Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Jouw bal is beter dan die van mij

11 oktober
x
Wat is dit?

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand.

Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen naar het strand te gaan, joepie!
Wat hebben we genoten, mijn baasjes kregen hun zin omdat ze foto’s mochten maken van ons drie, wat een uitdaging.
En wij konden samen het strand verkennen.

Wat was het fijn loslopen en achter mijn bal aanrennen, aangespoelde stokken terug de zee in brengen. Een dag waar hopelijk nooit een einde aan komt.

Totdat ik een andere hond zag. We hebben er vandaag veel gezien en altijd speel ik enthousiast met ze mee. Maar deze bruine rakker had een wel heel mooie bal. Zijn baasjes gooiden de bal een paar keer en ik vloog er achteraan!
Totdat mijn baasjes vonden dat die andere hond er mee mocht spelen. Ik had tenslotte mijn eigen bal bij. We waren misschien wel een kilometer verder toen ik het ineens voelde.

Ik moest en zou die bal hebben. Met de wind in mijn haren, mijn pootjes zwart van het zand vloog ik zomaar de andere kant op, recht op mijn doel af. Het duurde dan ook niet lang of ik had die bal te pakken! Wat was ik blij en trots, ik had helemaal niet in de gaten dat mijn baasjes al een uur aan het rennen waren.

Kevin vloog naar me toe en wilde gewoon mijn nieuwe bal pakken, dat ging niet gebeuren! We maakten er een heerlijk spel van totdat ik aan de lijn moest. Ik snap nog steeds niet waarom..

Moe maar voldaan nat van het water en misschien van het zweet. Lekker dromen van mijn nieuwe bal, dichtbij maar zo ver weg helaas..

Liefs,
&JOY!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 februari Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel
Visolie een wondermiddel? Geef koekje! x

Visolie een wondermiddel?

11 augustus Door: Toller Joy

Zoals je in mijn vorige blog kon lezen ben ik stout geweest. Ik ben namelijk in het water gesprongen op een plek waar dat niet mocht vanwege de verslechterde ...

Lees het hele artikel
Marathon maat S past alleen op de KONG S Geef koekje! x

Marathon maat S past alleen op de KONG S

4 augustus Door: Toller Joy

Wat ben ik een bofkont Wat hebben mijn baasjes gelachen met de collega’s van The Dog Pen! Ik mocht namelijk de Kong Marathon uittesten in de smaken pindakaas en ...

Lees het hele artikel
Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk! Geef koekje! x

Review Kong Extreme, wat is hij extreem leuk!

26 juni Door: Toller Joy

Wat waren we blij, ja je leest het goed we want mijn baasjes zijn er ook heel blij mee! We hebben al veel gehoord over het Kong speelgoed en ...

Lees het hele artikel