Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk!

26 June
x
Wat is dit?

Wat waren we blij, ja je leest het goed we want mijn baasjes zijn er ook heel blij mee! We hebben al veel gehoord over het Kong speelgoed en waren dus heel blij dat we voor The Dog Pen een eigen Kong mochten testen!

LEESTIP: Wat is een Kong

Wat is de Kong Extreme?

De Kong Extreme is gemaakt in Amerika van heel stevig natuurlijk rubber. Bedoeld voor de mentale oefening. Doordat je iets lekkers verstopt in de Kong, wordt het instinct van de hond gestimuleerd met als resultaat een tevreden hond. Van belang is dat je altijd moet spelen onder toezicht.
Het heeft een ronde vorm met een gat erin waar je van alles in kunt stoppen zodat de hond het eruit kan likken.

Joy test de Kong Extreme

Een gevulde verrassing!

Mijn baasjes hadden nog leverpastei staan (is dat even lekker!) en dat heeft ze er met een mes heel makkelijk in gedaan. Hoewel Tollers slimme honden zijn, duurde het toch even voordat ik er alles eruit kreeg. Mijn baasjes en ik zijn dan ook altijd op zoek naar speeltjes waar ik wat langer zoet mee ben. Maar ik zou Joy niet zijn als ik een slim kunstje heb gevonden voor dat probleem. Want ineens begon ik de Kong door heel de kamer te gooien. Mijn baasjes moesten lachen en hebben de Kong al gauw buiten gelegd. Wat bleek er kwamen allemaal heel kleine stukjes leverpastei uit, wat slim!

Veiligheid boven alles!

Ik mocht de medium maat testen voor honden tussen 7 en 16 kilo, het is belangrijk je daar ook aan te houden. Deze was perfect voor mij, maar anders zijn ze al snel te klein. Ik weeg trouwens ongeveer 13 kilo, klein maar fijn toch!

review Kong Extreme

Onverwoestbaar rubber

De Kong zou bijna onverwoestbaar zijn, maar omdat wij altijd bij het speeltje blijven en deze af en toe wegnemen weten we dat nog niet. We denken dat in principe alles kapot kan. Het voelt wel erg stevig en degelijk aan. Voor €10,75 bestel je de Kong Extreme in de maat Medum online. Er bestaan ook speciale Kong snoepjes die precies de vorm hebben van een Kong. Ook zijn speciale Kong Easy Treat pasta’s verkrijgbaar voor net onder de 10 euro. Hiermee kun je de Kong meerdere keren vullen.

Kong Extreme review

Bezigheidstherapie, ideaal. Bedankt Kong!

Het ideale aan de Kong is dat met dit warme weer de hond goed bezig te houden is. Joy blijft in het begin rustig liggen en moet best wat moeite doen om alles eruit te krijgen. Dus een heel fijne bezigheid. Voor Joy is het soms ook lastig om rustig te blijven als er mensen op bezoek komen, dus wij vinden hem ideaal. Ze blijft heel rustig liggen, kijkt even op om vervolgens verder te spelen met haar Kong. De drukte en enthousiasme is daarna weg! Wij zouden deze dus zeker aanbevelen en hopen dat hij net zo lang meegaat als gezegd wordt!

Review Kong Extreme

Wist je dat

Op internet allerlei leuke variaties staan op wat je met de Kong kunt doen. In de zomer kun je deze bijvoorbeeld vullen en in de vriezer leggen. Zo heb je gewoon je eigen ijsje.

LEESTIP: Recept voor Kong ijsje

Dus wees lekker creatief, tips zijn altijd welkom!

Heel veel liefs,
&JOY!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel