Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Jouw bal is beter dan die van mij

11 October
x
Wat is dit?

Jeetje wat een dag, wat begon als een goed idee liep een beetje uit de hand.

Ik werd uitgenodigd door mijn vriendjes Luna en Zoey om met zijn allen naar het strand te gaan, joepie!
Wat hebben we genoten, mijn baasjes kregen hun zin omdat ze foto’s mochten maken van ons drie, wat een uitdaging.
En wij konden samen het strand verkennen.

Wat was het fijn loslopen en achter mijn bal aanrennen, aangespoelde stokken terug de zee in brengen. Een dag waar hopelijk nooit een einde aan komt.

Totdat ik een andere hond zag. We hebben er vandaag veel gezien en altijd speel ik enthousiast met ze mee. Maar deze bruine rakker had een wel heel mooie bal. Zijn baasjes gooiden de bal een paar keer en ik vloog er achteraan!
Totdat mijn baasjes vonden dat die andere hond er mee mocht spelen. Ik had tenslotte mijn eigen bal bij. We waren misschien wel een kilometer verder toen ik het ineens voelde.

Ik moest en zou die bal hebben. Met de wind in mijn haren, mijn pootjes zwart van het zand vloog ik zomaar de andere kant op, recht op mijn doel af. Het duurde dan ook niet lang of ik had die bal te pakken! Wat was ik blij en trots, ik had helemaal niet in de gaten dat mijn baasjes al een uur aan het rennen waren.

Kevin vloog naar me toe en wilde gewoon mijn nieuwe bal pakken, dat ging niet gebeuren! We maakten er een heerlijk spel van totdat ik aan de lijn moest. Ik snap nog steeds niet waarom..

Moe maar voldaan nat van het water en misschien van het zweet. Lekker dromen van mijn nieuwe bal, dichtbij maar zo ver weg helaas..

Liefs,
&JOY!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel