Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Foss

Hoi! Dit is Foss, een kruising tussen een Golden Retriever en een Friese Stabij van nu net een jaartje oud. Veel mensen denken dat Foss een Flatcoated Retriever is, maar dat is toch echt niet zo!

Foss is een ontzettend makkelijke hond die alles wel best vindt. Hij houdt ontzettend van (tennis)ballen, zwemmen, knuffelen en is een echte snelheidsduivel! Daarnaast maakt hij je ook altijd aan het lachen als hij knort van geluk wanneer je thuiskomt.

In Foss zijn blog zal je veel lezen over de dingen die wij met hem ondernemen en hondengedrag, maar ook over zijn gezondheid. Foss was de kleinste uit het nest en hoewel hij ontzettend glimt en er gezond uitziet, heeft hij helaas geen sterk maagdarmstelsel. Dit zorgt ervoor dat we regelmatig bij de dierenarts te vinden zijn. Wij zijn op zoek naar de juiste voeding + supplementen waardoor hij uiteindelijk een sterke darmflora zal krijgen en minder vaak buikpijn zal hebben en misselijk zal zijn. Hoewel niet alles hem dus helemaal mee zit, merk je daar in zijn karakter gelukkig niets van. Hij is ontzettend lief, zachtaardig en altijd ready to go.

<p>Foss</p>
  • Golden Retriever x Friese Stabij
  • Geboren op 29 oktober 2017
  • Gek op ballen, zwemmen, rennen, en kaas
  • Kieskeurige eter
  • Hartendief
<p>Foss</p>
<p>Foss</p>
<p>Foss</p>

Alle verhalen van Foss

‘Dan neem je toch gewoon een nieuwe’ – Antoinnette Scheulderman Geef koekje! x

‘Dan neem je toch gewoon een nieuwe’ – Antoinnette Scheulderman

6 december Door: Foss

Hoewel Foss nog niet eens een jaar in mijn leven is, moet ik er echt niet aan denken dat er ooit een dag komt dat hij er niet meer ...

Lees het hele artikel
Pakketje van The Dog Pen Geef koekje! x

Pakketje van The Dog Pen

24 november Door: Foss

Om 8u ’s ochtends ging de bel en dat betekent: de pakketjesbezorger is er! Wij verwachtten een pakketje van The Dog Pen, dus hoewel wij nog sliepen vonden wij ...

Lees het hele artikel