Zoeken
Generic filters
Exact matches only

6x stijlvolle hondenmanden

2 April
x
Wat is dit?

Niet iedere hondenmand is even stijlvol en past goed in jouw interieur. Wil je nu juist wel een mooie stijlvolle hondenmand die gewoon mooi staat? Ik heb de 6 meest stijlvolle hondenmanden voor je gevonden en op een rij gezet. Juist omdat ik zelf op zoek was naar een mooie hondenmand voor puppy Lena, merkte ik dat het toch lastiger is dan gedacht. Maar ik heb de moed niet opgegeven en nu deel ik mijn tips met jou!

1. Lord Lou Arthur

De stijlvolle hondenmanden van Lord Lou worden ontworpen en met de hand gemaakt in Nederland. De Lord Lou Arthur is een plaatje om te zien. Door de mooie halfronde look, ligt jouw hond prinsheerlijk en staat de mand ook heel erg mooi in jouw interieur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren mand en kussens zo is er altijd een goede match met jouw interieur. Ben je nu op zoek naar een stijlvolle en goedkope hondenmand? Dan is de Lord Lou Arthur niet voor jou. De prijzen beginnen bij de 425 euro voor de kleinste mand.

Lord Lou stijlvolle hondenmand Arthur
Stijlvolle hondenmand: Lord Lou Arthur

2. Omlet Topology hondenmand

Het leuke aan de Topology hondenmand is dat je deze helemaal naar eigen wens kunt aanpassen. Je kiest de maat, de bovenzijde en de pootjes. Vooral de opties voor de bovenkant van de mand zijn bijzonder te noemen. Je kunt kiezen uit opstaande randen, waardoor het echt een mand is. Je kunt ook kiezen uit een schapenvacht als topper, of een traagschuim matras, een beanbag enzovoorts. De toppers zijn los te bestellen, zo kun je de mand aanpassen aan jouw hond zijn wensen en levensfase. De Topology kan met en zonder pootjes.

Topology hondenbed
De Topology met houten pootjes en schapenvacht topper

Naar eigen ontwerp

Voor mij is deze hondenmand echt een uitkomst, omdat je zelf kunt kiezen hoe het bed er uit komt te zien en je kunt later ook nog onderdelen veranderen. Het enige wat je niet kunt aanpassen is de grijze basis van de mand, die is en blijft grijs. Zoek je een andere kleur? Ook daar heeft Omlet een oplossing voor, die mand is dan ook meteen nummer 5 in deze lijst.

Hondenmand Topology
Topology is ook geschikt voor grote hondenrassen. Uitvoering met stalen poten en kussentopper.

De Topology begint rond de 83 euro en afhankelijk van de maat en jouw keuze aan toppers en pootjes wordt de mand duurder.

3. Akila rotan hondenmand

Geïnspireerd door de ‘ouderwetse’ rieten hondenmand, heeft Akila deze stijlvolle hondenmand ontworpen. De Akila rotan hondenmand is een eigentijds design hondenmand, uitgevoerd in stevig rotan. Het kussen is donkergrijs van kleur en heeft een zachte schuimvulling voor extra lekker liggen in de mand. De Akila is er in 2 maten en kost 115 – 275 euro.

Stijlvolle rotan hondenmand
Akila is een stijlvolle rotan hondenmand met een donkergrijs kussen

4. Trudy hondenbank

Alleen de naam al van deze bank voor de hond, geweldig. Dan heb ik het nog niet eens over de look. Gouden pootjes gecombineerd met fluweel in een mosgroene kleur. Het moet natuurlijk wel in jouw interieur passen. Als dat het doet heb je er wel een echte eyecatcher aan! Hondenbank Trudy kun je online bestellen voor 185 euro, is er maar 1 maat en dat is small/medium.

5. Traagschuim Bolsterbed

Het Bolsterbed van Omlet is verkrijgbaar in 14 kleuren; zo ziet er altijd een kleur bij die perfect in jouw interieur staat. Bij dit bed kun je ook kiezen voor wel of geen pootjes en welke soort poten. Alleen de bovenzijde is standaard en daar kun je dus geen keuze in maken. Het Bolsterbed is gemaakt van traagschuim en heeft een opstaande rand. Je kunt kiezen uit 3 maten, 14 kleuren en 9 verschillende poten. Stijlvolle hondenmand teckel schapenvacht

Het Bolsterbed begint qua prijs bij 60 euro, dan heb je de kleinste maat zonder pootjes. Wil je groter of met poten dan komt er steeds iets bovenop. De duurste optie kost 224,83

6. Kyali hondenbed hout

De laatste in ons overzicht van de meest stijlvolle hondenmanden is zeker niet de minste. Dit prachtige hondenbed Kyali van walnoten- of essenhout heeft mooie ronde vormen. Door het bijna simpele ontwerp past de mand heel erg goed in de meest uiteenlopende stijlen huiskamers. Er is zelfs een versie met opbergruimte onder de mand. Ik vind deze eenvoudige versie het mooiste, maar kijk gerust ook naar de andere varianten. Ze zijn allemaal te bestellen op Made.com. De hondenmand bestel je vanaf 199 euro, heb je ook katten en wil je alles in dezelfde stijl? Van het merk Kyali zijn er ook kattenmandjes, kattenspeeltorens en zelfs voerstandaards.

Design hondenmand Kyali
Kyali hondenmanden hebben een mooie look en geweldige uitvoering. Door de kussens in de mand tegen de randen aan ligt de hond prettig en comfortabel in de mand.

Stijlvolle hondenmanden

Dit was onze blog met 6 stijlvolle hondenmanden. Hopelijk zit er voor jou ook een mooie mand bij! Zelf wilde ik in eerste instantie de Omlet Topology (nummer 2) bestellen, maar de grijze onderkant past qua kleur toch niet zo goed in mijn huis op de plek waar ik mand wil hebben. Ik ben dus gegaan voor de Hondenmand Bolster (nummer 5) in de kleur groen. Ik heb de maat medium, houten vierkante poten en een extra dekentje. Zo kwam ik op ongeveer 170 euro uit. De mand bevalt heel erg goed! Het is een mooie sterke kwaliteit en Lena ligt er heerlijk in!

Eerste publicatie: 3 maart 2021 – update 2-4-2022

Wanneer je via 1 van de links in deze blog een mand bestelt, ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoop. Zo help jij ons hondenbloggersplatform online te houden en jij betaalt natuurlijk niets extra’s. Heb jij nu zelf een geweldige stijlvolle mand in jouw assortiment? Neem dan contact op om ons te tippen!

Gerelateerde artikelen

van eckeren

29 december 2022 09:53

Beste Ik ben op zoek naar de Kialy hondenmand Wij hebben een kleine hond en een grote is het mogelijk om deze te kopen bij jullie ? Kan ik afbeeldingen ontvangen en prijzen aub ? MVG Ruud

Jeroen | The Dog Pen

30 december 2022 14:41

Hoi Ruud, helaas is Made.com (de fabrikant en tevens verkoper van deze stijlvolle hondenmand) eind van dit jaar failliet verklaard. Het bedrijf Next neemt de merkrechten en het intellectueel eigendom over en wellicht komt er dan een doorstart. Als dat al zo is, dan is het nog de vraag of deze hondenmand weer terug in het assortiment komt. Dat is koffiedik kijken... Ik denk dat het verstandig is om hierop niet te wachten en een stijlvolle hondenmand van een ander merk te kopen. Laat je ons weten waar je op uit bent gekomen? Wellicht verdient die mand ook een plekje in ons overzicht!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Redactie

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!) Geef koekje! x

Anido vakbeurs: interessante producten (+ sneak preview!)

2 February Door: Redactie

Afgelopen 25 en 26 februari vond in de Kortrijk Xpo (België) de ANIDO plaats: een vakbeurs voor de markt van huisdierverzorging. Hier treffen dierenspeciaalzaken en winkels met een dierenafdeling ...

Lees het hele artikel
🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje! Geef koekje! x

🎶Baby, It's Dark Outside 🎶 Tijd voor een hondenlampje!

9 January Door: Redactie

Sinds de Winterwende van afgelopen 22 december worden de dagen langzaam, heel langzaam, steeds weer wat langer en de nachten weer wat korter. Maar het is nog steeds flink ...

Lees het hele artikel
Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw! Geef koekje! x

Vuurwerkangst? Tips om stress te verminderen tijdens Oud en Nieuw!

13 December Door: Redactie

Vind jouw trouwe metgezel de feestdagen spannend? Dat is helemaal niet gek. De laatste dagen van het jaar zijn immers gevuld met allerlei verschillende prikkels voor honden. Niet alleen ...

Lees het hele artikel
Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs Geef koekje! x

Getest: handgemaakte leren tuigjes van Meola Leather Dogs

7 November Door: Redactie

Onze hondenbloggers delen graag hun ervaring graag met je! Zo kun je op The Dog Pen alles lezen over de belevenissen van de hond(en) van de verschillende bloggers. Daarnaast ...

Lees het hele artikel