Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De eerste 4 hondenbloggers van The Dog Pen

20 oktober
x
Wat is dit?

Zo gezellig, het aantal honden dat blogger is bij The Dog Pen groeit heel erg hard! We verwelkomen binnenkort onze 14e blogger, en officieel is dat onze 18e hond. Je hebt vast al gezien dat sommige van onze bloggers gezellig samen zijn, zoals de Frenchie zusjes Jolie & Jaeda, maar ook Bumper & Fender de New Foundlanders en Xena& Ivy de herders schrijven samen op hun eigen blogpagina.

Nacho Muchacho

Met welke honden is het nu allemaal begonnen? Al bijna vanaf het begin wisten we dat Nacho zou komen bloggen. Destijds heette Nacho’s Instagram-account nog Nacho Muchacho (voordat zijn broertje Chester er bij kwam). Toen we eenmaal met de webbouwers om de tafel zaten, lagen ze bijna onder de tafel van het lachen nadat ik had verteld over Nacho Muchacho de Franse Bulldog. In alle ontwerpvoorstellen stond dan ook Nacho’s naam alvast ingevuld.

Nacho is jarig

Redactie

De eerste blogs die online kwamen waren dus van Nacho (en toen nog ieniemini pupje Chester) en van de Redactie. Op de Redactie-pagina bloggen we over van alles en nog wat. Gewoon algemene onderwerpen over honden, maar ook blogs over hondenbloggers en blogs over honden op Instagram, bijvoorbeeld.

Guus de Goldendoodle

Hondenblogger nummer 2 op de The Dog Pen is Guus de Goldendoodle. Op het moment dat hij blogger wordt, is Guus 7 maanden oud. Jonge Guus gaat ook nog eens net op reis samen met zijn kattenzussen. Zijn eerste blog (na zijn voorstelblog) gaat dan ook over zijn vakantie op de boot.

goldendoodle guus op het werk

Sennah

Niet lang na Guus komt ook Sennah bloggen bij The Dog Pen. Sennah, een reu, is ook een vrij jonge hond; geboren in september 2017 op een boerderij. Hij is een kruising Labrador X Border Collie.

Urban

Hondenblogger nummer 4 is Urban. Urban werd opgeleid tot hulphond, alleen vond hij andere honden veel te spannend om een goede hulphond te kunnen zijn. Nu mag hij in zijn gezin blijven en hoeft hij niet aan het werk als hulphond.


Zo leuk, even een korte terugblik op de eerste 4 bloggers van The Dog Pen. We verwachten aankomende week blogger nummer 14 te verwelkomen en hopelijk volgen er nog veel meer! We hebben zeker nog plek voor nieuwe hondenbloggers! Wil jij ook graag bloggen over jouw hond? Meld je dan aan en wie weet!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

21 hondenbloggers en 25 honden Geef koekje! x

21 hondenbloggers en 25 honden

17 november Door: Redactie

Wat een gezellige boel, deze mijlpaal moet gevierd worden met een blog. The Dog Pen heeft nu 21 hondenbloggers, en er wordt geschreven over 25 honden. Meer honden dan ...

Lees het hele artikel
Boekreview: Mijn naam is Morgen + winactie Geef koekje! x

Boekreview: Mijn naam is Morgen + winactie

15 november Door: Redactie

Het is voor een hond misschien wel het ergste wat er kan gebeuren: zijn baasje kwijtraken. Het ene moment heeft hij zijn baas nog in het vizier… het andere ...

Lees het hele artikel
Hondenblogger stop Geef koekje! x

Hondenblogger stop

11 november Door: Redactie

Wat een bijzonder moment! We hebben nu zo veel nieuwe aanmeldingen van honden die graag bij ons willen bloggen, dat we een tijdelijke stop op nieuwe bloggers hebben gezet. ...

Lees het hele artikel
Is jouw hond zichtbaar in het donker? Geef koekje! x

Is jouw hond zichtbaar in het donker?

18 oktober Door: Redactie

De donkere dagen zijn alweer begonnen. In de ochtend is het langer donker, en in de avond is het eerder donker. Grote kans dus dat je zowel ’s ochtends ...

Lees het hele artikel