Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Brenda is jarig!

4 March
x
Wat is dit?

Wauw, wat vliegt de tijd! Ik kan de puppytijd van Brenda nog zo goed herinneren. Ze was zo klein en zo schattig! Op 2 maart is Brenda alweer 4 jaar oud geworden en deze dag hebben wij natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

Een lief berichtje

Ongeveer een week voordat Brenda jarig was ontving ik een bijzonder mailtje van PetsPlace. Brenda was bijna jarig en we mochten een Lolo Pets hondencake komen ophalen! Natuurlijk super leuk dat ze aan Brenda gedacht hadden. Ik was niet bekend met deze hondencakejes en was heel benieuwd wat Brenda ervan zou vinden. Het zag er in ieder geval super lekker uit en ik denk dat Brenda dat ook vond. De cake viel goed in de smaak en was zo op. Zeker voor herhaling vatbaar dus! Let op! Deze cake bevat granen en is dus niet geschikt voor honden met een voedselallergie!


Lolo pets cake hondencake

Cadeautjes uitzoeken

Elk jaar heb ik gigantische cadeau stress. Wat zal ik dit jaar voor haar kopen? Brenda is dol op denkspelletjes en knuffeltjes, maar die heeft ze al zoveel… Misschien iets lekkers? Ook dat hebben we eigenlijk wel genoeg in huis… Ik wilde graag iets origineels geven. Iets van een goede kwaliteit en iets waar ze wat langer plezier van heeft, maar wat?

Na even op internet rondgekeken te hebben, leek het mij heel erg leuk om eens een Verjaardag Woefbox te bestellen. Ik vond het best spannend, want ik wist natuurlijk zelf ook niet wat Brenda zou krijgen. Bij het open maken kwamen we er al snel achter dat de box goed gevuld was met verschillende kwaliteitsproducten. Wat er precies in een Verjaardag Woefbox zit hou ik natuurlijk geheim. Ik was heel tevreden over deze box en vind het ook zeker een aanrader! Alle producten vielen goed in de smaak en Brenda heeft echt uren uitpak- en speelplezier gehad. langharige dwergteckel Brenda en WoefBox

Verder hebben we op deze bijzondere dag een lange wandeling gemaakt. Dit vond Brenda fantastisch! Toen we weer thuis waren heeft ze ook nog kunnen genieten van een lekkere gestoomde maaltijd van Renske, eend-konijn is toch wel haar favoriet. Ik vond het een hele leuke en geslaagde verjaardag. Ik denk dat Brenda ook genoten heeft. Ze heeft de rest van de dag lekker in het zonnetje geslapen. Wat doe jij om de verjaardag van jouw hond te vieren? Laat het ons weten!

Liefs, Brenda Langharige dwergteckel Brenda uitgeteld

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Brenda

De allerleukste Brenda feitjes! Geef koekje! x

De allerleukste Brenda feitjes!

24 February Door: Brenda

Brenda is een dwergteckel met karakter. Er zijn een aantal feitjes wat Brenda zo bijzonder maakt. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder en kom erachter waarom wij zo dol ...

Lees het hele artikel