Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Daisy de Beagle

Daisy is geboren op 17 juni 2017 in Hongarije. Ze is een echte Beagle. Dit is zowel te zien aan haar uiterlijk maar vooral ook aan haar echte ‘Beagle-streken’. Ze is ontzettend ondeugend en ziet overal wel de lol van in. Je beleefd altijd wel iets met Daisy. Elke dag verzint ze weer iets anders om uit te spoken.

Daarnaast heeft ze sterk de drang om overal aan te snuffelen. Haar neusje laat haar nooit in de steek! Vaak hoort ze dan ook niks meer om haar heen. Pure focus. Toch werken we naar Agility toe op de hondenschool. Daisy heeft het hier erg naar haar zin met de andere hondjes.

Af en toe mag Daisy met haar baasje mee naar werk. Hier zijn mensen met een verstandelijke beperking. Ze heeft een positieve invloed op deze mensen en ze vind het hier erg leuk. Lekker spelen en alle aandacht krijgen van de bewoners.

Daisy woont samen met een Amerikaanse Stafford van 10 jaar oud, DJ. Samen zijn ze de allerbeste vriendjes.

Volg hier de avonturen van Daisy de Beagle!

<p>Daisy de Beagle</p>
  • Beagle
  • Omgeving Utrechtse Heuvelrug
  • Geboren juni 2017
  • Ondeugend
  • Volgt haar neus nauwkeurig
<p>Daisy de Beagle</p>
<p>Daisy de Beagle</p>
<p>Daisy de Beagle</p>

Alle verhalen van Daisy de Beagle

Anaalklieren... Geef koekje! x

Anaalklieren...

9 maart Door: Daisy de Beagle

Daisy’s anaalklieren zitten constant vol; steeds binnen enkele weken. We zijn vanaf december al 3 keer naar de dierenarts geweest om ze te laten legen. Vandaag opnieuw. Het is ...

Lees het hele artikel
Wie ben ik eigenlijk? Geef koekje! x

Wie ben ik eigenlijk?

2 maart Door: Daisy de Beagle

Dit is mijn allereerste blog. Het is niet moeilijk om over het allerliefste hondje te schrijven. Alhoewel… al snel wil ik veel te veel vertellen… Liefde op het eerste ...

Lees het hele artikel