Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Riverwood Bite Box wild - met winactie!

7 June
x
Wat is dit?

Hondensnacks van wild zijn voor de hond heel erg lekker en gezond. Wil jij nu ook kans maken op 1 van de 5 Riverwood Bite Boxen Wild die we mogen weggeven? Lees dan snel verder en laat jouw reactie achter in de comments.

Gedroogde hondensnacks

De reden om te kiezen voor gedroogde hondensnacks is bij de meeste mensen wel bekend. Gedroogde hondensnacks zijn hondensnacks van vlees of vis zonder andere ingrediënten. De snacks zijn gedroogd en dat is het. Hierdoor ontstaat een pure en gezonde hondensnack. Zonder suiker, zout, granen, plantaardige bijproducten of plantaardige olie en zonder geur- kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen.

Gedroogde hondensnacks wild

Wat wordt er verstaan onder wild? Wild is een verzamelnaam voor diersoorten die niet in de intensieve veehouderij kunnen worden gefokt, zoals koeien, kippen, schapen en varkens dat wel kunnen. De vogels en zoogdieren die onder wild vallen, daar wordt op gejaagd.

Snackpakket voor de hond

Inmiddels komen er steeds meer hondensnackpakketten op de markt. Een snackpakket voor de hond is leuke manier om jouw hond kennis te laten maken met verschillende hondensnacks. Alleen zijn niet alle pakketten geschikt voor iedere hond. Als jij een hond hebt die allergisch is voor kip bijvoorbeeld of voor granen en gluten, dan vallen er veel snackpakketten voor de hond af. Met de Riverwood Bite Box Wild maak je iedere hond blij! Zeker honden die graag kluiven.

Riverwood Bite Box Wild

Zoek jij nu hondensnacks voor jouw hond van wild? Dan is de Riverwood Bite Box Wild een aanrader! In dit snackpakket voor de hond zitten 6 verschillende zakken gedroogde snacks. Allemaal van wild.Riverwood bitebox wild

Inhoud Riverwood Bite Box Wild

  1. Vleesstrips everzwijn
  2. Reehuid
  3. Ree-oren
  4. Konijnenhuid
  5. Vleesstrips hert
  6. Hertenhuid

Prijs Riverwood Bite Box Wild

De Riverwood Bite Box Wild bestel je online voor € 37,95. Wanneer je deze online bij Riverwood zelf bestelt betaal je geen verzendkosten. Alle snacks los bestellen kan ook. Kies je precies dezelfde snacks als uit de Riverwood Bite Box, dan ben je €2,40 duurder uit.

Review Riverwood Bite Box Wild

De Riverwood Bite Box Wild is een goedgevuld snackpakket voor de hond met 6 verschillende snacks. Iedere snacksoort zit netjes verpakt in een aparte zak. Alle snacks komen uit Europa. Wat ik zelf fijn vindt aan juist wildsnacks is dat het dier in het wild heeft kunnen leven. Dat is niet alleen fijn voor het dierenwelzijn, maar ook voor het dieet van het dier. Uit onderzoeken blijkt dat welke voeding het slachtdier krijgt ook een grote invloed heeft op de kwaliteit van het vlees en de aanwezige voedingsstoffen. Een gezonde keuze dus!

Vleesstrips Everzwijn

De vleesstrips Everzwijn zijn erg sterk geurend. In eerste instantie breek ik ze dan ook in stukjes voor de hondentraining. Daar zijn ze door de sterke geur perfect voor. Wil je nu liever een vleesstrip in zijn geheel geven als snack, kan dat natuurlijk ook. Ze zijn er dan niet zo lang mee bezig, maar wel een smakelijk tussendoortje.

Vleesstrips als beloning
De Riverwood vleesstrips Everzwijn breek ik in stukjes en gebruik ik als smakelijke beloning

Reehuid

De gedroogde reehuid stukken, zijn een taaie hondensnack. Sommige stukken zijn vrij dun en andere weer dik. Perfect om lang en kort kluiven af te wisselen. Ook de reehuid ruikt vrij sterk, wat ze voor de hond aantrekkelijk maakt.

Ree-oren

In de zak ree-oren zitten 4 stuks. De oren bevatten ook de oorschelp of de pit, hierdoor kan jouw hond zich echt even uitleven op de oren.

Konijnenhuid

De konijnenhuid is een vettige snack. Hoewel we vet vaak associëren met ongezond hebben honden juist ook behoefte aan gezonde dierlijke vetten. De stukken konijnenhuid zijn een beetje opgerold en zien er uit als kauwstaafjes, met hier en daar een stukje gezond konijnenvet. Een lekkernij voor de hond.

Vleesstrips hert

De favoriet van mijn honden, de vleesstrips van 100% hert. Ik geef ze als snel tussendoortje waar ze niet zo lang op hoeven te kluiven of als beloning tijdens het wandelen of het trainen.

Hertenhuid

De gedroogde stukken hertenhuid zijn geschikt voor de honden die graag lang kluiven. Het zijn harde kauwsnacks, sommige zijn plat, andere opgerold, sommige stukken zijn dik en andere dun. De zak zit in elk geval bomvol en je hebt genoeg kluifjes om even voort te kunnen.

Lekkere snacks in handig pakket

De Riverwood Bite Box wild is een pakket vol met smakelijke hondensnacks. Goed voor lang kluifplezier en gezond snacken. Lumi en Lena zijn in elk geval fan!

Winactie Riverwood Bite Box Wild

In samenwerking met Riverwood mogen we 5 Riverwood Bite Boxen Wild weggeven. Laat een reactie achter onder deze blog met de naam van jouw hond en waarom je het pakket graag zou willen winnen. Deze winactie is gesloten de 5 winnaars hebben een mail ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Milou

07 juni 2022 20:35

Ja, die zou ik heel graag winnen voor mijn hond Lexi. Lexi mag inderdaad geen kip en ze is dol op lang kluiven. Duimen maar!

Sabine

07 juni 2022 20:47

Succes voor iedereen

Sharon

07 juni 2022 20:47

Dat zou Tommy heel lekker vinden, die is na een lange tijd dezelfde snacks wel weer toe aan wat afwisseling!

Noale

07 juni 2022 20:56

Oeh jam jam, dat klinkt lekker. En waarschijnlijk kan zelfs Pluk gevoelige buikje een beetje wild wel verdragen. Dat zou hij wel willen winnen😋 zeker wanneer we over een paar weekjes zijn dieetje weer beetje bij beetje gaan uitbreiden

Carlijn Collaris

07 juni 2022 20:57

Bumper en Novi zijn gek op deze boxen! Ze eten riverwood brokjes en snacks. Dus een box gaat er zeker goed in! ☺️

Demi en Beau

07 juni 2022 21:12

Beautje zegt op zijn verjaardag geen nee tegen zo'n lekkere box. Wij doen zeker mee🥳

Laura

07 juni 2022 21:14

Oeee njammmiieee, die zien er heerlijk uit!

Joy

07 juni 2022 21:26

Omdat we onze hondjes nooit genoeg kunnen verwennen! We hebben nog niet alles geprobeerd dus ben benieuwd !

Anne

07 juni 2022 21:54

Nuka, River en Raya kauwen met z'n drieën heel wat weg. Zeker nu Raya aan het wisselen is, is een goede box met kauwsnacks welkom!

Lieke

07 juni 2022 22:14

Kiwi en vooral Ice zijn gek op natuurlijke snacks! Dat wordt pootjes draaien tot 28 juni!

Lonneke en Plint

07 juni 2022 22:20

Plint eet alles! Dus dit zou zeker leuk zijn om te winnen! Mooie producten en lekker afwisselend 👌

Laura en Kenny

07 juni 2022 22:36

Kenny (golden retriever) is bijna jarig. Hij wordt dan alweer 3 jaar. En bij een verjaardagen horen natuurlijk heerlijke snacks om dat te vieren 😋🥳

Denise

08 juni 2022 07:55

Ooh dat zouden ze hier super vinden, de snacks die we op het animal event hebben gekocht zijn al op ;)

Birgit Bos

08 juni 2022 09:26

James is dol op snackjes! En als baasje vind ik het heel fijn als dit verantwoorde snackjes zijn. 1 + 1 = 2 dus!

Nathalie

08 juni 2022 11:56

Dino en Storm beginnen vast te kwijlen! Groot fan van de snacks van Riverwood.. wij draaien pootjes en duimen!

Marrit

08 juni 2022 12:06

Sinne is dol op lekkere snackjes. De voorraad hier is alweer bijna op, dus deze snacks van Riverwood komen dan heel goed van pas!

Manouk Buschers

08 juni 2022 12:12

Die zouden wij graag winnen voor onze hond Tjibbe! Gek op snacks maar erg kieskeurig, En vind snacks vaak niet interessant genoeg(te hard ,te zacht te weinig kauwplezier) . Snacks die een extra lekker geurtje hebben zijn erg populair! Wij zouden daarom graag de wild box uitproberen.

Sandra en Echo

08 juni 2022 12:29

Oeeh dit willen wij graag winnen voor Echo! Echo mag niet alles hebben en veel dingen vind ze niet lekker genoeg. Maar Riverwood is wél iets wat vaak in de smaak valt! Duimen!

Lisa

08 juni 2022 13:00

Voor Sènan lijkt het me geweldig om Riverwood te mogen proberen! Hij is intolerant voor rund, waardoor het vinden van goede kauwsnacks soms een uitdaging is. Vooral omdat we een gezonde snack erg belangrijk vinden, maar zijn kauwbehoefte is met zijn 1 jaar jong nog erg groot. Hopelijk mag ik Senán blij maken met een box om uit te proberen!

Jeany

08 juni 2022 13:01

Dat zouden Bear en Honey heerlijk vinden! We zijn onlangs riverwood gaan proberen en wat vinden ze het heerlijk. Dus ze zouden zeker meer willen uitproberen. En aangezien ze er altijd voor me zijn verdienen ze zeker extra verwend te worden!

Ylvie en Nori

08 juni 2022 13:02

Oeh wat leuk! Zou ik graag willen winnen voor Nori. Hij mag de reguliere smaken zoals rund en kip niet hebben, dit kan een reactie triggeren met zijn ibd. Daarom zijn wij erg benieuwd naar de wild box en zouden we deze enorm graag willen winnen!!

Marinda en Nova

08 juni 2022 13:27

Nova zou dat zeker heerlijk vinden. Ze krijgt iedere dag als toetje een lekkere snack en tussendoor ook kleinere snacks als beloning voor moeilijkere taken zoals de wasmachine leeghalen. Snacks gaan er bij ons snel doorheen.

Tamara

08 juni 2022 14:17

Ik gun deze box aan mijn meisje maci. Ze heeft haar maatje vorige maand verloren en sindsdien zoekende wie ze zelf is. En ik ben zelf zeer benieuwd naar deze wild box.

Linda

08 juni 2022 14:38

Wat gaaf deze winactie! Layla en Molly zouden ervan smullen!

Natasja & Luca

08 juni 2022 16:12

Wat leuk!!! Deze wild box ziet er heerlijk uit, lijkt ons super voor Luca om een keer te proberen.

Karlijn

08 juni 2022 17:40

Oh dat zou Balou erg graag willen winnen! Hij mag geen kip maar is gek op gedroogde snacks! Balou is volgende maand jarig en het zou een perfect cadeautje voor hem zijn.

Iris

08 juni 2022 22:25

Ik zou deze graag winnen voor mijn hondje Mazzel (Mazzel1904 op insta) , hij zorgt goed voor mij ondanks hij een zeer pootje heeft. Dus dit heeft hij dubbel en dwars verdiend vind ik! Ik hoop dat jullie dit ook vinden❤️❤️❤️

Sabine

09 juni 2022 10:36

Dit zou Guus heerlijk vinden. Hij is gek op de snacks van Riverwood🤩 We gaan bijna op vakantie dus dan mag Guus extra verwend worden.. en hoe kan dat nu beter dan met een Riverwood Bite Box.

Van Rijn

12 juni 2022 07:59

Graag voor Abby!

Marye

13 juni 2022 11:04

Onze kieskeurige Evi zou ze graag winnen. Tot nu toe vindt ze snacks van Riverwood vaak lekker!

Ailis

13 juni 2022 13:38

De favo snack van mijn hond Willow zijn konijnenoren. Zodra we 'oortje?' zeggen staat ze te kwispelen haha. Lijkt me leuk en lekker voor haar om eens wat af te wisselen met gedroogde snacks!

Angelique

13 juni 2022 19:36

Voor mijn hondjes Luna en haar dochter Lynn van 5 maanden oud. Het zijn 2 grote snoepkonten en kluiven doen zs graag. Er zitten snacks bij die ze nog nooit hebben gehad, dus die willen ze wel eens proeven of dat naar meer smaakt. Denk dat ik het antwoord al weet

Merande

16 juni 2022 12:34

Kyo zou dit graag wel willen winnen omdat hij fan is van lekkere snackjes. Wij willen graag alles zo natuurlijk mogen en gedroogd hebben voor Kyo, niet vanwege allergie maar omdat we zelf ook bewust eten

Hannah Rommens

16 juni 2022 12:47

Gerrit kan niet wachten om deze snacks uit te proberen! Aan wat andere reacties te zien zullen ze vast goed bevallen

Regina van goor

16 juni 2022 14:34

Oh dat zouden mijn kieskeurige honden heerlijk vinden.. we zijn nog niet bekend met dit merk. Dit zou een leuke kennismaking zijn😀🍀

Yiska & Faf

16 juni 2022 17:12

Yiska en Faf zijn gek op de brokken en het blikvoeding van Riverwood petfood. Ze mogen dagelijks zelf kiezen welke smaak brok ze willen (we hebben er 3 in huis). 😆 Maar de boxen hebben we nog nooit geprobeerd. Hopelijk mag dit hun eerste x zijn! 💙🐻

Evi

16 juni 2022 18:44

Ik zou deze box graag voor Skye willen winnen. Dit is de hond van m'n moeder, onlangs is haar andere hond overleden en kan Skye dus wel een opkikkertje gebruiken nu ze alleen is.

Kelly

16 juni 2022 23:48

Jaaa, heel erg graag voor onze Bacchus! Het is een flinke puber, eens kijken of deze snacks de bananen uit zijn oren kan halen en hij een beetje gaat luisteren😂

Marloes de Vetten

19 juni 2022 13:51

Voor mijn lieve boxermeid Ziva. Ze eet heel graag gedroogd vlees, maar hier is ze niet zo bekend mee. Leuk om haar eens nieuwe smaken te laten proeven.

Kelly

19 juni 2022 15:03

Ik doe heel graag mee voor onze hondenfamilie, Rico, Gino, Sia en Suus 🥰 Ze zijn gek op snacken hier!! En ik vind het erg belangrijk dat die snacks gezond zijn. Ik weet dat ze konijn onwijs lekker vinden dus ben héél benieuwd hoe de rest bevalt.

Renske legein

19 juni 2022 15:41

Ziet er heerlijk uit TASHI&Donyo zouden hier uren van kunnen smullen 😍

Natasja (Fenrir en Ciqala)

19 juni 2022 16:50

Fenrir is helemaal gek op Riverwood en op kauwen! Als hij iets heeft om op te kauwen, kauwt hij tenminste niet op mij en Ciqala :P Wij willen deze box dan ook heem graag winnen! :)

Quirine

19 juni 2022 16:53

Oh wat leuk! Dit zou ik heel graag winnen voor Dorus! Hij heeft al met veel diersoorten kennis gemaakt, maar nog niet met wild..

Tan

19 juni 2022 17:25

Chef en Taco, je zou denken dat ze beide ‘food focused’ zijn maar niets is minder waar, althans bij Chef dan😉 Benieuwd of Chef bij deze snacks wel begint te kwijlen!

Misa

19 juni 2022 22:26

Die zou ik voor Saartje wel heel graag willen winnen, omdat ik qua budget lastig kan afwisselen qua snacks. We komen vaak op het goedkoopste bij onze dierenwinkel uit (zalmhuid en kippenpoot) en ik ben benieuwd of ze hier veel blijer van gaat worden! Dan zou ik misschien kunnen kijken of ik budget kan vrijmaken :)

Esther

20 juni 2022 09:52

Ik doe graag mee voor Doortje en Filou 💖

Maren & Yindi

24 juni 2022 16:53

Yindi vindt het geweldig om nieuwe snacks uit te proberen, dus ze zou hier heel blij van worden! :)

Jeanny

25 juni 2022 18:26

Hier zou Suus ontzettend blij van worden! Het is altijd mooi om te zien hoe tevreden ze is na een lekkere (kauw)snack. Ik hoor heel veel goede verhalen over Riverwood, dus wij duimen!

Kim

27 juni 2022 16:43

Wat een top actie! Indy geniet altijd zo van haar snacks. Hier zou ze vast en zeker helemaal blij mee zijn. En ik ook, wanneer ze dan even lekker rustig zit te genieten.

Elice

27 juni 2022 16:55

Ik denk dat Dulcie en Lily dit wel lekker gaan vinden. Heel fijn dat het puur vlees is!

Janine

27 juni 2022 17:10

Hier wordt Simba echt superblij van, altijd in voor nieuwe lekkere hapjes!

Bente P

27 juni 2022 17:36

Jaaa mijn lieve Beau wil dit heel graag winnen. Ze is een 1.5 jaar oude mechelse herder waar ik speurwerk mee doe bij de knpv 3x per week. Voor al dat harde werken verdient ze wel iets lekkers!

Mandy verleijsdonk

27 juni 2022 18:55

Ik doe graag mee 🤞🏻

Monique en Bodi

27 juni 2022 21:57

Oei, smikkel smikkel, als ik dit zou voorlezen zou onze toller Bodi vast gaan zitten kwijlen zo lekker vind hij gedroogde snacks. Hij zou enorm nieuwsgierig zijn naar de everzwijn snacks want die kent hij niet....

Jacquelien

27 juni 2022 23:23

Dit zou heel erg welkom zijn voor de rescue van een kennis! Na op straat geleefd te hebben nu een fijne warme mand. Een pakket verantwoorde snacks maakt dit plaatje compleet

Suzan

28 juni 2022 06:52

Diesel, Kiki en Viktor hebben pas voor het eerst kennisgemaakt met Riverwood snacks en ze zijn er dol op! Op Animal Event heb ik 2 zakjes meegenomen. Die zijn, met drie honden, natuurlijk allang op! Nu willen ze dus ook de andere snacks proberen. Aangezien Diesel niet alles mag hebben, is dit pakket perfect.

Siobhan en Ziggy 🐕

28 juni 2022 09:48

Voor Ziggy is een dag niet gekuifd, een dag niet geleefd! 🤤👅 dus deze box gaat zeker goed in de smaak vallen!

Marleen

28 juni 2022 12:28

Kaylo zou het heerlijk vinden om lekker te kunnen knagen op deze snacks na een middag speuren in het bos.

Kimberly Scheers

28 juni 2022 15:30

Dat klinkt goed!! Wij hebben een rottweiler die vandaag 1 is geworden die hier vast erg blij van wordt :)

Elise

28 juni 2022 15:54

Wat een fijne kans! Mijn hartje maakt alvast een sprongetje omdat mijn lieve schat dit heerlijk smullen zou vinden! 😍 Ik doe graag mee voor mijn meisje ‘Girl’ !

The Dog Pen

01 juli 2022 10:57

De 5 winnaars hebben een mail ontvangen, gefeliciteerd en bedankt voor het meedoen!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Interview met Nick, Country Director Benelux bij Butternut Box Geef koekje! x

Interview met Nick, Country Director Benelux bij Butternut Box

19 July Door: Redactie

Hondenblogger Mindy heeft samen met haar hulphond Tynke de maaltijden van Butternut Box getest en haar uitgebreide ‘Butternut Box review‘ lees je natuurlijk hier, op The Dog Pen. Vanuit ...

Lees het hele artikel
Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel