Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Hip deze zomer: suppen met je hond!

14 juli
x
Wat is dit?

De ultieme manier om van het water te genieten is op een plank rustig peddelend door het water te glijden; suppen dus! Dat suppen steeds bekender is geworden dat heb je vast al meegekregen.

Suppen

Logisch ook, suppen is een hele fijne en ontspannen manier om op het water te vertoeven. In Nederland kun je in verschillende steden door de grachten suppen, maar ook op meren en rivieren kun je fijn suppen. Suppen staat voor Stand Up Paddle, je staat immers op een groot supboard en met paddle in je hand, waarmee je jezelf voortbeweegt. In het Engels wordt het suppen simpelweg Paddle Surfing genoemd.

Suppen met de hond

Het suppen is op zichzelf al een mooie sport waar je een goed evenwicht voor nodig hebt. Stel je nu eens voor dat je dit samen met jouw hond gaat doen! Moeilijk! Jouw hond blijft natuurlijk nooit helemaal stil liggen en zorgt ook voor een extra gewicht op het supboard. Als jullie eenmaal de perfecte balans hebben gevonden, is het samen met jouw hond over het stille water varen de ultieme beloning voor het harde werk.

paddle board met hond

Steeds populairder

Het suppen met de hond wordt steeds populairder, er zijn ook verschillende hondenscholen of surfscholen waar je een les of een cursus suppen met de hond kunt gaan doen.

Zomer 2019

Eigenlijk ook heel logisch, wat is er nu mooier dan samen met jouw hond op het water aan de slag te gaan met een nieuwe sport. Inmiddels hebben er al 3 van onze hondenbloggers op een supboard gestaan (of gezeten) met hun hond. Hoe leuk is dat? De eerste 2 blogs over het suppen met de hond staan ook al online!

Onze bloggers suppen ook!

Zo lees je in de blog van Beer al dat hij mee is geweest suppen en de baasjes van Beer zijn zo enthousiast over het suppen dat ze al een eigen board hebben gekocht. Ook Carlijn en Bumper zijn gaan leren suppen en dat samen met Mila, daar lees je alles over in de blog van Bumper & Fender.

En heb jij al een supworkshop gevolgd samen met jouw hond? Of misschien ga je dat nog wel doen deze zomer? Deel jouw sup ervaring in de comments!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Het bijzondere werk van KNGF Geleidehonden Geef koekje! x

Het bijzondere werk van KNGF Geleidehonden

28 november Door: Redactie

Wat honden nu echt voor mensen kunnen betekenen? Als hondenliefhebber weet jij als geen ander wat jouw hond voor jou betekent. De trouw en liefde van een hond, dat ...

Lees het hele artikel
De beste Black Friday deals voor hondenliefhebbers Geef koekje! x

De beste Black Friday deals voor hondenliefhebbers

27 november Door: Redactie

Je kunt het niet gemist hebben, Black Friday is in aantocht. Ineens krijg je nieuwsbrieven binnen van online shops die je alweer vergeten was dat je er ooit een ...

Lees het hele artikel
Angst voor vuurwerk Geef koekje! x

Angst voor vuurwerk

26 november Door: Redactie

Het einde van het jaar nadert, daarmee komt er een, voor de meeste mensen, leuke en gezellige tijd aan. Helaas betekent dit voor veel honden juist een tijd vol ...

Lees het hele artikel
Waar koop ik een pup? Geef koekje! x

Waar koop ik een pup?

19 november Door: Redactie

De kogel is door de kerk, iedereen in het gezin is om…..eindelijk mag er een pup komen! Veel mensen typen het ras in op Google wat ze zoeken en ...

Lees het hele artikel