Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Hoera Jewel is 2 jaar!

8 December
x
Wat is dit?

Jewel’s eerste verjaardag deelde ik pas in januari, schandalig eigenlijk. Maar dit jaar ben ik er op tijd bij! Vandaag is onze Jewel 2 jaar geworden. Het cliché van de tijd gaat snel gaat zelfs op als hondenmama!

Ze weet wel wat ze wel en niet wil

In februari 2019 haal je haar met 8 weken op en heb je een lief harig hummeltje en zo heb je een grote dame. En wat voor een! Ze is een lieverd met een echte eigen wil. Ik grap weleens dat de ik ben 2 en ik zeg nee fase nu is begonnen. Klopt natuurlijk niks van, maar ze weet goed wat wel en niet in haar straatje past. Niet alleen in activiteiten, ook in honden en mensen.

Maar ik moet bij dat laatste wel zeggen.. heb je haar hart gestolen dan is ze de allerliefste. Onze familie is echt haar alles. Het mooiste was geweest als we een groot erf hadden met de hele familie bij elkaar. Dan was haar leven een groot feestje. Elke dag koekjes scoren overal en spelen met Molly. Spelen met haar grote vriend Bearke en wandelen met de hondenschool is tegenwoordig ook een feestje. Wandelen met de hondenschool vond ik voorheen nog wat spannend, omdat Jewel echt hondentaal gebruikt om haar grenzen aan te geven, maar tegenwoordig weet ik dat ook dat goed gaat.

Ze is gek op haar dagelijkse wandelingen, op haar “op de uitkijk” sessies via de bank en speelmomenten. Maar ze is ook net zo gek op dat heerlijke grote bed dat boven staat. Want als je haar in huis kwijt bent is de kans heel groot dat je haar daar vindt. En zo heeft ze nog veel meer van die gekke, lieve, grappige en ondeugende dingen. Ze is in ieder geval in haar doen en laten weer gegroeid en dat is ontzettend leuk om mee te maken.

Tijd voor Jewels 2e verjaardag Jewel kong knuffel verjaardagscadeau

Maar goed, genoeg gekletst, vandaag is het feest. En wel haar feestje! Ik wilde met haar gaan wandelen aan de andere kant van het dorp, maar toen we eenmaal daar waren ging bij haar de staart tussen de benen. Er reden vrachtwagens met veel lawaai af en aan en daardoor sprintte ze het liefste terug naar de auto. Na even te hebben gewacht op of het zou stoppen ben ik weer terug naar de auto gegaan. Eerst even langs de dierenwinkel voor een nieuw Kong speeltje en een tandenborstelsnoepje. Om vervolgens maar gewoon naar huis te gaan en bij ons achter tussen de velden te gaan lopen. Zij blij, ik blij, daar is dus niks speciaals voor nodig haha.

Voor haar verjaardag maakte ik weer een video met foto’s van het afgelopen jaar! Een gezellige video met een overzicht van Jewels favoriete activiteiten. Slapen, eten, spelen, samen zijn met familie en op pad gaan. Voor komend jaar gaan we aan de slag met een leuke challenge! 365 dagen Jewel op haar Instagram. Dus mocht je meer willen zien, volg haar daar dan zeker even!

Wens ik je nu veel plezier met het kijken van Jewel’s leventje van 09-12-2019 tot 08-12-2020!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Jewel

Het dagboek van Jewel; gezellig boven slapen Geef koekje! x

Het dagboek van Jewel; gezellig boven slapen

31 October Door: Jewel

Het is weer tijd om jullie bij te praten over afgelopen maand. Ik ging voor de tweede keer sinds puppy boven slapen, omdat ik nu zelf de weg naar ...

Lees het hele artikel
Het dagboek van Jewel; een september met veel water Geef koekje! x

Het dagboek van Jewel; een september met veel water

30 September Door: Jewel

Het is eindelijk weer eens tijd om een blog te schrijven! Vrouwtje liep al langer met het idee rond om jullie iedere maand mee te nemen in de avonturen ...

Lees het hele artikel
Een kijkje in Jewel's ochtendroutine Geef koekje! x

Een kijkje in Jewel's ochtendroutine

20 August Door: Jewel

Hoi allemaal, het is alweer een hele tijd geleden dat Jewel en ik een persoonlijk verhaal hebben gedeeld. Het gebrek aan tijd, inspiratie en allerlei andere bijkomende omstandigheden hebben ...

Lees het hele artikel
Hond & Liefde: Waarom je hond van je houdt Geef koekje! x

Hond & Liefde: Waarom je hond van je houdt

25 June Door: Jewel

Toen 4 weken geleden de vraag kwam of iemand interesse had om het boek ‘Hond & Liefde: Waarom je hond van je houdt’ te lezen riep alles in mij ...

Lees het hele artikel