Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Review: Zalmkoekjes van Lakse Kronch

7 november
x
Wat is dit?

JEEEJ! We mogen weer testen en daar worden wij super blij van!
Eerlijk is eerlijk, bij deze blog moeten we wel toegeven dat we een lichtelijk vooroordeel hebben, we zijn namelijk gek op zalm en op koekjes. Dus als je dan zalmkoekjes mag testen.. Tja, dat is voor ons de zevende hemel.
Bedankt Hondjekoek.nl

Zalmkoekjes!

Zoals hierboven al gezegd zijn wij stiekem wel een beetje bevooroordeeld bij deze koekjes, maar laten we eerst eens even inzoomen op wat we precies gaan testen. We hebben namelijk vanuit Hondjekoek en The dog pen een doos thuisgestuurd gekregen met twee zakjes. In een zak zitten zalmkoekjes en in de andere de zogenoemde pocket versie. In de pocket versie zit aardappel vermengt, dit maakt deze koekjes beter geschikt als trainer aangezien ze zo minder vet zijn. De koekjes zijn verpakt in een gesealde verpakking die je ook simpel na openen weer luchtdicht kunt afsluiten, zo blijven de koekjes lekker vers en blijven ze hun heerlijke geur houden. Beide soorten zijn bereid van en met verse zalm en volledig graan vrij. Er zitten geen geur- kleur- en smaakstoffen in waardoor de koekjes dus lekker natuurlijk zijn. In de Lakse Kronch Pocket versie zit aardappel meel vermengt (15%).

Natuurlijk hebben wij ook online even onze research gedaan en volgens de reacties op het Facebook bericht van Hondjekoek.nl hebben deze koekjes al erg veel fans. We kunnen niet wachten met proeven!

Bumper

Bumper is over het algemeen met eten net wat gereserveerder. Hij snuffelt overal eerst even uitvoerig aan voordat hij over gaat tot de smaak test. Ook deze koekjes worden, inclusief de verpakking, eens goed onder de loep genomen door Bump. De pocket versie is als eerst aan de beurt. Snuffel, snuffel, snuffel en HAP! Zo te zien gaan die er goed in. Daarna eens de original proberen, en Hap slik weg. Hij vergeet zelfs zijn uitvoerige controle die hij normaliter doet, dat is zeker een heel goed teken.

Fender

Fender is een hond die vrijwel alles eet, maar af en toe ook nog wel eens vergeet te proeven wat hij nu eigenlijk is aan het eten. De zalmkoekjes van Lakse Kronch zorgen voor een hoog: GEEF MIJ DIE KOEKJES, NU! effect. Met andere woorden, de pootjes, kusjes, high fives en boxen vliegen mij om de oren. Voordat ik het koekje al goed en wel uit de verpakking heb is meneer al gaan zitten en liggen en weer terug gaan zitten. Het enthousiasme vliegt er in ieder geval vanaf en ik vermoed dat dit door de heerlijke zalm geur komt.

Doordat de pocket versie een stukje kleiner is dan de original moet ik een beetje oppassen met mijn vingers. Hij eet ze nog net niet mee op zeg maar. Ook hier gaan beide smaken er weer super in moet ik zeggen.

 

Onze favoriet

Ik moet zeggen dat ik van beide soorten absoluut blij word! Ze ruiken heerlijk en er is niets aan toegevoegd waardoor het lekkere natuurlijke koekjes zijn. De zalmgeur zit in beide smaken goed erin dus ik zou ze zelf het liefst opbergen in een beloningszakje in plaats van mijn jaszak. Anders neem je denk ik de komende tijd een zalmgeur mee overal waar je komt. Mijn handen ruiken namelijk nu ook heerlijk naar verse vis. De jongens worden er spontaan aanhankelijk van.

Onze favoriet is de Lakse Kronch Original versie. Dit komt doordat de stukjes net wat groter zijn, hierdoor worden mijn handen net wat minder opgegeten door het enthousiasme. En omdat onze criticus Bumper deze net wat sneller aanpakt en niet uitvoerig checkt van te voren, hier is nogal wat voor nodig moet ik zeggen.

Verder zou ik absoluut beide zakken kopen, lekker afwisselen en de jongens vinden ze beide heerlijk!

Hebben jullie deze koekjes al eens geproefd? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen. Onze blogvriend Guus de Goldendoodle mocht ook koekjes proeven, wat hij er van vindt lees je in de blog van Guus.

Poot Bumper & Fender

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hondjekoek, deze review is zoals altijd objectief

 

 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Bumper & Fender

De meest gestelde vragen over Newfoundlanders Geef koekje! x

De meest gestelde vragen over Newfoundlanders

1 maart Door: Bumper & Fender

Iedereen die een Newfoundlander heeft zal het bekend voorkomen: de starende blikken wanneer je ergens loopt, het geroezemoes om je heen en de welbekende vragen natuurlijk. Soms lijkt het ...

Lees het hele artikel
Ons eerste weekend weg met de hondjes Geef koekje! x

Ons eerste weekend weg met de hondjes

29 januari Door: Bumper & Fender

Wat zijn we blij! We hebben namelijk de Facebook-winactie van De Dierenoppas gewonnen! Reuzeleuk natuurlijk, wij mogen namelijk een viertal dagen gaan doorbrengen op Droomparken: De Zanding in Otterlo. Dit ...

Lees het hele artikel
Wij zijn gestart met canicross! Geef koekje! x

Wij zijn gestart met canicross!

20 januari Door: Bumper & Fender

In de maanden april tot en met oktober zijn we actief bezig met waterwerken. Hiervoor trainen we twee keer per maand op de Betuwe. In de overige maanden had ...

Lees het hele artikel
Plog: onze hoogtepunten van 2018 Geef koekje! x

Plog: onze hoogtepunten van 2018

5 januari Door: Bumper & Fender

En dan is het alweer zo ver: 2018 is voorbij en 2019 volop aan de gang. Toch willen we graag nog even terugblikken op vorig jaar, een jaar wat ...

Lees het hele artikel