Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Riverwood Bite Box hondensnacks

12 April
x
Wat is dit?

De Riverwood Bite Box is een doos vol met verschillende natuurlijke hondensnacks. Vaak sta ik urenlang te kiezen in een winkel of verschillende websites af te struinen naar de lekkerste snacks voor de jongens. Maar er is een ding wat me hier altijd in tegen staat, de keuzestress! Daarom ben ik heel blij dat ons voermerk Riverwood nu niet alleen natuurlijke snacks aanbiedt, buiten natvoer, droogvoer en trainers om, maar ook snackboxen! Een verademing voor mijn keuzestress en lekker voordelig!

Wat is een Bite Box?

Een Bite Box is, zoals de naam al een beetje verklapt, een box gevuld met natuurlijke snacks. Riverwood heeft 10 verschillende boxen ontwikkeld, met voor elke soort de lekkerste snacks er in. De snacks zijn voordeliger wanneer je ze in een Bite Box koopt dan wanneer je ze los zou kopen. Niet alleen een leuke variatie dus, maar ook nog eens voordelig.

Riverwood Bite Box varianten

De 10 verschillende boxen die momenteel worden aangeboden zijn:

  • Gevogelte: 7 verschillende verpakkingen snacks op basis van: kalkoen, eend en gans.
  • Wild: 6 verschillende verpakkingen snacks op basis van: ree, hert en wild zwijn.
  • Kip: 7 verschillende verpakkingen snacks op basis van: kip.
  • Rund: 8 verschillende verpakkingen snacks op basis van: rund
  • Hypoallergeen: 7 verschillende verpakkingen snacks op basis van: konijn, hert, lam, ree en paard.
  • Senior: 8 verschillende verpakkingen snacks op basis van: kwartel & struisvogel, kalkoen & eend, kip, lam, kalkoen, hert en rund.
  • Small: 5 verschillende verpakkingen snacks op basis van: lam & konijn, kalkoen & hert, kip, lam en paard.
  • Medium: 7 verschillende verpakkingen snacks op basis van: eend & kalkoen, Angus Beef & kalf, kalkoen & zalm, ree en lam.
  • Large: 8 verschillende verpakkingen snacks op basis van: kalkoen, konijn, hert, rund, paard, geit en lam.
  • Extra large: 10 verschillende verpakkingen snacks op basis van: hert & wild zwijn, lam & konijn, eend & kalkoen, kip, gans, konijn, eend, wild zwijn, lam en paard.

De prijzen van de Bite boxen variëren tussen €19,95 en €44,95.
Bestel de Bite Boxen online bij Riverwood. Verzending is altijd gratis.

Riverwood bitebox hypoallergenic
Riverwood Bite Box hypoallergeen

Bite Box hypoallergeen

Tijdens mijn zoektocht naar een goede box voor de jongens ben ik de Hypoallergeen box tegen gekomen. Deze box bevat 1,4kg aan snack plezier en kost €36,95. Ik heb voor deze box gekozen omdat deze box een mooie mix heeft tussen kauw producten zoals hertenoren maar ook vleesstrips bevat. Vleesstrips gebruik ik zelf graag als trainer, ideaal om in je jas zak te stoppen en ter plekke te breken. Geen kruimelige koekjes meer in je jaszakken.

Aparte diersoorten

Ook de diersoorten spreken mij erg aan, ik probeer namelijk altijd erg te wisselen tussen de diersoorten die ik de jongens voer. Niet alleen in de ‘’gewone’’ voeding maar ook bij snacks. De box bevat de volgende diersoorten; konijn, hert, lam, ree en paard. Geen van elke een diersoort wat ze hier dagelijks eten.

Hondensnacks zonder bot

Wat mij ook erg in deze box aanspreekt is dat er geen producten in zitten met bot. Onze puppy puber Novi kan nog wel eens een schrok op zijn. Al deze producten zijn veilig om op te kauwen en voor hem ook goed af te wisselen. Niet alles is hap slik weg maar er zit ook voor hem lekker kauw materiaal bij. Hondensnacks Riverwood

Riverwood hondensnacks

De Bite Box wordt geleverd in een kartonnen doos, hier in zitten los de verpakkingen van de snacks. De verschillende soorten snacks zijn allemaal los verpakt. De Butcher snack serie beschikt over een hersluitbare verpakking, de koekjes hebben deze helaas niet.  Verder zijn de verpakkingen gemaakt van een degelijk dik plastic, hierdoor zijn ze ook echt goed en hygiënisch verpakt en goed te bewaren. Daarbij zijn de verpakkingen ook nog eens mooi qua design, niet belangrijk voor de hondjes maar wel leuk voor het oog. Riverwood hondensnacks boxen

Losse hondensnacks

Heb je toch liever zelf uitkiezen welke snacks je neemt? Of vind je een snackbox te veel snacks om in een keer te bestellen? Dan kun je natuurlijk ook de snacks los kopen. Riverwood heeft namelijk een uitgebreid assortiment aan vleestrips, trainers, beloningssnacks en natuurlijke kauwsnacks, die je los kunt bestellen.

Riverwood hondenvoeding

Ben je misschien in totaal nieuwsgierig geworden naar het merk Riverwood? Neem dan zeker ook eens een kijkje op hun website naar hun droogvoer, natvoer en supplementen. De voedingen van Riverwood zijn op basis van 3 verschillende eiwitbronnen, het vlees wat gebruikt wordt in de voedingen is afkomstig van scharreldieren en alles is kleur-, geur-, en smaakstof vrij!

Riverwood bitebox

Riverwood Bitebox met korting

Wil je een Bite Box, snacks, voeding of supplementen bestellen? Dan hebben we ook nog eens goed nieuws voor jou. Op je eerste bestelling krijg je namelijk 10% korting op je gehele bestelling met de code: NEWFYBROTHERS10 op de website van Riverwood Petfood.

Liefs, Carlijn, Bumper en Novi.

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Novi

De beste grote broer Geef koekje! x

De beste grote broer

11 March Door: Bumper & Novi

Novi was een lichtpuntje in een hele donkere tijd voor ons gezin, met zowel mij als Bumper ging het niet goed na het overlijden van Fender. Bumper was niet ...

Lees het hele artikel
Oh, wat een jaar! Geef koekje! x

Oh, wat een jaar!

30 December Door: Bumper & Novi

Ik denk dat ik het netjes uitdruk als ik zeg dat 2021 een bewogen jaar was voor iedereen, zo ook voor ons. Nu 2021 bijna is afgelopen wil ik ...

Lees het hele artikel
Wij zijn gestart met canicross! Geef koekje! x

Wij zijn gestart met canicross!

24 December Door: Bumper & Novi

Wij zijn begonnen met canicross. In de maanden april tot en met oktober zijn we actief bezig met waterwerken. Hiervoor trainen we twee keer per maand op de Betuwe. ...

Lees het hele artikel
Puppy Novi’s eerste zwemles Geef koekje! x

Puppy Novi’s eerste zwemles

16 December Door: Bumper & Novi

Newfoundlanders en zwemmen, een hele goede match zou je denken! Daarom ben ik zo vroeg mogelijk begonnen met Novi zijn eerste zwemles. Hoe ik dat heb aangepakt? Lees dan ...

Lees het hele artikel