Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Kerstcadeaus voor de hond - de leukste van 2021

28 November
x
Wat is dit?

Kerstcadeaus voor de hond. Ieder jaar schrijven we een nieuwe blog met de allerleukste kerstcadeautjes voor jouw hond. Nu het eind november 2021 is, is het dus weer de hoogste tijd voor de jaarlijkse kerstcadeaus voor de hond blog. Nieuw dit jaar zijn de cadeautjes voor hondenliefhebbers, we hebben er een paar uitgelicht onderaan de blog, omdat ze te leuk waren om niet te noemen.

Kerstcadeau voor de hond

Mocht je nu denken, een kerstcadeau? Voor mijn hond? Ja, natuurlijk! Jouw hond hoort er toch ook gezellig bij? Dan mag er wel een mooi cadeautje voor jouw hond onder de boom liggen. Liefst geen pakje die lekker ruikt, want dan kan jouw hond vast niet wachten tot de kerst. In dat geval kun je pakjes voor de hond beter in een kast opbergen totdat jouw hond het cadeautje ook echt mag uitpakken. Wist je trouwens dat heel veel honden cadeaus uitpakken geweldig vinden? Heerlijk scheuren dat inpakpapier. Soms gaan ze er zo in op, dat wanneer het cadeautje er uit vliegt zij vrolijk verder gaan met scheuren.

LEESTIP: de 6 leukste kerstcadeautjes voor de hond van 2020

De leukste kerstcadeaus 2021

Na een uitgebreid onderzoek online hebben we de leukste kerstcadeaus voor de hond voor je gevonden. Hier komen ze;

SodaPup Christmas Tree hondenspeeltje

Het perfecte speeltje voor de feestdagen; het beloningsspeeltje van SodaPup in de vorm van een kerstboom. Het stevige rubber is geschikt voor fanatieke kauwers. Het rubber veert wel mee, waardoor de kerstboom leuk stuitert en niet extreem hard is. Dat is fijn voor de tanden van jouw hond.

SodaPup Christmas Tree
Hondenspeeltje speciaal voor de kerst: de SodaPup Christmas Tree

Je kunt de SodaPup Christmas Tree vullen met snoepjes of met blikvoeding. Je kunt de SodaPup zelfs invriezen voor een extra moeilijkheidsgraad. Hoe je dit kerstboom hondenspeeltje ook vult, jouw hond is even lekker bezig. Handig tijdens het kerstdiner of Oud & Nieuw. Het SodaPup Kerstboom hondenspeeltje kost €15,95 en is online te bestellen bij Fithound.nl, vergeet dan ook zeker niet de andere leuke SodaPup speeltjes en likmatten te bekijken en de gedroogde hondensnacks.

Santa’s Giftbag Jingle all the way

Als je wel eens hebt gekeken op de website van Jules hondenboetiek dan begrijp je wel dat je een hele mooie en originele giftbag kan verwachten voor de kerst. De Giftbag Jingle all the way van Jules Hondenboetiek bevat speeltjes en lekkers voor jouw hond. Zo heb je meteen alles in huis voor een geweldige kerst samen met jouw hond.

Santa's giftbag Jules Hondenboetiek
Kerstpakket voor de hond: Santa’s Giftbag van Jules Hondenboetiek

Ieder pakketje is uniek en ze kunnen rekening houden met dieetwensen en het formaat van jouw hond. Ik en Lena hebben al een Santa’s Giftbag ontvangen en zo kan ik je precies vertellen hoe geweldig leuk deze is. De verpakking en het handgeschreven kaartje zorgen voor een goede binnenkomer. Maar ook de inhoud is echt heel leuk. Wat mij positief is opgevallen; er zit een mooie mix van leuke en lekkere dingen voor de hond in, mooi verpakt en alles passend bij de kerst. Sommige artikelen zitten los in de zak en andere zijn apart ingepakt in cadeaupapier. Zo kan jouw hond toch lekker cadeautjes uitpakken (zonder dat jij iets los hoeft in te pakken). De Santa Giftbags kosten €49,95. Wil je nu liever een iets goedkoper kerstpakketje voor de hond? Dat kan ook! Je bestelt al een kerstpakket voor de hond bij Jules Hondenboetiek vanaf €24,95, maar ik zou toch voor deze gave Santa Giftbag gaan hoor!

Buddy Jingle Bites

Liefde gaat bij honden heel vaak door de maag. Dus een smakelijke kerstsnack mag niet ontbreken. Naast heel smakelijk voor jouw hond is er nog iets bijzonders aan de Buddy Jingle Bites. Buddy hondenkoekjes worden gebakken door mensen met een verstandelijke beperking die moeilijk tot niet op de arbeidsmarkt kunnen komen. Nu kunnen zij beginnen op de werkervaringsplaats van Buddy om te ontdekken waar hun talenten liggen en wellicht door te stromen naar een betaalde baan binnen Buddy. Een prachtig initiatief die juist met de kerst extra gesteund mag worden. Een zakje Buddy Jingle Bites bestel je al voor €6,95.

Buddy hondenkoekjes
Kerstkoekjes voor de hond: Buddy Jingle Bites

Hondenspeeltje Twinkle Toes

Ja als je een hondenspeeltje voorziet van gouden voetjes en het dan Twinkle Toes noemt, dan kan ik het natuurlijk niet laten om deze te noemen in de blog over de leukste kerstcadeaus voor de hond. Want zeg nu zelf, deze Twinkle Toes rendier is toch gewoon heel erg leuk?! De Twinkle Toes Reindeer bestel je online voor €9,90.

Kerstspeeltje voor de hond: Twinkle Toes Reindeer

Kerstcadeaus voor hondenliefhebbers

Omdat we dit jaar ook heel veel leuke cadeaus hebben gevonden niet voor jouw hond maar voor jou of een andere hondenliefhebber, hebben we ook deze cadeaus voor je op een rij gezet.

Dutch Cell Dogs warme wintermuts

Kerst een mooie tijd om niet alleen iets voor jezelf te doen, maar ook juist iets voor een ander. In het geval van de Dutch Cell Dogs kun je hun goede doel steunen door een warme wintermuts bij ze te kopen. Mocht je niet weten wat Dutch Cell Dogs doet? Dit zeggen ze er zelf over: “ons doel: een toekomst bieden aan mens én dier! In vrijheid. Dit doen we door gedetineerden en asielhonden samen te laten trainen. Binnen de trainingen worden de honden weer lief en sociaal. Gedetineerden krijgen zelfvertrouwen en kijken weer positief naar de toekomst. Een echte win-win situatie, voor mens en dier.” Een prachtig doel om te steunen en een hele gave muts. De warme wintermuts van Dutch Cell Dogs bestel je op hun eigen website voor €24,95.

Kerstcadeau voor hondenliefhebbers: warme wintermuts van Dutch Cell Dogs

Scheurkalender Hond & Co

Nu we het einde van het jaar naderen is een scheurkalender voor 2022 ook een perfect kerstcadeau voor hondenliefhebbers. En nee, dan koop je natuurlijk geen scheurkalender over katten. De Hond & Co scheurkalender gaat helemaal over honden. Leuke weetjes, hondengedrag, grappige uitspraken over honden en leuke tekeningen. Gewoon een leuke scheurkalender waar je blij van wordt en
wie weet steek je nog iets op wat je niet wist over honden. Ik heb na het doorbladeren al een aantal keren gedacht: ‘hey, wat grappig dat wist ik niet’. En ook mijn man krijgt zo op een laagdrempelige manier meer kennis over honden. De scheurkalender bestel je nu online voor €18,70. Scheurkalender Hond en co

Dit zijn onze allerleukste cadeau voor de hond en voor hondenliefhebbers 2021. Heb je nu iets gemist in ons overzicht. Tip ons dan zeker even via Instagram bijvoorbeeld!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel