Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Wat te doen in 2019?

11 januari
x
Wat is dit?

Het nieuwe jaar is begonnen, dat betekent dat ons weer een jaar vol nieuwe avonturen en verrassingen te wachten staat! Wat gaan we allemaal doen komend jaar? We hebben voor jullie een lijstje gemaakt!

1. Nóg meer trainen voor het mushen!

Dit jaar willen we nog meer gaan trainen en vooral ook meer gaan trainen met andere husky’s. Zo bouwen we een nog betere conditie op en kunnen we goed leren om samen te werken met meerdere husky’s bij elkaar. Misschien zit zelfs een ritje met de kar er wel in dit jaar! Doordat we meer willen gaan trainen, hopen we ook dat we aan meer wedstrijden mee kunnen doen. Afgelopen jaar was dat helaas niet mogelijk, omdat er in de weekenden geld verdiend moest worden.

2. Verbeteren in fotografie

Mijn baasje vindt het heel erg leuk om te fotograferen, en vaak ben ik daar het proefkonijn voor. Maar dat vind ik helemaal niet erg! Ik moet ergens gaan zitten, staan of liggen en als ik de klik van de camera hoor, weet ik dat ik naar mijn baasje terug mag gaan om mijn beloning op te halen. Afgelopen jaar is ze al veel beter geworden in fotografie, maar ze wil nog beter worden en ook sparen voor een nieuwe camera. De camera die ze nu heeft is een beginnerscamera en op zich prima, maar voor actiefoto’s is hij minder geschikt. Met een nieuwe camera kan ze mij dus ook vast gaan leggen als ik lekker aan het rennen ben! Door middel van fotobewerkingsprogramma’s kan ze voorwerpen uit de foto halen of juist toevoegen en kan ze ervoor zorgen dat ik echt het middelpunt van de foto ben! Zijn jullie ook zo benieuwd naar de foto’s die ze komend jaar gaat maken?

3. Reis naar Finland

Mijn baasje is gevraagd om twee weken naar Finland te komen, om daar te helpen met een groep husky’s. Dat wil ze natuurlijk heel graag! Ik kan helaas niet mee, maar door de ervaring die ze daar op zal doen heb ik misschien een kans dat we ooit samen naar Scandinavië gaan en daar een eigen sledetocht kunnen houden. Want ik ben gek op de sneeuw! Ze moet mij dus wel twee weken missen, maar er is me beloofd dat we heel veel leuke dingen samen zullen gaan doen voordat ze gaat, zodat ik haar minder hoef te missen.

4. Onze eerste Dogsurvival?

Wij hopen dit jaar aan onze eerste Dogsurvival mee te gaan doen. Afgelopen jaar vonden we het nog niet het goede moment, omdat ik toen nog veel heb moeten werken aan mijn angst richting mensen. Nu dat een stuk beter is, hoopt mijn baasje dat we dit jaar onze eerste survival kunnen gaan doen. Tijdens een Dogsurvival moeten hond en baas samen een tocht afleggen met verschillende obstakels. Deze moet je samen trotseren. Het is vaak een modderige en natte bedoening, maar dat vinden wij juist leuk! Wij houden wel van een vies avontuurtje! We hopen dat deze survival ons goed bevalt, zodat we er in de toekomst meerdere kunnen gaan doen en misschien zelfs samen met de vriend van mijn baasje en mijn vriendinnetje Puk, want die houdt ook heel erg veel van rennen en bewegen!

5. Gebieden in Nederland verkennen

Dit jaar wil mijn baasje, samen met mijn vriendjes Baloo en Puk, in natuurgebieden in Nederland heel veel gaan wandelen. We zijn tot nu toe vooral in de buurt van ons huis gebleven, maar het lijkt ons ook supergaaf om meer van Nederland te zien! Zo willen we naar het strand gaan, want daar zijn we nog nooit geweest. Ook willen we graag naar gebieden zoals de Veluwe gaan. Kortom: lekker veel met het baasje op pad. We hebben er nu al zin in!

Dit zijn de dingen die wij dit jaar zéker willen gaan doen. Hebben jullie ook al ideeën voor dit jaar?

Pootjes van Nuka!

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Nuka & River

De Thomas Cycloon Family & Pet stofzuiger, een uitkomst voor ons! Geef koekje! x

De Thomas Cycloon Family & Pet stofzuiger, een uitkomst voor ons!

25 augustus Door: Nuka & River

Twee husky’s en een border collie in één huis, dat vraagt natuurlijk om regelmatig poetsen en stofzuigen om het zoveel mogelijk zand- en haarvrij te houden. Nuka en River ...

Lees het hele artikel
We werken ook gewoon aan onze Summer Body Geef koekje! x

We werken ook gewoon aan onze Summer Body

1 mei Door: Nuka & River

Zoals jullie wel weten, zijn we echte sledehonden en kunnen we het beste werken in de koudere temperaturen. Dit weerhoudt ons er echter niet van om ook in de ...

Lees het hele artikel
Veelbesproken, de Furminator Geef koekje! x

Veelbesproken, de Furminator

21 februari Door: Nuka & River

Veel van jullie zullen ongetwijfeld wel eens van de Furminator gehoord hebben. Dit zou dé oplossing zijn tegen het verharen van je hond. Maar niets blijkt minder waar. Nuka ...

Lees het hele artikel
Wat een mooie hond! Mag ik hem aaien? Geef koekje! x

Wat een mooie hond! Mag ik hem aaien?

1 november Door: Nuka & River

Iedereen kent het wel, je bent aan het wandelen met je hond(en) en komt andere mensen tegen. Vaak is het eerste wat je hoort “Oh wat een mooie hond!”, ...

Lees het hele artikel