Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Daisy's 10 beste insta-foto's tot nu toe!

14 August
x
Wat is dit?

Sinds 7 juni 2019 heeft Daisy een eigen Instagram account. Het leek mij leuk om de 10 meest populaire foto’s tot nu toe erbij te halen!


Foto 1: Deze foto hebben we gemaakt in het park bij ons om de hoek. Daisy komt hier (bijna) iedere dag. Je kan er lekker wandelen en er zijn veel grasvelden aanwezig. Heerlijk voor Daisy om lekker los te gaan. Keihard rondjes rennen vind ze geweldig, ze wilt dan altijd een tak vasthouden (meestal een tak dat 4 keer zo groot als haar is). Deze foto had ik op Instagram gezet op 12 juni 2020, ter ere van de verjaardag van mijn zusje!


Foto 2: Nog heel even poseren voor een leuke foto op Instagram voordat de cursus zou beginnen op de hondenschool. Ik kwam op het idee om deze foto te maken doordat Daisy erg nieuwsgierig was naar deze boomstam. Ze sprong er zelf al op om te snuffelen.


Foto 3: Hier lijkt ze net een engeltje. Dit is haar favoriete speeltje. Een simpel rond ding, waarvan wij dachten dat het snel kapot zou gaan. Ze komt het regelmatig brengen, en gooit het dan zelf de lucht in door middel van haar neus door het gat te doen. Hier moeten we steeds zo om lachen. Geweldig om te zien hoe ze zichzelf vermaakt, maar ook stiekem kijkt of wij het zien.


Foto 4: Deze foto is heel in het begin gemaakt. ze lag lekker op de bankleuning met haar speeltje. Inmiddels hebben we een andere bank, maar is nog steeds haar favoriete plekje op de bankleuning.


Foto 5: Hier zie je hoe Daisy vaak bij mij ligt te slapen. Ze is een erg aanhankelijk hondje dat het liefst de hele dag bij je op schoot ligt. Zelf vind ik dat altijd enorm fijn om lekker met haar te knuffelen.


Foto 6: Daisy ligt hier lekker in het midden van de bank. Een plek waar mijn vriend zit als hij bijvoorbeeld aan het gamen is. Zodra mijn vriend opstaat, gaat zij daar zitten. Ze claimt dat plekje zo snel mogelijk. Vanaf die plek kan ze alles in de gaten houden in de woonkamer.


Foto 7: Hier nog een foto van hoe Daisy vaak ligt op de bank. Het liefst ligt ze op haar rug met haar pootjes half de lucht in. Ze ligt altijd zo ontspannen.


Foto 8: Daisy kan soms erg dromerig kijken. Ze staart je dan plots aan met deze lieve blik. Ik ben dan al weer gesmolten. Ze is ook zo een lieverd!


Foto 9: Zo grappig wat voor foto’s je soms maakt als ze gewoon weer heerlijk op de bank aan het liggen is. Haar bekje doet ze dan voor een klein stukje open en eindigt dan op deze manier.


Foto 10: Om als laatste te eindigen met ook weer een foto op de bank zegt genoeg over Daisy haar favoriete plekje om te relaxen. Op de manier hoe ze hier zit, zit ze erg vaak maar het liefste gaat ze languit op de bank slapen. Of het nu op de leuning is of op het zitgedeelte, dat maakt haar niet uit. Als wij het commando ‘plaats’ benoemen, gaat ze wel direct naar haar eigen plekje bv. als we gaan eten.

Wij gaan weer vrolijk verder met nieuwe foto’s op Instagram te plaatsen. Dan zal ik over een tijdje een andere top 10 plaatsen met foto’s!

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Daisy de Beagle

Anaalklieren Geef koekje! x

Anaalklieren

8 April Door: Daisy de Beagle

Daisy’s anaalklieren zitten constant vol; steeds binnen enkele weken. We zijn vanaf december al 3 keer naar de dierenarts geweest om ze te laten legen. Vandaag opnieuw. Het is ...

Lees het hele artikel
Waarom een beagle? Geef koekje! x

Waarom een beagle?

20 December Door: Daisy de Beagle

‘Waarom heb je in godsnaam een beagle in huis genomen?’ Is een vraag die ik vaak naar mijn hoofd geslingerd krijg. Wanneer mensen horen dat ik een beagle en ...

Lees het hele artikel
De 5 meest gehoorde vooroordelen over de Beagle Geef koekje! x

De 5 meest gehoorde vooroordelen over de Beagle

10 October Door: Daisy de Beagle

Al een hele tijd wilde ik heel graag een beagle. Ik zag ze vaak lopen en vond het zulke leuke honden. Op internet heb ik eerst veel gelezen over ...

Lees het hele artikel
#1 Weekblog Geef koekje! x

#1 Weekblog

16 August Door: Daisy de Beagle

Het leek mij leuk om te starten met weekblogs te schrijven. Iedere week een blog over wat Daisy meemaakt. De ene week zal het wat spannender zijn dan de ...

Lees het hele artikel