Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Vaös zijn treadmill

12 July
x
Wat is dit?

Na lang denken, sparen, wikken en wegen besloten een treadmill te gaan kopen. Een ontzettend mooie aanvulling op de trainingen die we al doen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht word is een treadmill niet voor luie eigenaren. Bij ons gaat de treadmill geen wandelingen vervangen maar juist zorgen dat we op een nog betere manier kunnen trainen.

Ik was opzoek naar een treadmill die alleen gaat draaien als de hond zelf loopt. De hond kan zelf het tempo bepalen en kan zelf bepalen wanneer te stoppen. Hierdoor zal de hond ook alleen lopen als hij het graag doet en dwingen gaat niet. Ik vind het zelf ontzettend belangrijk dat de honden het trainen ook leuk vinden en wil ze absoluut niet dwingen. Het aanleren van het lopen op de treadmill pakken we dan ook op een positieve manier aan.

Een nieuwe of tweedehands ?

Ook hierover heb ik een tijdje moeten denken. Ik wilde uiteindelijk gaan voor een tweedehands treadmill maar ik kwam erachter dat, dat vrij moeilijk ging worden. Marktplaats in de gaten houden maar steeds als er iets op stond was het veel te ver rijden. De andere kant van Nederland vond ik toch wat te gek om een treadmill te gaan bekijken. Toen heb ik het een tijdje laten rusten maar deze zomer begon het toch wel weer te kriebelen. Weer marktplaats in de gaten gehouden maar helaas kwam er niets voorbij voor ons.

Toen besloot ik enkele bedrijven te mailen of zij niet een tweedehands treadmill hadden. Helaas, ook dat liep op niks uit. Tot ik contact op nam met Dogmills.

tredmill hond

Dogmills

Ik had een mail gestuurd met de vraag of zij misschien een tweedehands treadmill hadden. Na mailcontact over en weer hebben zij mij super goed kunnen adviseren. Ik heb toen besloten een nieuwe treadmill aan te schaffen omdat het een investering voor jaren is.

De service was super goed en snel. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen je goed adviseren over de grote en het materiaal van de treadmill.

Je kunt ook kiezen voor allerlei extra opties, zelfs een custom made treadmill is mogelijk. Ik heb gevraagd of het logo eraf kon. Ik wil uiteindelijk een eigen logo plaatsen. Dit was mogelijk en hopelijk komt er snel een eigen logo op.

De treadmill zou binnen twee weken na bestelling geleverd worden en dat is ook super gegaan. Het werd op tijd aangegeven wanneer de treadmill geleverd zou worden. Ik gebeld door het koeriersbedrijf dat ze er binnen een half uur zouden zijn. De levering verliep dus ook hartstikke soepel.

Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en mochten jullie opzoek zijn naar een treadmill raden wij Dogmills zeker aan! In een van de volgende blogs gaan we het hebben over hoe we de treadmill zijn gaan gebruiken. Welke stappen wij hebben genomen om te zorgen dat de honden vol zelfvertrouwen en plezier op de treadmill lopen.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Vaös & Lein

Jouw acties hebben gevolgen Geef koekje! x

Jouw acties hebben gevolgen

12 December Door: Vaös & Lein

Zoals vele van jullie weten kan ik me erg irriteren over het onverantwoorde gedrag van veel honden eigenaren. Toch heb ik me er bij neergelegd dat veel mensen gewoon ...

Lees het hele artikel
Raseigenschappen Stafford Geef koekje! x

Raseigenschappen Stafford

17 December Door: Vaös & Lein

Raseigenschappen van Staffords. Veel mensen zeggen dat pups blanco geboren worden. Qua ervaringen is dat waar maar ze hebben natuurlijk wel een bepaald genen pakketje meegekregen. Op dat genen ...

Lees het hele artikel
Je hond aanlijnen, is dat echt zo lastig? Geef koekje! x

Je hond aanlijnen, is dat echt zo lastig?

23 November Door: Vaös & Lein

Nee, is de eerste gedachte die wellicht in je opkomt. Helaas, lijkt het voor heel veel mensen toch echt vreselijk lastig hun hond aan te lijnen. Vandaag nog liep ...

Lees het hele artikel
Gebitsverzorging hond Geef koekje! x

Gebitsverzorging hond

18 April Door: Vaös & Lein

In februari, de maand van het gebit, staat het gebit van zowel hond als kat centraal in de meeste dierenklinieken. Dit wordt gedaan om mensen er bewust van te ...

Lees het hele artikel