Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Nieuwe telefoon

16 December
x
Wat is dit?

Nou maatjes, mijn bazin heeft een nieuwe telefoon. Eén met een betere camera. De bazin had eerst een Samsung Galaxy S6, dat ding heeft het wel 4 jaar  volgehouden! Nu heeft ze een Iphone 7 plus, met een extra goede camera.

Dus je kunt het al raden: mijn bazin loopt me (bijna) de hele tijd achterna. Alles wat ik doe probeert ze vast te leggen met dat elektrische machientje. Zelfs als ik slaap en lekker op mijn rug ga liggen ligt ze voor me, op haar buik, met dat ding tegen mijn neus gedrukt.

 

Wat wel leuk is, we gaan naar mooie plekken om te wandelen. Daar mag ik lekker rond rauzen en dan worden er natuurlijk foto’s van mij gemaakt. We maken (nu ik weer lange rondes mag maken) supermooie wandelingen. Nu het weer kouder wordt buiten en alle blaadjes, het gras en de plassen op de grond bevroren zijn, zorgt dat voor hele mooie kiekjes!

 

Ondertussen heeft mijn bazin al heel wat verschillende trucjes verzonnen om leuke foto’s van mij te maken. Ik zal er een paar voor jullie noemen.

  • Gebruik voorwerpen van de bazen.
  • Doe met thema’s mee. Bijvoorbeeld: Kerst, oud en nieuw, Pasen, verjaardagen of wanneer je baas geslaagd is…
  • Zoek mooie plaatsen op. Bijvoorbeeld: het strand, het bos, of zoals wij van The Dog Pen, een coole graffiti muur midden in Rotterdam.
  • Werk met de seizoenen. Door bijvoorbeeld een heel mooie herfst- of winterfoto te maken.
  • Als je hond mee op vakantie gaat, kun je ook hele leuke en mooie foto’s maken, door dat als thema te gebruiken.
  • Of bij de dierenarts. Dat is vaak heel spannend en door dat op Instagram te plaatsen, kun je je volgers heel mooi op de hoogte houden d.m.v. een leuke post (als je dat wilt, natuurlijk).
  • Ook in een winkel kun je hele leuke foto’s maken.

 

Dit zijn een paar voorbeelden. Mijn bazin houdt wel altijd rekening met de privacy van mensen in openbare ruimtes. Ze zorgt altijd dat het gezicht van andere mensen niet op haar foto’s komen te staan. Wanneer je dat wel graag wilt, kun je dat natuurlijk altijd aan de desbetreffende persoon vragen. Want vragen staat vrij!

 

Wat ook leuk is en vooral lekker, is dat mijn bazin snacks gebruikt om mijn aandacht te trekken. Daardoor ga ik vaak vanzelf in een pose staan die mijn bazin graag ziet. Het is best vermoeiend om InstaFamous te zijn. Maar hé, ondertussen krijg ik allemaal lekkers en dat vind ik echt niet erg!

 

Dus lieve maatjes, geniet van alle koekjes en snacks tijdens het poseren. Ik wens jullie allemaal een goed weekend!

 

Een poot van Beer

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Yiska & Faf

Wij krijgen een klein mens! Geef koekje! x

Wij krijgen een klein mens!

12 December Door: Yiska & Faf

Wij weten het natuurlijk al even maar wij krijgen een klein mensje. Dat betekent dat er heel veel gaat veranderen naast dat er al heel veel veranderd is. In ...

Lees het hele artikel
Boek review 'Vaarwel geliefde hond' Geef koekje! x

Boek review 'Vaarwel geliefde hond'

18 March Door: Yiska & Faf

Hallootjes,  Hij komt dinsdag 21 maart pas uit maar ik heb het boek Vaarwel geliefde hond van Elli H. Radinger alvast mogen reviewen.  Om te beginnen wat een mooi ...

Lees het hele artikel
Terugblik op 2022 Geef koekje! x

Terugblik op 2022

19 January Door: Yiska & Faf

Hoi hoi, Wij willen graag terugblikken op 2022. Wat een jaar is het geweest! Voor ons is er zo veel gebeurd en we denken daar niet de enige in ...

Lees het hele artikel
Zo groot en toch bang voor honden Geef koekje! x

Zo groot en toch bang voor honden

17 August Door: Yiska & Faf

Zo groot en toch bang voor honden. Twee tot drie maanden geleden hebben wij veel pech gehad. Verdeeld over een paar weken tijd zijn wij in 3 bijtincidenten beland. ...

Lees het hele artikel