Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Hip deze zomer: suppen met je hond!

14 juli
x
Wat is dit?

De ultieme manier om van het water te genieten is op een plank rustig peddelend door het water te glijden; suppen dus! Dat suppen steeds bekender is geworden dat heb je vast al meegekregen.

Suppen

Logisch ook, suppen is een hele fijne en ontspannen manier om op het water te vertoeven. In Nederland kun je in verschillende steden door de grachten suppen, maar ook op meren en rivieren kun je fijn suppen. Suppen staat voor Stand Up Paddle, je staat immers op een groot supboard en met paddle in je hand, waarmee je jezelf voortbeweegt. In het Engels wordt het suppen simpelweg Paddle Surfing genoemd.

Suppen met de hond

Het suppen is op zichzelf al een mooie sport waar je een goed evenwicht voor nodig hebt. Stel je nu eens voor dat je dit samen met jouw hond gaat doen! Moeilijk! Jouw hond blijft natuurlijk nooit helemaal stil liggen en zorgt ook voor een extra gewicht op het supboard. Als jullie eenmaal de perfecte balans hebben gevonden, is het samen met jouw hond over het stille water varen de ultieme beloning voor het harde werk.

paddle board met hond

Steeds populairder

Het suppen met de hond wordt steeds populairder, er zijn ook verschillende hondenscholen of surfscholen waar je een les of een cursus suppen met de hond kunt gaan doen.

Zomer 2019

Eigenlijk ook heel logisch, wat is er nu mooier dan samen met jouw hond op het water aan de slag te gaan met een nieuwe sport. Inmiddels hebben er al 3 van onze hondenbloggers op een supboard gestaan (of gezeten) met hun hond. Hoe leuk is dat? De eerste 2 blogs over het suppen met de hond staan ook al online!

Onze bloggers suppen ook!

Zo lees je in de blog van Beer al dat hij mee is geweest suppen en de baasjes van Beer zijn zo enthousiast over het suppen dat ze al een eigen board hebben gekocht. Ook Carlijn en Bumper zijn gaan leren suppen en dat samen met Mila, daar lees je alles over in de blog van Bumper & Fender.

En heb jij al een supworkshop gevolgd samen met jouw hond? Of misschien ga je dat nog wel doen deze zomer? Deel jouw sup ervaring in de comments!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer Geef koekje! x

De voor- en nadelen van hypoallergeen hondenvoer

19 januari Door: Redactie

Hypoallergeen hondenvoer wordt vaak beschouwd als een goede oplossing voor honden die lijden aan voedselovergevoeligheid of allergieën. Het is speciaal ontworpen om de symptomen van deze aandoeningen te verminderen ...

Lees het hele artikel
De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining Geef koekje! x

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining

19 september Door: Redactie

De 10 beste beloningstasjes voor de hondentraining. Wat zijn nu de allerhandigste beloningstasjes? Zelf gebruik ik dagelijks een beloningstas. Bij iedere wandeling en training (en zelfs in de tuin) ...

Lees het hele artikel
Past een Akita Inu wel bij mij? Geef koekje! x

Past een Akita Inu wel bij mij?

26 juli Door: Redactie

Past een Akita wel bij mij? “Zo één wil ik ook!”, hoor ik mensen op straat zeggen als ze mij met mijn honden zien lopen, wijzend naar 1 van ...

Lees het hele artikel
De 7 beste hondenbrokken voor moeilijke eters Geef koekje! x

De 7 beste hondenbrokken voor moeilijke eters

25 juni Door: Redactie

Wat zijn nu de 7 beste hondenbrokken voor moeilijke eters? Als je een kieskeurige hond hebt, zit je soms met je handen in het haar. Wij hebben speciaal voor ...

Lees het hele artikel