Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De 10 meest gestelde vragen over The Dog Pen

15 June
x
Wat is dit?

Wanneer je een website begint zoals The Dog Pen, en het hele concept is volledig nieuw en nog nooit eerder gedaan. Dan is het logisch dat je een aantal vragen vaak gesteld krijgt. We zetten de 10 meest gestelde vragen voor je op een rijtje. Om het makkelijk te maken geven we niet alleen de meest gestelde vragen, maar beantwoorden we ze ook meteen.

Wat is The Dog Pen?

The Dog Pen is een hondenbloggersplatform. Ja we weten het, het zou een goed scrabble woord zijn. Toch is het de beste manier om uit te leggen wat The Dog Pen is. We zijn een online platform waar verschillende mensen over hun hond of honden bloggen. Aangezien de honden de sterren zijn van The Dog Pen heeft iedere hondenblogger zijn eigen pagina waar hij of zij naar hartenlust kan bloggen.

Waarom een hondenbloggersplatform?

The Dog Pen is ontstaan omdat iedereen graag over zijn of haar honden vertelt. Maar ook het lezen van andermans ervaringen met hun hond kan heel veel mensen helpen. Plus honden zijn gewoon geweldig, dus hoe meer honden, hondenverhalen en hondenfoto’s er online te vinden zijn hoe beter! Daar dragen we dus absoluut een flink steentje aan bij.

Waarom begint iedere hond niet zijn eigen blog?

Het beginnen van een blog kan best wel een tijdrovende klus zijn. Zeker als het aankomt op het opstarten van de website, de hosting, de opmaak en het ontwerp. Er zijn genoeg mensen die wel heel graag willen bloggen over hun hond, maar niet de tijd of de middelen hebben om zelf een website te beginnen. Bij The Dog Pen kan je eenvoudig beginnen met bloggen, zonder heel veel extra werk.

Wat is er zo leuk aan bloggen bij The Dog Pen?

Het leuke is natuurlijk dat we allemaal gek van honden zijn. Dat je jouw ervaringen en verhalen over jouw hond kunt delen. Je schrijft over jouw eigen hond, bent deel van onze bloggerscommunity en je leert andere hondenliefhebbers kennen.

Kunnen jullie ook over mijn bedrijf of product bloggen?

Ja dat kan! Het leuke aan ons platform is dat we met zo veel honden zijn, dat er altijd wel een mooie match is voor jouw bedrijf of product. Neem contact op voor de mogelijkheden en om te weten wat we voor jou kunnen doen.

Kan ik blogger worden bij The Dog Pen?

Wil jij zelf ook bloggen over jouw hond en een echte hondenblogger worden bij The Dog Pen? Dat kan! Wat je nodig hebt is een hond (of meerdere honden), enthousiasme over jouw hond en je moet het leuk vinden om regelmatig te schrijven over jouw hond. Heb je een hekel aan schrijven maar vind je jouw hond wel heel leuk? Dan ben je waarschijnlijk niet de persoon om blogger te gaan worden. Ben je wel gek op schrijven en op honden? Meld je dan aan.

Krijg ik allemaal gratis producten als ik me aanmeld als blogger?

Het is wel erg belangrijk dat je het bloggen leuk vindt en dat je makkelijk leuke verhalen kunt schrijven over jouw honden. Het is niet zo dat wanneer je je aanmeldt als blogger je direct allemaal gratis producten opgestuurd krijgt. We werken met een systeem waarbij de mensen die de meeste blogs schrijven voorrang krijgen wanneer er producten zijn waar een review blog over geschreven gaat worden. We sturen niet zomaar allemaal gratis spullen op.

Mag ik jullie blogs op mijn eigen website publiceren?

Nee dat mag niet zonder uitdrukkelijke toestemming. Op alle teksten die online staan bij The Dog Pen zit auteursrecht. Je mag dus geen teksten of foto’s kopiëren en publiceren online of offline. Dit kun je ook vinden in onze disclaimer. Wil je graag blogs laten schrijven voor publicatie op jouw eigen website? Dat kan wel. We bieden ook een blog abonnement waarbij we content over honden schrijven die gepubliceerd mag worden op jouw eigen website. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Waar halen jullie bloggers hun bloginspiratie vandaan?

Onze bloggers melden zich aan omdat ze graag over hun hond schrijven. Onze hondenbloggers komen dus al binnen met een berg van inspiratie en ideeën voor blogs. Daarnaast halen zij hun inspiratie uit het dagelijks samen leven met hun hond. Soms vragen ze input voor blogs in een Facebook groep van hetzelfde ras. Zoals Bumper & Fender voor hun blog ‘De meest gestelde vragen over New Foundlanders’. Daarnaast sturen we iedere maand een bloggersinspiratie mail met nieuwe onderwerpen en ideeën voor blogs.

Hebben jullie een maximum aan het aantal hondenbloggers?

Nee, onze website is ruim genoeg voor nog veel meer hondenbloggers. We hebben al een mooie club, maar er zijn altijd nog nieuwe honden, nieuwe rassen en nieuwe avonturen van honden en hun mensen die we graag op onze website hebben staan! Er kunnen dus nog veel meer hondenbloggers bij! Ben je benieuwd wie er nu allemaal al blogger zijn? Check dan de pagina Onze Honden

Heb je nog een vraag die er niet bij staat? Stel hem dan gerust in de comments!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel