Hierin zit wel een verschil of je blogt bij ons of dat je zelf een eigen blog bent gestart. Een van de meest gehoorde klachten van bloggers is namelijk dat ze het bloggen wel erg eenzaam vinden. Logisch ook, als je alles alleen doet en je zit een groot gedeelte van de dag achter jouw computer te schrijven, dan kan het bloggen juist ook heel erg eenzaam zijn. Wanneer je blogt bij The Dog Pen, dan heb je juist een groep met hondenliefhebbers om je heen. Zo leer je ineens heel veel hondenliefhebbers kennen.

Wil jij je aanmelden als blogger bij The Dog Pen? Dat kan!

Je gaat veel meer leuke dingen doen met jouw hond

Zoekende naar onderwerpen en ideeën om over te bloggen, merk je dat je ineens meer dingen gaat verzinnen om te ondernemen met jouw hond. Superfijn dat het zo voor jouw hond ook voordelen heeft!

Je kunt je frustratie/verdriet van je af schrijven

Moet jouw hond ineens naar de dierenarts of verloopt een hondencursus heel anders dan je had verwacht? Dat zijn juist de momenten dat het zo fijn is om van je af te kunnen schrijven. Tijdens het schrijven over die lastige gebeurtenis zet je ook alles voor jezelf even op een rijtje en merk je dat je de frustratie en/of het verdriet beter een plek kunt geven. Wanneer je dan ook nog lieve reacties krijgt van jouw medebloggers en/of van lezers dan kan dat echt een extra steuntje in de rug zijn.

LEESTIP: Een nieuwe cursus of toch niet?

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Review Buster Activity Mat Geef koekje! x

Review Buster Activity Mat

18 februari Door: Redactie

De Buster Activity Mat is een snuffelkleed voor honden, met verschillende voerspelletjes. Jouw hond kan aan de slag gaan om verschillende puzzels op te lossen die je aan het ...

Lees het hele artikel
Tips voor een gezond hondengebit Geef koekje! x

Tips voor een gezond hondengebit

3 februari Door: Redactie

Vroeger hadden wij thuis een ruwharige teckel. Wat mij vooral is bijgebleven van zijn laatste levensjaren, is zijn vreselijk stinkende mond en de slechte staat van zijn gebit. Ik ...

Lees het hele artikel
Met de hond naar Engeland voor en na de Brexit Geef koekje! x

Met de hond naar Engeland voor en na de Brexit

28 januari Door: Redactie

Misschien weet je het nog wel ‘vroeger’ dat wil zeggen vóór 2001 was het niet eenvoudig om met jouw hond naar Engeland te gaan. Of eigenlijk bijna onmogelijk. Zo ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Steun jouw hond! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Steun jouw hond!

26 december Door: Redactie

Je kent ze wel van die adviezen die iedereen elkaar geeft en niemand weet meer precies waar het verhaal ook alweer vandaan komt. Zeker bij hondengedrag zijn dit soort ...

Lees het hele artikel