Zoeken
Generic filters
Exact matches only

VIP-dag bij Ranzijn

22 April
x
Wat is dit?

Een VIP-dag voor je hond, hoe leuk is dat? Ranzijn heeft er eentje georganiseerd. Hier wilde ik natuurlijk aan deelnemen, samen met Daisy. Zelf was ik erg benieuwd hoe het geregeld was en hoe ze om zouden gaan met de drukte. Het belangrijkste: hoe vindt Daisy het?

Wat kun je verwachten?

Zodra je binnenkomt, word je verwelkomt door alle hondjes en baasjes die er al rondlopen. Er stond een rij voor de balie waar je je moest aanmelden. Daisy en ik waren al best snel aan de beurt, de grote drukte kwam na ons. Er werd ons gevraagd waar we aan wilden deelnemen. Wij namen deel aan alles:

Een gezondheidscheck bij de dierenarts

Bij de gezondheidscheck checkten ze bij Daisy haar ogen, gebit, oren, huid, vacht en haar lichamelijke conditie. Bij Daisy zagen ze enkel wat tandsteen op haar hoektanden. Geadviseerd werd om elke dag tanden te gaan poetsen. Dat wordt oefenen! Verder was Daisy gezond verklaard. Toch goed om te horen.

Laat de nagels van je hond knippen

Ze hebben de nagels van Daisy geknipt. Alleen de voorpoten waren nodig. Daisy vond dit niet zo leuk. Thuis doet ze het wel geweldig. Ze blijft dan altijd rustig zitten, wachten tot ik klaar ben. Dit laten we dus niet meer door iemand anders doen maar lekker thuis in haar vertrouwde omgeving.

Was je hond in de wasstraat

Daisy ging ook door de wasstraat heen! Niet letterlijk door een wasstraat, natuurlijk. Ze ging in een bad waar ik met de sproeier en speciale hondenshampoo haar kon wassen. Ze hadden gezorgd voor shampoo voor verschillende vachttypes. Dit vond ik erg goed. We kregen een soort kookwekker mee die ingesteld was op twintig minuten. Binnen deze tijd moesten we haar wassen en drogen. Wij hadden met Daisy hier ruim de tijd voor. Thuis springt ze het liefst mee de douchecabine in. Hier vond ze het maar al te spannend. Staart ging al snel naar beneden toen het water kwam. Ik heb het zo snel mogelijk gedaan zodat ze snel droog gemaakt kon worden met de handdoek. Ze begon gelijk te kwispelen! Ze zag het wel zitten om even met die handdoek te kunnen spelen natuurlijk… een echte Beagle!

Krijg een goed gevulde goodiebag

Hier zat echt heel veel in. Ze vroegen eerst wat voor een hond je had. Hieraan koppelden ze de goodiebag. Voor ieder hondenformaat een andere tas!

Wat zat er in?  

  • Een tennisbal
  • Natural Fresh Meat Lamb worst
  • Vitakraft Treaties Bits
  • Fokker Bio organic hondenvoer
  • Biofood adult krokante hondenbrokken
  • Biofood Pressed Lamb hondenvoer
  • Ecostyle hondenvoer junior
  • Een leeg Pedigree blik

Ga met je hond naar de hondenborrel

Dit was zo ontzettend leuk bedacht en georganiseerd! Er lagen op de grond overal houten pallets. Deze waren mooi bekleed met een tafellaken, hondenbier, honden friet en voerbakjes met koekjes. Deze voerbakjes mocht je na afloop meenemen. Daisy vond het maar al te lekker. Als ze een bakje op had, wilde ze al weer naar de volgende.

Dit alles was de VIP-dag bij Ranzijn. Het was ontzettend leuk en als het volgend jaar weer wordt georganiseerd, gaan Daisy en ik zeker weer een bezoekje brengen! Daisy heeft zich erg vermaakt en vond volgens mij de hondenborrel het interessantst… Naast deze borrel vond ze de andere honden erg leuk. Ze bleef maar uitdagen om te spelen. Kont omhoog, kwispelen, wat heen en weer hupsen en wachten tot dat het de andere hond opvalt. Geweldig om te zien!

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Daisy de Beagle

Anaalklieren Geef koekje! x

Anaalklieren

8 April Door: Daisy de Beagle

Daisy’s anaalklieren zitten constant vol; steeds binnen enkele weken. We zijn vanaf december al 3 keer naar de dierenarts geweest om ze te laten legen. Vandaag opnieuw. Het is ...

Lees het hele artikel
Waarom een beagle? Geef koekje! x

Waarom een beagle?

20 December Door: Daisy de Beagle

‘Waarom heb je in godsnaam een beagle in huis genomen?’ Is een vraag die ik vaak naar mijn hoofd geslingerd krijg. Wanneer mensen horen dat ik een beagle en ...

Lees het hele artikel
Daisy's 10 beste insta-foto's tot nu toe! Geef koekje! x

Daisy's 10 beste insta-foto's tot nu toe!

14 August Door: Daisy de Beagle

Sinds 7 juni 2019 heeft Daisy een eigen Instagram account. Het leek mij leuk om de 10 meest populaire foto’s tot nu toe erbij te halen! Foto 1: Deze ...

Lees het hele artikel
De 5 meest gehoorde vooroordelen over de Beagle Geef koekje! x

De 5 meest gehoorde vooroordelen over de Beagle

10 October Door: Daisy de Beagle

Al een hele tijd wilde ik heel graag een beagle. Ik zag ze vaak lopen en vond het zulke leuke honden. Op internet heb ik eerst veel gelezen over ...

Lees het hele artikel