Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May
x
Wat is dit?

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze als pers naar binnen mocht, dus we konden weer iets van haar bucketlist afstrepen.

Afgeladen met zelfs een bolderkar

Na een eind rijden met een volle auto kwamen we dan eindelijk bij Animal Event aan. Dit jaar waren we goed voorbereid met een bolderkar, omdat we met mensen hadden afgesproken. En mijn mensenbroertje van 1 jaar ook mee mocht, wat een feest dat ik hem alles kan laten zien vandaag! Animal Event ligt naast het terrein van de Beekse bergen. Als je even tijd hebt kun je met de bus nog een ritje maken over het park (wel zonder hond).

Warm welkom

De velen honden springen je soms al tegemoet als je binnenkomt. Ook aan kraampjes geen gebrek, dus je kunt gelijk los. Natuurlijk hadden we een eind gegeten dus ik was heel blij met het kraampje van o.a. Hupple en Farmfood Waar ik mocht aanschuiven en een hapje mocht mee eten. Dit werd van onder gefilmd wat natuurlijk hilarisch is!

 

Yammie!

Proeven proeven proeven!

Overal mocht ik proeven en vaak kreeg ik nog iets mee naar huis ook. Mijn baasjes zijn wel voorzichtig, want volgens hun heb ik een gevoelige maag. Maar er is voor elk wat wils bij Animal Event.

Lekker proeven!

Even terug de schoolbanken in

Dat stilstaan bij kraampjes over ontwormingskuren of behandelingen tegen vlooien en teken, leken wel een eeuwigheid te duren. Om daarna een lesje te volgen hoe ze mijn haren zelf kunnen trimmen.

Let’s go to the beach

De hele dag keek ik al uit naar het actieve deel, als in HET STRAND! Waar ik mijn hondenvriendjes mee kon nemen het water in, of ik bedoel ze hobbelden achter me aan toen ik een bal zag en gelijk weg was. Heerlijk je haren in de wind en met je pootjes in de zee wat wil je nog meer!

Yes, het strand!

Racebaan

Daarna gingen de baasjes nog wat eten en mocht ik rennen op een racebaan voor honden achter een pluimpje aan. Helemaal geweldig vond ik het niet, want ik mocht het niet houden, dus maar weer snel verder.

Lange rijen

Helaas stond er een lange rij bij het dogdiven, wat natuurlijk wel heel gaaf is om te doen, dus zeker een reden om volgend jaar terug te gaan. Dus dan maar snel een show kijken, in dit geval doggydance, maar er zijn er meerdere. Wat geweldig wat een hond met baasje allemaal kan en vooral wat een uren werk gaat erin zitten om dit samen te doen. Maar de band die ze hebben als je zo intens samenwerkt is jaloersmakend.

Braaf wachten…

Ook stonden er lange rijen bij de escape rooms, dus we hebben er een gedaan en ook die is zeker voor herhaling vatbaar

Van knaagdieren tot boerderijdieren

Mocht deze blog je nog niet genoeg hebben overgehaald om volgend jaar eens een kijkje te nemen bij Animal Event. Er is echt voor iedereen wat te doen.
Zo stond ik ineens oog in oog met een dier met een wel heel schattig snoetje. Toen ze dichterbij kwam schrok ik een beetje, maar daarna vond ik haar wel heel leuk en mocht ik zelfs (stiekem) wat van haar water drinken. Een Alpaca schijnt deze soort te heten. Want er zijn bij Animal event ook andere dieren. Van knaagdieren tot de boerderij alles komt voorbij.

En voor de actieve mensen onder ons, je kunt ook Suppen!

Heel veel liefs,

&JOY!

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel
Jouw bal is beter dan die van mij Geef koekje! x

Jouw bal is beter dan die van mij

11 October Door: Toller Joy

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand. Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen ...

Lees het hele artikel