Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Hip deze zomer: suppen met je hond!

14 July
x
Wat is dit?

De ultieme manier om van het water te genieten is op een plank rustig peddelend door het water te glijden; suppen dus! Dat suppen steeds bekender is geworden dat heb je vast al meegekregen.

Suppen

Logisch ook, suppen is een hele fijne en ontspannen manier om op het water te vertoeven. In Nederland kun je in verschillende steden door de grachten suppen, maar ook op meren en rivieren kun je fijn suppen. Suppen staat voor Stand Up Paddle, je staat immers op een groot supboard en met paddle in je hand, waarmee je jezelf voortbeweegt. In het Engels wordt het suppen simpelweg Paddle Surfing genoemd.

Suppen met de hond

Het suppen is op zichzelf al een mooie sport waar je een goed evenwicht voor nodig hebt. Stel je nu eens voor dat je dit samen met jouw hond gaat doen! Moeilijk! Jouw hond blijft natuurlijk nooit helemaal stil liggen en zorgt ook voor een extra gewicht op het supboard. Als jullie eenmaal de perfecte balans hebben gevonden, is het samen met jouw hond over het stille water varen de ultieme beloning voor het harde werk.

paddle board met hond

Steeds populairder

Het suppen met de hond wordt steeds populairder, er zijn ook verschillende hondenscholen of surfscholen waar je een les of een cursus suppen met de hond kunt gaan doen.

Zomer 2019

Eigenlijk ook heel logisch, wat is er nu mooier dan samen met jouw hond op het water aan de slag te gaan met een nieuwe sport. Inmiddels hebben er al 3 van onze hondenbloggers op een supboard gestaan (of gezeten) met hun hond. Hoe leuk is dat? De eerste 2 blogs over het suppen met de hond staan ook al online!

Onze bloggers suppen ook!

Zo lees je in de blog van Beer al dat hij mee is geweest suppen en de baasjes van Beer zijn zo enthousiast over het suppen dat ze al een eigen board hebben gekocht. Ook Carlijn en Bumper zijn gaan leren suppen en dat samen met Mila, daar lees je alles over in de blog van Bumper & Fender.

En heb jij al een supworkshop gevolgd samen met jouw hond? Of misschien ga je dat nog wel doen deze zomer? Deel jouw sup ervaring in de comments!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel