Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Valentine swap op Instagram

15 February
x
Wat is dit?

Cadeautjes geven is leuk, cadeautjes krijgen nog veel leuker! Daarom organiseer ik samen met @hardaily nu voor de derde keer een Instagram swap, ditmaal met het thema Valentijn! Nieuwsgierig wat het is? Lees dan snel verder. 

Maar wat is het dan?

Een swap, letterlijk vertaald ruil, houdt in dat je cadeautjes ruilt met iemand anders. Jij stelt een pakket samen voor de hond van iemand anders en jij krijgt in ruil daarvoor ook weer een leuk pakket terug.  Het leuke hier van is dat je nieuwe producten ontdekt die je zelf misschien niet zou kopen of niet in jou buurt verkrijgbaar zijn. Maar ook de verrassing wat er in het pakket zou zitten en de aanloop hier naar toe is ontzettend leuk!

Djazzy Gruijters

Om het eerlijk te houden worden er natuurlijk afspraken gemaakt betreffende de minimale waarde van de inhoud, maar ook manier van verzending en natuurlijk zijn er richtlijnen voor de inhoud. Zo vult iedere deelnemer een lijst in met dingen wat zijn hond lekker vindt maar ook met de allergieën van de hond. Zo weet je, bijna, zeker dat er ook voor jou hond wat geschikts in het pakket zit. Ook wordt er een lijstje over de eigenaar ingevuld, zo kun je ook weer beter het pakket afstellen wat jij verzend.Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je lijst een verlanglijst wordt, anders weet je al van te voren wat je gaat krijgen en dat haalt het verrassingselement er uit.

Aiki en Suki

Een wensen lijstje ziet als volgt uit:

Huisdier
Naam:
Soort:
Ras:
Geboortedatum:
Afmeting nek:
Gewicht:
Allergieën:
Favoriete kleur:

Baasje
Naam:
Leeftijd:
Hobby’s:
Adres gegevens:
Favoriete winkels of merken:
Liever meerdere kleinere cadeautjes of een groter:
Speciale wensen:
Absolute no go:

French Bulldog Cyrano

Via lootjes trekken wordt er bepaald wie een pakket voor wie moet samenstellen. De datums van het trekken van de lootjes, het verzenden van de pakketten en het openen van de pakketten worden ook van te voren vastgesteld. Zo heeft iedereen tegelijkertijd het pakket en kunnen we met zijn allen lol hebben tijdens het uitpakken. 

Beagle Ted

De Valentijn editie van 2020

Dit jaar organiseren we de derde swap alweer, we hebben het vorig jaar georganiseerd met Valentijnsdag en met dierendag. Afgelopen Valentijn deden er wel 16 accounts mee, dat zijn veel vrolijke hondjes.  Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een (openbaar) Instagram account en een huisdier.

Yoshi Doglife

Wij waren dit jaar echt super blij met ons pakket, we hadden in de wensenlijst aangegeven dat we van Zippypaws houden en dat het belangrijk was dat ze beide wat hebben. Nou daar is zeer zeker rekening mee gehouden, wat een gaaf pakket! Een super grote dankjewel naar @two.sheltie.noses.

Bumper & Fender

Gelukkig zijn ook de andere hondjes erg blij met hun pakket, zo ook ons lootje @brenda_the_little_dachshund.
Wij hadden dit jaar dan ook wel echt een uitdaging, als je gewoonlijk winkelt voor Newfoundlanders dan is winkelen voor een dwerg teckel absoluut een uitdaging! Even een vergelijking: Brenda is van kop tot kont even lang als Fenders hoogte.
Dit is natuurlijk ook wel het leuke en uitdagende aan een cadeauruil als deze en ik heb veel lol gehad met het winkelen.
Het was dan ook een hele opluchting toen we te horen kregen dat onze maatvoering klopte en Brenda en baasje blij zijn met het pakket.

Brenda the little dachshund

Ook meedoen?

Lijkt het jou ook leuk om eens deel uit te maken van een swap en heb je een Instagram account voor jouw hond?
Mail dan snel naar: instagramswap@hotmail.com en we brengen je op de hoogte bij de volgende swap medio oktober ter ere van dierendag.

Liefs Bumper en Fender.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Novi

Riverwood Bite Box hondensnacks Geef koekje! x

Riverwood Bite Box hondensnacks

12 April Door: Bumper & Novi

De Riverwood Bite Box is een doos vol met verschillende natuurlijke hondensnacks. Vaak sta ik urenlang te kiezen in een winkel of verschillende websites af te struinen naar de ...

Lees het hele artikel
De beste grote broer Geef koekje! x

De beste grote broer

11 March Door: Bumper & Novi

Novi was een lichtpuntje in een hele donkere tijd voor ons gezin, met zowel mij als Bumper ging het niet goed na het overlijden van Fender. Bumper was niet ...

Lees het hele artikel
Oh, wat een jaar! Geef koekje! x

Oh, wat een jaar!

30 December Door: Bumper & Novi

Ik denk dat ik het netjes uitdruk als ik zeg dat 2021 een bewogen jaar was voor iedereen, zo ook voor ons. Nu 2021 bijna is afgelopen wil ik ...

Lees het hele artikel
Wij zijn gestart met canicross! Geef koekje! x

Wij zijn gestart met canicross!

24 December Door: Bumper & Novi

Wij zijn begonnen met canicross. In de maanden april tot en met oktober zijn we actief bezig met waterwerken. Hiervoor trainen we twee keer per maand op de Betuwe. ...

Lees het hele artikel