Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Gratis puppypakket, waar krijg je die?

5 April
x
Wat is dit?

Een gratis puppypakket, waar krijg je die? Er is een pup op komst, wat spannend! Als het goed is ben je ook al bezig met de praktische zaken te regelen omtrent een nieuwe pup in huis. Een van de leuke dingen van een nieuwe pup krijgen is dat je alles kunt gaan uitzoeken. Welke voeding wil je gaan geven, welke speeltjes, komt er een mand of een bench? Wist je dat er ook verschillende puppypakketten te bestellen zijn? Soms helemaal gratis en soms betaal je alleen (een bijdrage aan) de verzendkosten. Voor andere puppypakketten betaal je wel, maar dan krijg je natuurlijk ook meer. Lees maar mee!

Puppypakket gratis

Deze puppypakketten kun je gratis aanvragen, je betaalt ook geen verzendkosten. Gewoon echt helemaal voor niets in huis.

BF Petfood puppypakket – helemaal gratis

BF petfood (voorheen Biofood) heeft een puppypakket wat door de brievenbus kan. Dit pakket is helemaal gratis. Wat zit er in?

  • 2 zakjes BF Puppy Small Breed brokjes (2 x 50 gram)
  • 2 zakjes BF Puppy brokjes (2 x 100 gram)
  • 1 zakje BF geperste puppybrokken (1 x 100 gram)
  • 1 pakje Relax snoepjes (100 stuks)
  • Informatiefolders over puppy’s en de producten van Biofood
  • Spaarkaart en een waardebon

Dit is een mooi gevuld brievenbusdoosje. Met handige sample zakjes om jouw puppy de brokjes te laten proeven. De rustgevende snoepjes zijn geschikt voor hond en kat en kunnen ook goed van pas komen als jouw pup net thuis is. Wat mij betreft een aanrader! Je kunt het gratis puppypakket aanvragen (1 per huishouden) door contact op te nemen met BF Petfood.

puppyvoer Royal Canin puppypakket – helemaal gratis

Het puppypakket van Royal Canin is helemaal gratis te bestellen, je betaalt ook geen verzendkosten. Het pakket bevat informatie, 1 zakje natvoeding voor de pup en traingsbrokjes en een voucher voor 7,50 korting als je Royal Canin brokken koopt voor jouw pup. Wat moet je doen om het pakket in huis te krijgen? Vul de gegevens van jouw pup in: ras, naam, geboortedatum en afhaaldatum. Dan nog jouw gegevens voor de verzending (logisch) en jouw mailadres en dan komt het pakket binnen 3 weken bij je thuis.

Purina Pro Plan puppypakket – helemaal gratis

Je kunt nu bij Pro Plan een gratis puppypakket aanvragen. Dit pakket is goed gevuld voor een gratis pakket en bestaat uit: 3 kilo Pro Plan puppyvoeding naar keuze, puppygids, trainingszakje, maatbeker, kortingscoupon en een folder. Om het pakket aan te kunnen vragen moet je een foto van jouw pups paspoort uploaden. Je kunt het pakket dus echt alleen aanvragen als je ook daadwerkelijk een pup in huis hebt met paspoort. Zelf krijg ik binnenkort een pup en ik wilde jullie graag laten zien of het echt gratis is en wat je precies krijgt, maar dat kan ik niet. En eerlijk is eerlijk, ik begrijp dit ook wel heel goed van Pro Plan, iedereen is gek op gratis spullen en hondenmensen helemaal. Een kleine zekerheid dat het pakket goed terechtkomt is ook logisch.

Puppypakket alleen verzendkosten

Onderstaande puppypakketten zijn zelf wel gratis, alleen betaal je een bijdrage aan de verzendkosten. Zo kun je voor weinig geld toch een leuk puppypakket in huis krijgen.

Beeztees puppypakket – gratis

Op de website van Beeztees kun je 2 soorten puppy pakketten bestellen. Het gratis puppypakket van Beeztees kost jou alleen de verzendkosten van €2,99 voor Nederland en €4,99 voor België. Je hebt het pakketje dan binnen 14 dagen in huis. Er zit niet echt heel veel in dit pakketje wat je ook echt aan jouw pup kunt geven, behalve het fleece flostouw. Verder zit er in het pakket: een paspoorthoesje, een boekje met puppy informatie en een ansichtkaart met een winactie als jij een foto maakt van jouw pup en deze deelt op social media met de #puppypakket Beeztees gratis puppypakket

Smolke puppypakket – gratis

Wil je een Smolke puppypakket aanvragen? Dan betaal je alleen €1,95 aan verzendkosten, alleen verzending in Nederland mogelijk. Hoewel het wel leuk is zo’n gratis pakketje is de inhoud van het Smolke puppypakket wel erg summier. De vraag is of jij voor 1 proefzakje brokjes, folders, een kortingsbon en een adreskoker 1,95 zou willen betalen. Ben je er nu al uit dat Smolke het merk is dat je zou willen voeren, dan heb je natuurlijk wel iets aan de kortingsbon.

Puppypakket betaald

Onderstaande puppypakketten zijn niet gratis, hier betaal je een bedrag voor. Hier volgen de betaalde puppypakket op volgorde van prijs.

BF Petfood Puppypakket – €9,70

Het goedkoopste van de betaalde puppypakketten is het pakken van BF Petfood. Dit pakket bestel je online voor €9,70. Hier komen afhankelijk van de webwinkel waar je het pakket besteld wel verzendkosten bij, bij het volgende pakket van Alsa Nature is dat niet het geval. Het BF Petfood pakket bevat de volgende producten:

  • Proefzakjes BioFood puppyvoer; geperst, puppy en puppy small breed (in totaal 600 gram)
  • Een maatbeker
  • 1 zakje met mini schapenvet bonbons met knoflook
  • 1 mini gestoomde worst
  • 1 kleine rawhide kauwring
  • 1 doosje relax tabletten
  • 1 doosje knoflook tabletten tegen vlo en teek
  • Folders en waardebonnen

Alsa Nature Welkomstpakket Puppy – €9,90

Bij Alsa Nature kun je dit leuke puppypakket bestellen met voeding, snacks en een speeltje! Een mooi pakket met veel spullen voor een goede prijs. Verzending van het pakket is gratis, je betaalt dus echt alleen €9,90 voor dit goedgevulde pakket. Je kunt kiezen uit een pakket voor pups van grote rassen en voor pups van kleine rassen. puppypakket Alsa Nature

Happy Dog puppypakket – €14,95

Happy Dog heeft een leuk puppypakket voor €14,95 inclusief verzenden een puppypakket bestellen. Happy Dog is bekend om hun natuurlijke hondenvoeding en snacks. Het Happy Dog puppypakket bevat:

  • Puppy brokken 1 kilo (keuze uit baby original, baby lam en rijst en baby graanvrij)
  • Pur blikvoer 200 gram
  • Happy Dog Snacks 80 gram
  • Happy Dog droogvoer 80 gram
  • Maatbeker voor droogvoer
  • Happy Dog Puppy brochure
  • Cadeau (plastic poepzakhouder) + tegoedbon

Prins Puppy opgroeibox Procare – €23,85

De puppy opgroeibox van Prins is tot nu toe de duurste box met hondenvoeding voor jouw pup. Je kunt uit verschillende soorten kiezen, ik heb gekozen voor de ProCare box met geperste puppybrokken. De andere soorten puppybrokken van Prins kun je ook kiezen. De rest van de producten is hetzelfde in iedere box. Inhoud Prins opgroeibox ProCare:

  • 1 zak 3 kilo geperste brokken van Prins voor puppy en junior
  • Maatbeker
  • Puppy Kalender
  • Puppy beloningsworst in tube
  • Momentkaartjes
  • Groeimeter

Het leuke aan deze box is dat de doos zelf (als je deze uit elkaar klapt) kan dienen als groeimeter om de groei van jouw pup te volgen. puppy pakket prins

Beeztees Puppy Kraampakket – €39,95

Wil je nu liever een uitgebreider pakket voor jouw (toekomstige) pup? Dan kun je op de website van Beeztees ook een Puppy Kraampakket bestellen voor 39,95. Er zijn geen verzendkosten. Dit Beeztees puppypakket is erg uitgebreid met verschillende speeltjes, snacks en poepzakjes. Feestelijk verpakt en dus ook een geweldig cadeautje voor vrienden die een pup verwachten.

Tips voor gratis puppypakketten

Na het bestellen en ontvangen van heel veel puppypakketten wil ik je graag mijn tips delen. Voor bedrijven zijn puppypakketten een manier van promotie. Dus verwacht nu niet een heleboel gratis producten zonder dat je ook folders en heel veel mails ontvangt. Smolke en Royal Canin spannen wel de kroon met het aantal mails die je ontvangt nadat je een pakketje hebt aangevraagd. Wil je nu graag een pakket met hondenvoer bestellen? Oriënteer je dan alvast op de verschillende merken en bestel alleen de pakketten van de merken die jou ook echt aanspreken.

  1. Bestel een pakket waar je ook echt iets aan hebt
  2. Oriënteer je alvast op welke voeding je wilt geven en bestel van dit merk het pakket
  3. Realiseer je dat je best veel mails ontvangt na het aanvragen van de gratis pakketten
  4. Stap niet meteen over op andere voeding als je jouw pup net in huis hebt
  5. Als je niet voor gratis gaat, kun je vaak ook wat uitgebreidere pakketten bestellen waar je uiteindelijk meer aan hebt

Mijn favoriete puppypakket

Het puppypakket die ik zelf het allerleukste vind is die van Prins petfood. Dit puppypakket is niet gratis maar kost € 23,85 incl. verzenden, maar heeft en een hele leuke verpakking een goede hoeveelheid puppybrokken (3 kilo). Verder is de informatie die in de box zit ook echt kloppende informatie over het opgroeien en opvoeden van jouw pup. Zo staat de puppykalender op mijn bureau, op de kalender staan de verschillende groeifasen van puppy’s beschreven op een leuke en leerzame manier.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel