Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Valentine swap op Instagram

15 februari
x
Wat is dit?

Cadeautjes geven is leuk, cadeautjes krijgen nog veel leuker! Daarom organiseer ik samen met @hardaily nu voor de derde keer een Instagram swap, ditmaal met het thema Valentijn! Nieuwsgierig wat het is? Lees dan snel verder. 

Maar wat is het dan?

Een swap, letterlijk vertaald ruil, houdt in dat je cadeautjes ruilt met iemand anders. Jij stelt een pakket samen voor de hond van iemand anders en jij krijgt in ruil daarvoor ook weer een leuk pakket terug.  Het leuke hier van is dat je nieuwe producten ontdekt die je zelf misschien niet zou kopen of niet in jou buurt verkrijgbaar zijn. Maar ook de verrassing wat er in het pakket zou zitten en de aanloop hier naar toe is ontzettend leuk!

Djazzy Gruijters

Om het eerlijk te houden worden er natuurlijk afspraken gemaakt betreffende de minimale waarde van de inhoud, maar ook manier van verzending en natuurlijk zijn er richtlijnen voor de inhoud. Zo vult iedere deelnemer een lijst in met dingen wat zijn hond lekker vindt maar ook met de allergieën van de hond. Zo weet je, bijna, zeker dat er ook voor jou hond wat geschikts in het pakket zit. Ook wordt er een lijstje over de eigenaar ingevuld, zo kun je ook weer beter het pakket afstellen wat jij verzend.Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je lijst een verlanglijst wordt, anders weet je al van te voren wat je gaat krijgen en dat haalt het verrassingselement er uit.

Aiki en Suki

Een wensen lijstje ziet als volgt uit:

Huisdier
Naam:
Soort:
Ras:
Geboortedatum:
Afmeting nek:
Gewicht:
Allergieën:
Favoriete kleur:

Baasje
Naam:
Leeftijd:
Hobby’s:
Adres gegevens:
Favoriete winkels of merken:
Liever meerdere kleinere cadeautjes of een groter:
Speciale wensen:
Absolute no go:

French Bulldog Cyrano

Via lootjes trekken wordt er bepaald wie een pakket voor wie moet samenstellen. De datums van het trekken van de lootjes, het verzenden van de pakketten en het openen van de pakketten worden ook van te voren vastgesteld. Zo heeft iedereen tegelijkertijd het pakket en kunnen we met zijn allen lol hebben tijdens het uitpakken. 

Beagle Ted

De Valentijn editie van 2020

Dit jaar organiseren we de derde swap alweer, we hebben het vorig jaar georganiseerd met Valentijnsdag en met dierendag. Afgelopen Valentijn deden er wel 16 accounts mee, dat zijn veel vrolijke hondjes.  Het enige wat je nodig hebt om mee te doen is een (openbaar) Instagram account en een huisdier.

Yoshi Doglife

Wij waren dit jaar echt super blij met ons pakket, we hadden in de wensenlijst aangegeven dat we van Zippypaws houden en dat het belangrijk was dat ze beide wat hebben. Nou daar is zeer zeker rekening mee gehouden, wat een gaaf pakket! Een super grote dankjewel naar @two.sheltie.noses.

Bumper & Fender

Gelukkig zijn ook de andere hondjes erg blij met hun pakket, zo ook ons lootje @brenda_the_little_dachshund.
Wij hadden dit jaar dan ook wel echt een uitdaging, als je gewoonlijk winkelt voor Newfoundlanders dan is winkelen voor een dwerg teckel absoluut een uitdaging! Even een vergelijking: Brenda is van kop tot kont even lang als Fenders hoogte.
Dit is natuurlijk ook wel het leuke en uitdagende aan een cadeauruil als deze en ik heb veel lol gehad met het winkelen.
Het was dan ook een hele opluchting toen we te horen kregen dat onze maatvoering klopte en Brenda en baasje blij zijn met het pakket.

Brenda the little dachshund

Ook meedoen?

Lijkt het jou ook leuk om eens deel uit te maken van een swap en heb je een Instagram account voor jouw hond?
Mail dan snel naar: instagramswap@hotmail.com en we brengen je op de hoogte bij de volgende swap medio oktober ter ere van dierendag.

Liefs Bumper en Fender.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Fender

Onze eerste dog survival Geef koekje! x

Onze eerste dog survival

5 november Door: Bumper & Fender

Dog survival; een parcour van 5km afleggen met ongeveer 15 hindernissen en dat samen met je hond! Je hond die voor je uit holt aan een elastische lijn die ...

Lees het hele artikel
Hotspot drama Geef koekje! x

Hotspot drama

6 september Door: Bumper & Fender

Eens in de zoveel tijd dan is het hier weer zover, een hotspot drama: en dan bedoel ik niet dat leuke ding wat voor WiFi zorgt maar een vieze ...

Lees het hele artikel
Bark in the Park! Geef koekje! x

Bark in the Park!

22 augustus Door: Bumper & Fender

Na Animal Event hebben wij de smaak van de hondenevenementen goed te pakken! Twee vriendinnetjes van mij attendeerden mij op Bark in the Park; dit evenement wordt gehouden op ...

Lees het hele artikel
Lieve Bumper Geef koekje! x

Lieve Bumper

5 augustus Door: Bumper & Fender

Alweer twee jaar geleden zag ik je in het begin van de week op marktplaats staan, Je vindt alles en iedereen leuk en wil alleen maar spelen de hele dag, ...

Lees het hele artikel