Zoeken
Generic filters
Exact matches only

De eerste 4 hondenbloggers van The Dog Pen

20 October
x
Wat is dit?

Zo gezellig, het aantal honden dat blogger is bij The Dog Pen groeit heel erg hard! We verwelkomen binnenkort onze 14e blogger, en officieel is dat onze 18e hond. Je hebt vast al gezien dat sommige van onze bloggers gezellig samen zijn, zoals de Frenchie zusjes Jolie & Jaeda, maar ook Bumper & Fender de New Foundlanders en Xena& Ivy de herders schrijven samen op hun eigen blogpagina.

Nacho Muchacho

Met welke honden is het nu allemaal begonnen? Al bijna vanaf het begin wisten we dat Nacho zou komen bloggen. Destijds heette Nacho’s Instagram-account nog Nacho Muchacho (voordat zijn broertje Chester er bij kwam). Toen we eenmaal met de webbouwers om de tafel zaten, lagen ze bijna onder de tafel van het lachen nadat ik had verteld over Nacho Muchacho de Franse Bulldog. In alle ontwerpvoorstellen stond dan ook Nacho’s naam alvast ingevuld.

Nacho is jarig

Redactie

De eerste blogs die online kwamen waren dus van Nacho (en toen nog ieniemini pupje Chester) en van de Redactie. Op de Redactie-pagina bloggen we over van alles en nog wat. Gewoon algemene onderwerpen over honden, maar ook blogs over hondenbloggers en blogs over honden op Instagram, bijvoorbeeld.

Guus de Goldendoodle

Hondenblogger nummer 2 op de The Dog Pen is Guus de Goldendoodle. Op het moment dat hij blogger wordt, is Guus 7 maanden oud. Jonge Guus gaat ook nog eens net op reis samen met zijn kattenzussen. Zijn eerste blog (na zijn voorstelblog) gaat dan ook over zijn vakantie op de boot.

goldendoodle guus op het werk

Sennah

Niet lang na Guus komt ook Sennah bloggen bij The Dog Pen. Sennah, een reu, is ook een vrij jonge hond; geboren in september 2017 op een boerderij. Hij is een kruising Labrador X Border Collie.

Urban

Hondenblogger nummer 4 is Urban. Urban werd opgeleid tot hulphond, alleen vond hij andere honden veel te spannend om een goede hulphond te kunnen zijn. Nu mag hij in zijn gezin blijven en hoeft hij niet aan het werk als hulphond.


Zo leuk, even een korte terugblik op de eerste 4 bloggers van The Dog Pen. We verwachten aankomende week blogger nummer 14 te verwelkomen en hopelijk volgen er nog veel meer! We hebben zeker nog plek voor nieuwe hondenbloggers! Wil jij ook graag bloggen over jouw hond? Meld je dan aan en wie weet!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel