Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Even voorstellen: Guus The Goldendoodle

9 juni
x
Wat is dit?

Hoi allemaal.

Ik ben Guus, een Goldendoodle en geboren in november 2017. Sinds eind januari woon ik bij mijn baasjes Wouter en Sabine en hun drie katten in Amersfoort. Ik ben voor hun de eerste hond.

Ik lijk overigens qua uiterlijk wel wat meer op een goldenretriever maar dat vinden mijn baasjes juist wel leuk om te zien. Ik schijn wel lange pootjes te hebben waar ik me soms nog geen raad mee weet.

Leuke weetjes van mij:

Ik ben een vrolijke knuffelkont die eigenwijs met vier poten in het leven staat. Ik speel heel graag met balletjes in huis en breng ze soms naar mijn baasjes. Ik geniet ook erg van het kauwen op flostoys (en soms ook op iets wat niet mag). Tot grote ergernis van mijn baasjes eet ik heel graag poep en gras. Ik vind het heerlijk maar mijn baasjes vinden dit vies. Ik doe ook echt mijn best om te luisteren maar er gebeurd zo veel om mij heen wat ik ook erg interessant vind. Sinds kort heb ik ontdekt dat ik water ook erg leuk vind. Laat de zomer maar komen. Ik snap de poezentaal nog niet zo goed maar plaag ze wel heel graag. In de morgen ben ik een echte luilak en vind het dan ook niet fijn dat mijn baasjes zo vroeg op staan. Het liefste draai ik mij dan nog even om. Soms weet ik mij nog geen raad met mijn lijf en ben dan een beetje onhandig.  Mijn baasjes zijn soepele katten gewend en vinden dat gestuntel van mij wel grappig. Balen want ik mag niet op de bank maar mijn baasjes hebben een super alternatief hier voor. Ze gaan dan op de grond zitten en dan kan ik lekker op schoot komen knuffelen.

Nou dit was wel weer genoeg informatie over mij. Ik hoop dat jullie mij gaan volgen.

Poot van Guus.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Goldendoodle Guus

Guus zet zijn speurneus op Geef koekje! x

Guus zet zijn speurneus op

15 november Door: Goldendoodle Guus

Als je zoals ik prikkelgevoelig bent zijn hondenscholen best een uitdaging. Alle geuren van het gras, andere honden, baasjes. Probeer dan maar eens om aandacht te hebben en wat ...

Lees het hele artikel
Een nieuwe huisgenoot Geef koekje! x

Een nieuwe huisgenoot

25 augustus Door: Goldendoodle Guus

Toen ik drieënhalf jaar geleden bij mijn baasjes kwam wonen, woonden er ook drie katten. Banjer, Kyra en Sofie. Als pup vond ik dat best spannend en wennen. Soms ...

Lees het hele artikel
Varen met Guus Geef koekje! x

Varen met Guus

28 juni Door: Goldendoodle Guus

Net als elk jaar is juni de maand dat ik samen met de baasjes op vakantie ga met onze boot. Helaas is poes Kyra afgelopen december overleden dus poes ...

Lees het hele artikel
Guus is een prikkelgevoelige hond Geef koekje! x

Guus is een prikkelgevoelige hond

23 april Door: Goldendoodle Guus

Wist je dat wij honden de hele dag door prikkels opdoen? We horen ruiken en zien van alles. Dat slaan wij allemaal op. Door bijvoorbeeld te rusten of te ...

Lees het hele artikel