Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Hip deze zomer: suppen met je hond!

14 juli
x
Wat is dit?

De ultieme manier om van het water te genieten is op een plank rustig peddelend door het water te glijden; suppen dus! Dat suppen steeds bekender is geworden dat heb je vast al meegekregen.

Suppen

Logisch ook, suppen is een hele fijne en ontspannen manier om op het water te vertoeven. In Nederland kun je in verschillende steden door de grachten suppen, maar ook op meren en rivieren kun je fijn suppen. Suppen staat voor Stand Up Paddle, je staat immers op een groot supboard en met paddle in je hand, waarmee je jezelf voortbeweegt. In het Engels wordt het suppen simpelweg Paddle Surfing genoemd.

Suppen met de hond

Het suppen is op zichzelf al een mooie sport waar je een goed evenwicht voor nodig hebt. Stel je nu eens voor dat je dit samen met jouw hond gaat doen! Moeilijk! Jouw hond blijft natuurlijk nooit helemaal stil liggen en zorgt ook voor een extra gewicht op het supboard. Als jullie eenmaal de perfecte balans hebben gevonden, is het samen met jouw hond over het stille water varen de ultieme beloning voor het harde werk.

paddle board met hond

Steeds populairder

Het suppen met de hond wordt steeds populairder, er zijn ook verschillende hondenscholen of surfscholen waar je een les of een cursus suppen met de hond kunt gaan doen.

Zomer 2019

Eigenlijk ook heel logisch, wat is er nu mooier dan samen met jouw hond op het water aan de slag te gaan met een nieuwe sport. Inmiddels hebben er al 3 van onze hondenbloggers op een supboard gestaan (of gezeten) met hun hond. Hoe leuk is dat? De eerste 2 blogs over het suppen met de hond staan ook al online!

Onze bloggers suppen ook!

Zo lees je in de blog van Beer al dat hij mee is geweest suppen en de baasjes van Beer zijn zo enthousiast over het suppen dat ze al een eigen board hebben gekocht. Ook Carlijn en Bumper zijn gaan leren suppen en dat samen met Mila, daar lees je alles over in de blog van Bumper & Fender.

En heb jij al een supworkshop gevolgd samen met jouw hond? Of misschien ga je dat nog wel doen deze zomer? Deel jouw sup ervaring in de comments!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Hondvriendelijke vakantie in Uden Geef koekje! x

Hondvriendelijke vakantie in Uden

17 augustus Door: Redactie

Uden is een plaats in het oostelijke deel van Noord-Brabant, in de buurt van Veghel. Uden staat wel bekend als groenste stad van Nederland en in 2008 werd Uden ...

Lees het hele artikel
We gaan op vakantie en we nemen mee…. de hond Geef koekje! x

We gaan op vakantie en we nemen mee…. de hond

13 augustus Door: Redactie

Wanneer je op vakantie gaat is het belangrijk om na te denken over jouw hond, neem je de hond mee op vakantie of laat je de hond thuis bij ...

Lees het hele artikel
Welke honden kunnen goed alleen zijn? Geef koekje! x

Welke honden kunnen goed alleen zijn?

22 juli Door: Redactie

Een veelgestelde vraag bij mensen die op zoek gaan naar een hond is, welke honden kunnen goed alleen zijn? Op zich een logische vraag tegenwoordig zijn we allemaal vaak ...

Lees het hele artikel
Vegetarisch hondenvoer populair Geef koekje! x

Vegetarisch hondenvoer populair

16 juli Door: Redactie

Nu zo’n beetje iedereen zich druk maakt om het klimaat en dat de link tussen vlees eten en de opwarming van de aarde steeds duidelijker is. Gaan ook honden ...

Lees het hele artikel