Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Kong vullen

20 July
x
Wat is dit?

Waarmee kun je het beste een Kong vullen? Er zijn ontelbare opties, maar natuurlijk delen we onze tips met je. Heb je nog geen idee wat een Kong is? Lees dan eerst de blog Wat is een Kong?

KVV

Voer je vers? Dan kun je een Kong heel handig vullen met KVV. Dit is gemalen vers vlees voeding. Je kunt de KVV die je dagelijks toch al geeft aan jouw hond in de Kong doen voor een extra uitdagende maaltijd. Als jouw hond de Kong heeft leeggegeten kan de Kong in het bovenste rek van de vaatwasser om deze schoon te maken.

LEESTIP: Wat is KVV hondenvoer?

Blikvoeding of gestoomde voeding

Blikvoeding of gestoomde voeding heeft een fijne structuur om in de Kong te geven. Wil je een gezonde keuze maken? Kies dan geen blikvoeding uit de supermarkt, maar kies een gezonde variant. Zoals Herrmanns, Renske, Carnilove of Terra Canis.

Kong vullen met Renske

Brokken

Wil je brokken in de Kong geven? Dan kan wel maar gooi je ze er zo in en geef je de Kong dan aan jouw hond? Dan vliegen de brokken zo de Kong weer uit. Een echte uitdaging is het dan natuurlijk niet. Je kunt de brokken wel in de Kong doen en dan afsluiten met een schepje blikvoeding of de nieuwe Kong Marathon.

Snacks

Je kunt natuurlijk ook (gedroogde) snacks geven in de Kong. Het leukste is als je snacks kiest die niet heel makkelijk uit de Kong vallen. Een stukje pees of een gedroogde lamslong of hertenlong zijn goede gedroogde snacks die makkelijk in de Kong gegeven kunnen worden en er toch niet meteen uitvallen.


Speciale Kong vullingen

Kong zelf maakt ook verschillende vullingen speciaal voor de Kong Classic gemaakt.

Kong Easy Treat

Kong Easy Treat zijn de Kong vullingen in een spuitbus. Waarom heet dit Easy Treat? Je kunt zonder dat je handen vies worden en zonder dat je een vork nodig hebt de vulling eenvoudig ín de Kong spuiten. Handig dus! De Kong Easy Treat is er in 4 smaken, 1 is er speciaal voor puppies en de andere 3 voor volwassen honden zijn er in de smaken; lever, cheddar kaas en pindakaas.
De Kong Easy Treats zijn niet geschikt als jouw hond allergisch is. De ingrediënten zijn namelijk niet heel specifiek (onder andere plantaardige bijproducten en dierlijke bijproducten).

Kong Snacks

De Kong snacks zijn hondenkoekjes in de vorm van een Kong Classic. Deze koekjes kun je dus in de onderkant van de Kong drukken en dan moet jouw hond ze er uit halen. Leuke uitdaging door de bijzondere vorm van de koekjes. De Kong Snacks koekjes kun je in 2 verschillende maten kopen. De kleine maar voor de Kong maat Small en de grote maat voor de Kong maat Medium en Large.

Kong Snack koekjes

Kong Marathon

Dit is een leuke nieuwe Kong snack; de Kong Marathon en zoals de naam al doet vermoeden is de bedoeling dat jouw hond veel langer met zijn Kong bezig is mét de Marathon. Zo op het eerste gezicht moet dat lukken. De Kong Marathon is een soort ronde dop van eetbaar materiaal. Je stopt deze onderin de Kong en draait dan. De Marathon zit dan helemaal vast onderop de Kong. De Kong Marathon moet je wel in de juiste maat kopen.

Kong Marathon snack


Combineren

Wil je de Kong vullen op een manier waarbij jouw hond lekker lang bezig is? Dan kun je verschillende Kong vullingen met elkaar combineren. We maken een aantal combinaties als voorbeeld:

  • Brokjes met de Kong Marathon
  • Kong Snacks met blikvoer
  • Een gedroogde snack met Kong Marathon
  • KVV met een gedroogde snack

Waar vul jij de Kong het liefste mee? En maak je ook wel eens Kong ijsjes?

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht! Geef koekje! x

Cannabis voor honden? CBDA nader toegelicht!

27 September Door: Redactie

Je hebt wellicht al eens gehoord over het gebruik van cannabis (hennep) in natuurlijke behandelingen voor honden. In deze blog nemen we je mee in de wereld van de ...

Lees het hele artikel
De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer Geef koekje! x

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer

19 January Door: Redactie

Hypoallergeen hondenvoer wordt vaak beschouwd als een goede oplossing voor honden die lijden aan voedselovergevoeligheid of allergieën. Het is speciaal ontworpen om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen ...

Lees het hele artikel
De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining Geef koekje! x

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining

19 September Door: Redactie

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining. Wat zijn nu de allerhandigste beloningstasjes? Zelf gebruik ik dagelijks een beloningstas. Bij iedere wandeling en training (en zelfs in de tuin) ...

Lees het hele artikel
Past een Akita Inu wel bij mij? Geef koekje! x

Past een Akita Inu wel bij mij?

26 July Door: Redactie

Past een Akita wel bij mij? “Zo één wil ik ook!”, hoor ik mensen op straat zeggen als ze mij met mijn honden zien lopen, wijzend naar 1 van ...

Lees het hele artikel