Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De 10 leukste Nederlandse Instagram accounts van honden

24 August
x
Wat is dit?

Welke account van Nederlandse honden moet je nu zeker gaan volgen als je ook op Instagram zit? Natuurlijk zijn de account van onze eigen bloggers zeker de moeite waard om te gaan volgen en ook ons The Dog Pen Instagram account is (al zeggen we het zelf) heel erg leuk. Honden en geel dat zegt het eigenlijk helemaal. Maar welke honden moet je nu nog meer gaan volgen op Instagram? We hebben input gevraagd van onze volgers, onze Instagram volgers en de Instagram volgers van onze bloggers. Dat is een flinke lijst geworden dat kun je je vast voorstellen. De top 10 delen we hier met je.

1. Forest Wolf Perak

Dit account is van de Zwitserse Witte Herder Perak. Wat er zo leuk is aan dit account? De mooie sfeervolle foto’s, meestal buiten in een mooi Nederlands natuurgebied. Wat ons betreft een geweldig account om te gaan volgen.

2. Bumper & Fender

Onze eigen Bumper & Fender. Wil je 2 vriendelijke reuzen zien in je feed? Dan zijn deze 2 Newfoundland broers zeker een aanrader! Samen gaan ze lekker veel wandelen, maar hun echte passie is waterwerk. Verwacht dus ook genoeg gave actiefoto’s waarin ze ‘drenkelingen’ redden.

3. Labradoodle Fien

Deze mooie labradoodle dame Fien heeft een account vol met prachtige foto’s en een kijkje in het leven van deze zachtaardige labradoodle.

4. The Legend of Odin

Odin is een Siberische Husky met 2 indringende blauwe ogen, tel daarbij op prachtige foto’s in de natuur en dat somt wel een beetje op wat je kunt verwachten op het Instagram account van Odin.

5. Toby Toypoodle

Deze kleine poedel Toby woont in Amsterdam en is een echte knapperd met zijn rode krullen. Sinds kort heeft Toby ook nog een blond zusje Rosie.

6. Life of Bheem

Mooie reisfoto’s van deze knapperd. Vaak samen met zijn dogmom met de mooiste uitzichten.

7. Adventurous Aina

Deze kleine Zweedse Vallhund is nu 6 maanden oud en wat een leuke foto’s zeg van Aina. Alleen al leuk om te volgen omdat de Zweedse Vallhund een vrij onbekend hondenras is.

8. Sammy & Jace

Deze twee Shit Tzu mixjes zijn natuurlijk superleuk om te zien en ze delen geweldig leuke foto’s!

9. Pien the Collie

Deze mooie zwart-witte Border Collie, heeft gave foto’s en superleuke onderschriften.

10. Jamie the Corgi

Deze leuke Corgi staat geweldig op de foto en zijn account staat garant voor een glimlach op je gezicht. Genoeg reden om te gaan volgen!Een speciale shootout naar My Pack of Dogs, dit hondenhotel heeft ook een heel erg leuk Instagram account en ze kregen dan ook best veel stemmen. Maar omdat het natuurlijk niet echt een account is van een Instahond, is het een shootout geworden in plaats van een plek in de top 10.

Ken jij nog leuke Nederlandse Instagram accounts? Deel ze in de comments.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel