Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De 6 leukste kerstcadeautjes voor de hond 2020

25 October
x
Wat is dit?

Ieder jaar zijn er nieuwe leuke kerstproducten voor honden. Dit jaar zijn er zo veel geweldige speeltjes, snoepjes, kerstpakketten en meer, dat het moeilijk kiezen is. We hebben een selectie gemaakt van de 6 allerleukste kerstcadeautjes voor jouw hond.

Bekijk je liever meteen de leukste kerstcadeaus voor de hond van 2021?

6. Adventskalender voor de hond

Voordat het kerst is moet er eerst afgeteld worden tot de kerst. Dat doe je met jouw hond door iedere dag een vakje van de adventskalender open te maken. Zo krijgt jouw hond iedere dag van december een smakelijk hapje. De adventskalender van Alsa Nature is gluten- en graanvrij en daarmee ook geschikt voor gevoelige honden. Op kerstavond zit er naast een lekker hapje ook een kerstspeeltje en een waardebon van 5 euro in. In de adventskalenders van Alsa Nature zit ook nog 1 waardebon van 100 euro shoptegoed verstopt, misschien ben jij de gelukkige winnaar.

5. P.L.A.Y. kerstspeeltjes voor de hond

Je ziet de speeltjes al in onze foto bovenaan de blog de grappige kerstspeeltjes van P.L.A.Y. Eén van onze favorieten uit deze serie kerstspeeltjes voor de hond is deze grappige Clumsy Claus. De kerstboom en de warme chocomelk zijn ook erg leuk!
Kerstcadeau hond 2020 - PLAY Clumsy ClausP.L.A.Y. heeft nog veel meer leuke hondenspeeltjes voor bijzondere gelegenheden en grappige Instagram foto’s. Alle P.L.A.Y. hondenspeeltjes kun je hier bekijken. 

4. Een heerlijk hondenkussen in ruitpatroon

Natuurlijk zijn kerstspeeltjes leuk, maar nog leuker is een fijn hondenkussen waar jouw hond het hele jaar door plezier van heeft. Om toch in de kerststemming te blijven kiezen we dit geruite exemplaar op nummer 4. Het hondenkussen Royal Stewart is hele fijne slaapplek voor de hond. De kussens zijn er in de maten erg klein tot heel groot. Wat ook leuk is ze worden in eigen atelier gemaakt. Ben je deze rode hoes zat? Voor een klein bedrag koop je een tweede hoes voor de afwisseling. Van een fijne ribstof bijvoorbeeld.

Hondenkussen kerst

3. Een kerstpakket voor de hond

Op verschillende webshops worden er speciale kerstpakketten voor de hond aangeboden. Als we de meeste hondenbaasjes moeten geloven is het kerstpakket van EKO4petz altijd een succes! Het pakket bevat speeltjes en snacks.

kerstpakket voor de hond

2. Luxe voerstandaard van walnoothout

Het kerstdiner wil je als hond in stijl eten. Dat is logisch. Deze Mia Cara voerstandaard walnoot is tegelijkertijd een cadeau voor jouw hond en jouw huis. Dit staat natuurlijk vele malen mooier in huis, dan de normale voerstandaarden.

Mia Cara hondenvoerstandaard walnoot

1. Cadeau mand voor de hond

We moesten best wel heel hard lachen om de inhoud van deze cadeau mand voor de hond. Deze kerst cadeau mand zelf is in de vorm van een bot.

kerstmand voor de hond

De mand is goedgevuld met leuke hondenspullen speciaal voor de kerst. Hoe hilarisch ook met hondenbier, hondenpopcorn en hondenchips. Ook het vlinderdasje voor het kerstdiner ontbreekt niet in deze mand.

Dat was onze top 6 kerstcadeaus voor de hond in 2020. Heb jij jouw kerstcadeaus al in huis? Of heb je iets leukers gevonden dan wij? Deel het dan zeker even in de comments.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel