Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Top 4 waterdichte wandellaarzen

10 February
x
Wat is dit?

Onze vier favoriete waterdichte wandellaarzen voor hondenmensen. Als hondenliefhebber ben je vaak buiten te vinden. In ons Nederlandse klimaat betekent dat ook dat je veel in de regen wandelt. Niets is vervelender dan ijskoude en natte voeten tijdens een wandeling met de hond. Ben je hier nu terecht gekomen gewoon op zoek naar waterdichte wandellaarzen, maar heb je helemaal geen hond? Geen probleem natuurlijk. Lees lekker mee en kijk of we jou ook kunnen helpen met onze tips.

Waterdichte wandellaarzen

Ga je nu wat langer wandelen dan is een simpele regenlaars niet zo fijn om op te wandelen. Je voeten blijven wel droog, maar grote kans dat je pijn in je voeten krijgt van het lange wandelen op regenlaarzen. Plus ouderwetse rubberen regenlaarzen zijn ook nog een ijskoud aan je voeten. Nu zal dat in de zomer geen probleem zijn, maar in de winter en in de herfst zijn warme en waterdichte wandellaarzen echt onmisbaar!

hond in het bos met regen
Op regenachtige dagen zijn waterdichte wandellaarzen echt onmisbaar in het bos

Wandellaarzen hond

Wandellaarzen speciaal voor hondenliefhebbers zijn precies hetzelfde voor mensen die graag wandelen zonder hond. Hoewel hondenmensen vaker te vinden zijn  in de bossen, in de modder en in diepe plassen. Waar ‘gewone’ wandelaars wellicht wat meer op de paden en uit de modder blijven.

Top 4 waterdichte wandellaarzen voor hondenmensen:

Dit is mijn top 4 favoriete wandellaarzen voor tijdens de (natte) hondenwandelingen. Waar ik naar heb gekeken bij het selecteren van mijn top 4: waterdicht, comfortabel, warm en lang plezier. Je hebt immers niets aan laarzen die een aantal wandelingen meegaan en daarna uit elkaar vallen van ellende. Ik heb niet geselecteerd op goedkoop, want ik heb zelf meer dan 15 jaar met mijn eerste paar Dubarry’s gedaan. Waar ik met een goedkopere laars misschien 2 jaar zou doen. Dus vaak is goedkoop in aanschaf, niet echt goedkoop.

Waterdichte wandellaarzen Dubarry
De waterdichte wandellaarzen van het merk Dubarry zijn er zowel voor dames als heren

1. Dubarry

De waterdichte wandellaarzen van het merk Dubarry zijn echt een begrip. Niet voor niets. Ze zijn waterdicht en toch ademend door de Gore-tex voering. De zool is slijtvast, schokdempend en biedt het beste wandelcomfort. Het leer is waterafstotend en droogt snel. Opvallend is ook wel dat het leer ondanks het vele dragen in de regen mooi soepel blijft. Dubarry heeft wandellaarzen voor dames en heren. Je kunt ook nog eens kiezen voor verschillende modellen van kuithoog tot kniehoog. Met rits of zonder.

De prijs van Dubarry wandellaarzen ligt tussen de 279 en de 459 euro. Afhankelijk van de soort laars die je kiest. Dubarry laarzen kun je online bestellen bij Country Lifestyle, zij zijn de grootste Dubarry dealer van Nederland met meer dan 1000 paren op voorraad. Ook hebben ze kortingen op uitlopende modellen.

2. Muckboots

Muckboots zijn niet gemaakt van leer, maar van 100% waterdicht neopreen en natuurrubber. Hierdoor zijn alle wandellaarzen van Muckboot warm in de winter en koel in de zomer. De laarzen zijn licht en soepel. Door het voorgevormde voetbed zijn ze heel erg comfortabel en draag je ze als sloffen. Door de grove antislip zool kun je ook met modder, sneeuw en ijs veilig wandelen zonder te vallen.

De prijs van een paar Muckboots ligt tussen de 99 en de 209 euro. Muckboot bestel je eenvoudig online. 

Muckboots waterdichte wandellaarzen
Muckboots waterdichte wandellaarzen

3. Zoo Adventure

De waterdichte wandellaarzen van Zoo Adventure zijn ook gemaakt van leer. Ze hebben wel een hele andere look en feel dan de Dubarry laarzen. De Zoo Adventure laarzen zijn er in heel veel vrolijke kleuren. Dus ben jij fan van een vrolijke look ook in de regen? Dan zijn de waterdichte wandellaarzen van ZOO de beste keuze voor jou. Ook Zoo Adventure heeft zowel dames- als herenlaarzen in hun collectie en ze hebben niet alleen hele felle kleuren.

De prijs van Zoo Adventure wandellaarzen ligt tussen de 215 en de 235 euro. Er zijn regelmatig acties voor 10% korting. Dan is de prijs 193,50 of 211,50. Zoo Adventure bestel je rechtstreeks bij Zoo Adventure zelf online.

Zoo adventure laarzen
Zoo Adventure waterdichte wandellaarzen, in vrolijke kleuren.

4. Horka outdoorlaarzen

Horka is een merk wat je waarschijnlijk doet denken aan paarden. Maar wie aan paarden denkt, denkt eigenlijk ook altijd aan honden. En aan modder en blubber. Het perfecte merk om ook voor hondenliefhebbers waterdichte wandellaarzen te ontwikkelen. De Horka outdoorlaarzen zijn

Horka waterdichte wandellaarzen
Horka waterdichte wandellaarzen van leer

Wandellaarzen

Zelf heb ik Horka laarzen gehad, die uiteindelijk ook best nog wat jaren mee zijn gegaan. En Dubarry’s die ik meer dan 15 jaar heb gehad. Deze staan dan ook niet voor niets op nummer 1. Ik ben nu weer aan het kijken voor nieuwe wandellaarzen en ik denk dat ik ditmaal voor de Muckboots ga. Vooral het feit dat ze zitten als sloffen spreekt mij heel erg aan. Welke waterdichte wandellaarzen ga jij kiezen?

De linkjes in deze blog zijn zogenaamde affiliatelinks, wanneer jij iets koopt via een linkje ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoop. Hiermee houden we ons platform online en actueel. Denk jij dat jij een veel beter product hebt, die ik heb gemist en wil je een link naar jouw website in deze blog? Neem dan contact op voor de mogelijkheden. 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel