Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Wakker geworden met een wit landschap!

19 December
x
Wat is dit?

Afgelopen zondag hebben we voor het eerst weer sneeuw gehad! Het was maar een klein beetje, maar dat maakt het voor ons niet minder leuk. Ik ben een husky, en huskies houden heel erg van de kou en dus ook van de sneeuw! De hele dag heb ik buiten gespeeld en gerold door de sneeuw, en mijn baasje ging ook al vroeg mee naar buiten om mee te spelen en veel foto’s te maken nu het kon.

Fotoshoot

Dat vond ik een goed idee (en ik zag natuurlijk al dat ze snoepjes zich bij had), dus ik ging mijn beste poses aannemen zodat ze mooie foto’s kon maken van mij. Ze heeft er ook in dit blog eentje neergezet. Is hij niet mooi!? Ze leert steeds meer hoe ze foto’s goed kan bewerken om ze nóg mooier te maken dan dat ze al zijn. Want zeg nou zelf, ik sta al op de foto. Dan is het al supermooi! Ze had ook nog een paar foto’s gemaakt van Baloo en Puk, maar van mij de meeste omdat ik het zo leuk vond in de sneeuw. Het was wel jammer dat er niet genoeg sneeuw lag om te gaan trainen.

Sledehond

Mijn baasje had anders de slee tevoorschijn gehaald en dan mocht ik haar vooruit trekken, net zoals wat ik bij het Dryland Mushing doe voor de step. We hopen allebei dat dit nog zal gaan lukken dit jaar en dan willen we dat ook doen met meerdere huskies bij elkaar! Maar goed, dat was zondag helaas niet mogelijk. In plaats daarvan hebben we gewoon veel plezier in de sneeuw gemaakt met elkaar, wat ook heel leuk was. Vinden jullie de sneeuw net zo leuk als ik? Komende week gaat het weer warmer worden, dus dan zal er ook nog geen kans zijn op sneeuw en zullen we nog gewoon met de step moeten trainen.

Kerstvakantie

Misschien dat het in de Kerstvakantie veel gaat sneeuwen! Mijn baasje is dan vrij, zodat we elke dag kunnen gaan sleeën met elkaar, dat zou leuk zijn! Dan is ze ook van plan om de auto te pakken en naar vrienden van haar toe te gaan die ook huskies hebben, zodat we samen kunnen trainen. Meestal trainen we alleen of gaat Puk ook mee, maar samen met andere huskies vind ik ook heel erg leuk en fijn om te doen. Soms maken we er dan ook een wedstrijdje van en dan doe ik extra hard mijn best om ze in te halen! Laten we hopen dat dit allemaal kan in de vakantie!

Willen jullie meer foto’s zien die mijn baasje van mij heeft gemaakt? Ga naar mijn Instagram, daar zal ze ze op posten!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nuka & River

Een ware koekhap-ster op Animal Event! Geef koekje! x

Een ware koekhap-ster op Animal Event!

22 May Door: Nuka & River

Elk jaar gaan we met één of meerdere honden naar Animal Event. Dit jaar hebben we ervoor gekozen om alleen Raya mee te nemen. Het zou voor haar de ...

Lees het hele artikel
Van één tot zes maanden Geef koekje! x

Van één tot zes maanden

31 July Door: Nuka & River

Een heel andere blog dan jullie van me gewend zijn, maar misschien wel net zo leuk! Raya is ondertussen alweer zes maanden oud en ik wilde graag een blog ...

Lees het hele artikel
De Siberische husky: werk, show en standaard Geef koekje! x

De Siberische husky: werk, show en standaard

19 June Door: Nuka & River

Sinds Raya bij ons is komen wonen, hebben we drie Siberische Husky’s in huis. Nuka, River en Raya zijn echter wel alle drie totaal verschillende husky’s! Hoe dat zo? ...

Lees het hele artikel
Veelbesproken, de Furminator Geef koekje! x

Veelbesproken, de Furminator

7 April Door: Nuka & River

Veel van jullie zullen ongetwijfeld wel eens van de Furminator gehoord hebben. Dit zou dé oplossing zijn tegen het verharen van je hond. Maar niets blijkt minder waar. Nuka ...

Lees het hele artikel