Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Waarom bloggen over jouw hond zo leuk is

5 februari
x
Wat is dit?

Natuurlijk kun je bloggen over van alles, maar wij zijn helemaal fan van bloggen over honden. Dat doen we zelf immers ook en alle hondenbloggers die op ons platform bloggen. Wat is er nu zo leuk en speciaal aan het bloggen over jouw hond(en)?

Je neemt veel meer foto’s van jouw hond in het dagelijks leven

Als jouw hond een pup is wil je alles vastleggen en vaak heb je daar ook heel veel foto’s van. Maar na een tijdje ga je toch iets minder foto’s nemen van jouw hond tijdens alledaagse dingen. Wanneer je blogt ga je dat juist weer opnieuw doen. Je hebt immers foto’s nodig voor in jouw blogpost. Bij The Dog Pen is er altijd 1 uitgelichte foto, dat is dé foto die boven de blogpost komt te staan en in het blogoverzicht. Hoe meer deze foto aanspreekt, hoe meer mensen jouw blog gaan lezen. Een hele belangrijke foto dus! Waardoor je vanzelf meer aan de slag gaat met het fotograferen van jouw hond.

Je maakt herinneringen

Door te bloggen over jouw hond en dingen te beschrijven die jullie samen ondernemen of dingen waar je aan moet denken als je aan jouw hond denkt. Op deze manier maak je een prachtige digitale herinnering aan jouw hond. Natuurlijk wil je niet nadenken over wanneer jouw hond er niet meer is, maar het is wel een fijn gegeven om te weten dat je altijd jouw verhalen en herinneren kunt opzoeken en teruglezen.

Je ontmoet nieuwe mensen

Hierin zit wel een verschil of je blogt bij ons of dat je zelf een eigen blog bent gestart. Een van de meest gehoorde klachten van bloggers is namelijk dat ze het bloggen wel erg eenzaam vinden. Logisch ook, als je alles alleen doet en je zit een groot gedeelte van de dag achter jouw computer te schrijven, dan kan het bloggen juist ook heel erg eenzaam zijn. Wanneer je blogt bij The Dog Pen, dan heb je juist een groep met hondenliefhebbers om je heen. Zo leer je ineens heel veel hondenliefhebbers kennen.

Wil jij je aanmelden als blogger bij The Dog Pen? Dat kan!

Je gaat veel meer leuke dingen doen met jouw hond

Zoekende naar onderwerpen en ideeën om over te bloggen, merk je dat je ineens meer dingen gaat verzinnen om te ondernemen met jouw hond. Superfijn dat het zo voor jouw hond ook voordelen heeft!

Je kunt je frustratie/verdriet van je af schrijven

Moet jouw hond ineens naar de dierenarts of verloopt een hondencursus heel anders dan je had verwacht? Dat zijn juist de momenten dat het zo fijn is om van je af te kunnen schrijven. Tijdens het schrijven over die lastige gebeurtenis zet je ook alles voor jezelf even op een rijtje en merk je dat je de frustratie en/of het verdriet beter een plek kunt geven. Wanneer je dan ook nog lieve reacties krijgt van jouw medebloggers en/of van lezers dan kan dat echt een extra steuntje in de rug zijn.

LEESTIP: Een nieuwe cursus of toch niet?

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Wanneer is een hond een senior hond? Geef koekje! x

Wanneer is een hond een senior hond?

8 augustus Door: Redactie

Onze honden worden tegenwoordig steeds ouder. We geven ze de best mogelijke voeding en de best mogelijke zorg. Waar honden vroeger veel meer praktisch werden gebruikt als werkhond of ...

Lees het hele artikel
Bloginspiratie Geef koekje! x

Bloginspiratie

22 juli Door: Redactie

Je bent hondenblogger, maar waar haal je eigenlijk inspiratie vandaan? Na een blog of 10-20 begin je jezelf af te vragen; ‘Waar moet ik nu weer over bloggen’. Deze ...

Lees het hele artikel
Kong vullen Geef koekje! x

Kong vullen

20 juli Door: Redactie

Waarmee kun je het beste een Kong vullen? Er zijn ontelbare opties, maar natuurlijk delen we onze tips met je. Heb je nog geen idee wat een Kong is? ...

Lees het hele artikel
Kies de juiste visolie voor jouw hond Geef koekje! x

Kies de juiste visolie voor jouw hond

20 juli Door: Redactie

Kom jij er ook niet helemaal uit welke visolie je moet kiezen voor jouw hond? Of misschien twijfel je nog tussen zalmolie en visolie en weet je niet wat ...

Lees het hele artikel