Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Honden Influencers

14 November
x
Wat is dit?

Honden influencers? Zijn dat die honden die iedere Instagram post met een andere zak hondenvoer op de foto staan? Nee! Een honden influencer is een hond, die via zijn eigen kanalen rechtstreeks een doelgroep beïnvloed. Dit kan via een website, een blog, een YouTube kanaal, een vlog en social media. In 2017 heeft 84% van de marketeers minimaal in 1 influencer marketing campagne geïnvesteerd.

Honden influencers van The Dog Pen

Al onze honden zijn per definitie een honden influencer. Iedere hond heeft zijn of haar eigen blogpagina op The Dog Pen, een eigen Instagram account en sommige honden hebben ook een Facebook en/of Tiktok account. Wij bieden als The Dog Pen ook de mogelijkheid om via onze bloggers jouw merk onder de aandacht te brengen. Dit doen we door The Dog Pen Testpanels, product reviews en het schrijven van advertorials. Een losse campagne via Instagram kan ook ,maar wij adviseren altijd om ook een blog te laten schrijven door 1 van onze honden. Of in het geval van het testpanel 5 van onze honden.

Een goede influencer

Wat maakt een hond een goede influencer? Alle honden zijn leuk, laten we daar mee beginnen. Pas als de hond volgers en bereik heeft en door deze volgers kan beïnvloeden, is de hond ook een influencer. Een goede influencer heeft dus volgers en kan informatie, verhalen, foto’s en filmpjes delen waardoor andere hondenliefhebbers deze hond gaan volgen. Dat kan zijn omdat de hond heel grappig is, door de originele en goede foto’s, omdat er veel goede informatie te halen is over hondengedrag, gezonde hondenvoeding of andere waardevolle informatie.

Heeft de hond voldoende bereik?

Om een influencer te zijn heeft een hond wel volgers nodig en/of lezers nodig. Laat je een blog schrijven over jouw product, dan wil je dat de blog gelezen wordt. Heeft een website nog weinig bezoekers en wil je juist veel mensen bereiken? Kijk dan nog even verder. Hetzelfde geldt voor Instagram, een hond met 80 volgers bereikt niet zo veel met een post.

Past deze hond bij mijn merk?

Het is belangrijk of de hond bij jouw merk past. Verkoop jij vegan hondenkoekjes, dan is een rauwgevoerde hond met veel bloederige vlees voerbakken op de feed niet de juiste hond voor jouw merk. Kijk wat jij als merk wilt uitstralen en welke hond daarbij past.

Hoe ziet het gekozen medium er nu uit?

Stel jij wilt jouw merk graag in beeld brengen op Instagram, kijk dan naar de feed van de hond die jij voor ogen hebt. Wordt jij hier blij van, wil je jouw merk verbinden aan deze hond? Zoek je een hondenblogger? Lees dan eerst eens een blog om te zien of jij en deze influencer bij elkaar passen.

Komt de influencer oprecht over?

Schrijft de blogger iedere week over een ander merk hondenvoer, wat het meest geweldig merk ooit is, of staat de hond iedere post met een ander merk op de foto? Dat komt niet oprecht over. Dit heeft ook weerslag op jouw merk. Want als deze honden influencer iedere week een nieuw merk promoot, dan weten de volgers niet meer wat deze hond nu echt de beste voeding vindt. Ik wil graag weten wat deze hond en hun mensen oprecht het beste merk vinden.

Wat niet handig is voor een honden influencer

In de eerste zin schrijven we het al: op iedere Instagram post met een ander merk voer staan. Dat is echt een no go! Als honden influencer zijn jouw volgers betrokken hondenliefhebbers die oprecht interesse in jou hebben. Eigenlijk moet je het zien als een groep vrienden of bekenden. Zodra jij iedere keer een ander merk aan het promoten bent. En ook op (bijna) iedere post iets promoot. Vinden jouw volgers je niet meer leuk en niet meer betrouwbaar. Ga zelf maar na wat jij vindt van accounts die alleen maar producten aan het ‘pushen’ zijn? Ik haak af!

Hoe vind je een hond als influencer

Ben je nu op zoek naar honden influencers voor jouw merk?Natuurlijk kun je zelf op zoek gaan, op basis van de bovenstaande tips. Wil je liever dat wij het werk voor je uit handen nemen? Neem dan contact op met The Dog Pen voor een voorstel op maat. Wij kennen onze honden en kunnen zo een goede match maken met jouw merk.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel