Zoeken
Generic filters
Exact matches only

5x kerstcadeaus voor je hond

12 November
x
Wat is dit?

Het duurt natuurlijk nog even, maar wat mij betreft kan het niet snel genoeg komen: kerst! In deze nare tijden kunnen we allemaal wel wat gezelligheid en warmte gebruiken. En wat voor maatregelen er ook komen, lock down of niet, je trouwe viervoeter is deze kerst sowieso bij je. Om alvast een beetje in de kerststemming te komen, laat ik je in dit artikel vijf leuke kerstcadeaus voor je hond zien. Laat de voorpret maar beginnen!

1. Beeztees kersttrui

Een foute kersttrui hebben we denk ik allemaal wel in de kast liggen. Extra leuk als je hond ook aan deze rage mee kan doen. Beeztees verkoopt dit jaar verschillende kersttruien voor honden. Bijvoorbeeld deze met een alpaca erop. Te leuk!

Kerststrui voor de hond met lama print

Met deze leuke honden kersttrui zitten jullie er straks warmpjes bij aan het kerstdiner! De prijs van de trui is afhankelijk van de grootte van je hond. Je shopt de kersttrui bij verschillende webshops, bijvoorbeeld bij Medpets.

2. Renske stoofpotje met wild

Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar als wij aan ons kerstdiner zitten, geef ik de honden vaak ook wat extra lekkers te eten. Het Renske stoofpotje met wild is daar perfect voor.

Deze smakelijke kerstmaaltijd voor de hond kost €2,85 voor 395 gram, je bestelt Renske stoofpotje met wild in een doos van 10 stuks.

3. Trixie adventskalender

De welbekende adventskalender is er nu ook voor jouw hond. Achter elk deurtje zit een lekkere hondensnack. Dat worden 24 hele leuke dagen tot aan kerst! De snackjes zijn gemaakt van hoge kwaliteit vlees en bevatten geen toegevoegde suikers.

Trixie adventkalender voor honden

Je koopt de Trixie adventskalender voor honden voor €7,25.

4. Merry woofmas tree

De merry woofmas tree is een zachte holle boom met drie piepende kerstballetjes. Wat een origineel hondenspeeltje! Ik denk dat dit speeltje vooral leuke is voor wat kleinere hondjes, of bijvoorbeeld een puppy.

Dit speeltje is niet alleen leuk voor je dier, maar staat ook nog eens gezellig in de huiskamer. Je koopt hem bij Medpets voor € 14,95

5. Hondenknuffeldeken ‘Rudolph’

Wat wil jouw hond echt voor kerst hebben? Rudolph de Rednose Reindeer natuurlijk! Nu kan het! Deze knuffeldeken voor de hond is een fijn kleed om op te liggen, mee te spelen en heerlijk op te rollen. Zo heeft jouw hond zijn eigen plaats en zijn kerstcadeau in 1.

De Hondenknuffeldeken Rudolph is te bestellen bij Alsa-Nature en kost € 39,90

Dat waren ze! Ik hoop dat je inspiratie hebt opgedaan en natuurlijk dat jij en jouw hond(en) fijne feestdagen zult hebben!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Poes de Hond

De leukste guilty dog video's Geef koekje! x

De leukste guilty dog video's

5 January Door: Poes de Hond

Januari is voor veel mensen een sombere maand. De feestdagen zijn voorbij, het geld en lekkere eten is op en buiten is het koud en guur. Tel daar dit ...

Lees het hele artikel
Dier op Papier: een portret van jouw huisdier Geef koekje! x

Dier op Papier: een portret van jouw huisdier

19 December Door: Poes de Hond

Een portret van jouw huisdier Jouw hond heeft een bijzonder plekje in je leven. Dat blije snoetje als je thuiskomt na een vermoeiende dag werken, het warme dierenlijfje aan ...

Lees het hele artikel
6x onze favoriete snuffelkleden Geef koekje! x

6x onze favoriete snuffelkleden

21 May Door: Poes de Hond

Zoals je misschien wel weet is Poes dol op snuffelen. Als we een wandeling maken loopt ze vaak met haar neus over de grond, op zoek naar alles wat ...

Lees het hele artikel
Snuffelkleden en snuffelmatten voor honden Geef koekje! x

Snuffelkleden en snuffelmatten voor honden

21 May Door: Poes de Hond

Weet je nog dat ik vorig jaar een snuffelmat voor Poes maakte? Nog steeds is deze mat favoriet. Waar Poes bijna niks geeft om tennisballen en er niks van ...

Lees het hele artikel