Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen: Guus The Goldendoodle

9 June
x
Wat is dit?

Hoi allemaal.

Ik ben Guus, een Goldendoodle en geboren in november 2017. Sinds eind januari woon ik bij mijn baasjes Wouter en Sabine en hun drie katten in Amersfoort. Ik ben voor hun de eerste hond.

Ik lijk overigens qua uiterlijk wel wat meer op een goldenretriever maar dat vinden mijn baasjes juist wel leuk om te zien. Ik schijn wel lange pootjes te hebben waar ik me soms nog geen raad mee weet.

Leuke weetjes van mij:

Ik ben een vrolijke knuffelkont die eigenwijs met vier poten in het leven staat. Ik speel heel graag met balletjes in huis en breng ze soms naar mijn baasjes. Ik geniet ook erg van het kauwen op flostoys (en soms ook op iets wat niet mag). Tot grote ergernis van mijn baasjes eet ik heel graag poep en gras. Ik vind het heerlijk maar mijn baasjes vinden dit vies. Ik doe ook echt mijn best om te luisteren maar er gebeurd zo veel om mij heen wat ik ook erg interessant vind. Sinds kort heb ik ontdekt dat ik water ook erg leuk vind. Laat de zomer maar komen. Ik snap de poezentaal nog niet zo goed maar plaag ze wel heel graag. In de morgen ben ik een echte luilak en vind het dan ook niet fijn dat mijn baasjes zo vroeg op staan. Het liefste draai ik mij dan nog even om. Soms weet ik mij nog geen raad met mijn lijf en ben dan een beetje onhandig.  Mijn baasjes zijn soepele katten gewend en vinden dat gestuntel van mij wel grappig. Balen want ik mag niet op de bank maar mijn baasjes hebben een super alternatief hier voor. Ze gaan dan op de grond zitten en dan kan ik lekker op schoot komen knuffelen.

Nou dit was wel weer genoeg informatie over mij. Ik hoop dat jullie mij gaan volgen.

Poot van Guus.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Voor het eerst logeren Geef koekje! x

Voor het eerst logeren

17 October Door: Goldendoodle Guus

Sinds ik bij mijn baasjes woon (alweer bijna 6 jaar) zijn we nog nooit zonder elkaar weggeweest. Elke vakantie ben ik mee geweest en mijn baasjes zijn zelden een ...

Lees het hele artikel
Guus houdt niet van vuurwerk Geef koekje! x

Guus houdt niet van vuurwerk

18 December Door: Goldendoodle Guus

Geen groter veel besproken onderwerp onder huisdieren eigenaren is vuurwerk. You love it or hate it. Nou ik zit er precies tussenin. Ergens een knalletje in de verte doet ...

Lees het hele artikel
Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event Geef koekje! x

Met een prikkelgevoelige hond naar Animal Event

16 May Door: Goldendoodle Guus

Degenen die mij kennen en mij al even volgen zullen zich nu wel achter hun oren krabben. ”Huh Guus, jij bent toch een prikkelgevoelige hond? Dan ga je toch ...

Lees het hele artikel
Guus zijn vrouwtje is vegan Geef koekje! x

Guus zijn vrouwtje is vegan

17 March Door: Goldendoodle Guus

Tijd voor een nieuw blog waarbij ik mijn vrouwtje maar weer eens aan het woord laat. Ze wil graag wat vertellen over vegan zijn met een hond in huis. ...

Lees het hele artikel