Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Kennis maken met Beer

31 August
x
Wat is dit?

Hallo allemaal! Mijn naam is Beer. Vanaf nu ben ik een nieuwe blogger voor The Dog Pen.
Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden om mijn avonturen te volgen. Laten we bij het begin beginnen.

Dierenambulance Maastricht

Ik was op een avond op eens naar de Dieren Ambulance in Maastricht gebracht. Oh wat vond ik dat eng. Ik was totaal niet op mijn gemak en ik heb de hele nacht liggen piepen en janken. Wat bleek nou… Dat mijn vorige baasje, waar ik zo gek op was, is overleden.

Aai over mijn bol

13-11-2017
Daar was ze dan. De ochtend erop mocht mijn (toen nog niet) bazin haar eerste stage dag lopen. Ik hoorde dat de stagebegeleider tegen mijn bazin had gezegd dat zij niet bij mocht kijken, omdat ik agressief kon zijn. Gelukkig is mijn bazin daar veel te nieuwsgierig voor en won haar nieuwsgierigheid het van haar. Ze kwam naar de kennel toe en aaide me door de tralies heen. Mijn dog, wat was ik blij met een aai over mijn bol. Ze maakte een paar foto’s van mij met haar telefoon en stuurde een bericht naar haar vriend.

Stoeien

Een paar dagen later kwam er een man bij mij kijken, samen met mijn bazin. Hij is nu mijn nieuwe baas, samen met de bazin. Ik was gelijk gek op ze. Vooral op de baas. Hij stoeide lekker ruw met mij en dat vind ik geweldig! Ruw stoeien doen we nu nog altijd. Ik moest wel wennen aan mijn nieuwe bazin. Ik was het namelijk niet gewend om een vrouw mens als bazin te hebben. Ik probeerde een neus ‘Boop’ bij haar te doen om te laten zien dat ik sterker ben. Maar wat bleek nou. Mijn bazin is sterker. Dat kan ik wel waarderen. Duidelijke taal. Zodat ik precies weet wat mijn bazen van mij willen. In de kennel was ik nog altijd gestrest en was ik veel aan het janken en piepen. Ik miste mijn oude baasje wel heel erg. 

In de trein

01-12- 2017
Op een dag mocht ik op eens met mijn nieuwe bazen mee. Ik mocht mee op test weekend. We gingen met de trein vanuit Maastricht helemaal naar een plaats in Brabant. Dat was een 3 uur durende rit met de trein. Ik vond het geweldig in de trein. Ik kreeg super veel aandacht van veel mensen en sommige mensen vonden mij een beetje eng. Maar ik ben toch super lief?? 

Rust

Eindelijk kwamen we op onze eind bestemming aan. Wat een rust. Geen kennel, geen andere jankende en blaffende honden. Eindelijk kon ik slapen. Ik was dood op. Ik heb uren liggen slapen. Ik heb de ouders van mijn baas toen leren kennen. Hele aardige mensen. Het broertje van mijn baas is ook cool hij stoeit ook zo ruw met mij. Net als mijn baas.

Eigen thuis

Toen op 5 december kwamen mijn beide bazen naar mij toe. Ze waren super enthousiast. Waarom wist ik nog niet, maar ze zeiden “Beer je bent nu officieel van ons!” Geen idee wat het betekende maar ik werd er echt heel blij van! Het voelde allemaal zo goed. Ik heb nieuwe bazen.  Zo ben ik met kerst naar de ouders van mijn bazin geweest, ook super leuke mensen. Ik kon heel leuk spelen met het zusje en broertje van mijn bazin. Haar oudere zus was er om te kroelen. Wat ook mooi is mijn bazin haar ouders hebben katten!! Nou dat was een uitdaging…

Nu zijn we 9 maanden verder. Mijn bazen en ik wonen in ‘sHertogenbosch en we hebben het super naar ons zin!

Ik hoop dat jullie mijn eerste blog leuk vinden.

Een dikke poot en likjes,

Beer

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Yiska & Faf

Wij krijgen een klein mens! Geef koekje! x

Wij krijgen een klein mens!

12 December Door: Yiska & Faf

Wij weten het natuurlijk al even maar wij krijgen een klein mensje. Dat betekent dat er heel veel gaat veranderen naast dat er al heel veel veranderd is. In ...

Lees het hele artikel
Boek review 'Vaarwel geliefde hond' Geef koekje! x

Boek review 'Vaarwel geliefde hond'

18 March Door: Yiska & Faf

Hallootjes,  Hij komt dinsdag 21 maart pas uit maar ik heb het boek Vaarwel geliefde hond van Elli H. Radinger alvast mogen reviewen.  Om te beginnen wat een mooi ...

Lees het hele artikel
Terugblik op 2022 Geef koekje! x

Terugblik op 2022

19 January Door: Yiska & Faf

Hoi hoi, Wij willen graag terugblikken op 2022. Wat een jaar is het geweest! Voor ons is er zo veel gebeurd en we denken daar niet de enige in ...

Lees het hele artikel
Zo groot en toch bang voor honden Geef koekje! x

Zo groot en toch bang voor honden

17 August Door: Yiska & Faf

Zo groot en toch bang voor honden. Twee tot drie maanden geleden hebben wij veel pech gehad. Verdeeld over een paar weken tijd zijn wij in 3 bijtincidenten beland. ...

Lees het hele artikel