Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only

Vaös zijn treadmill

12 juli
x
Wat is dit?

Na lang denken, sparen, wikken en wegen besloten een treadmill te gaan kopen. Een ontzettend mooie aanvulling op de trainingen die we al doen. In tegenstelling tot wat vaak gedacht word is een treadmill niet voor luie eigenaren. Bij ons gaat de treadmill geen wandelingen vervangen maar juist zorgen dat we op een nog betere manier kunnen trainen.

Ik was opzoek naar een treadmill die alleen gaat draaien als de hond zelf loopt. De hond kan zelf het tempo bepalen en kan zelf bepalen wanneer te stoppen. Hierdoor zal de hond ook alleen lopen als hij het graag doet en dwingen gaat niet. Ik vind het zelf ontzettend belangrijk dat de honden het trainen ook leuk vinden en wil ze absoluut niet dwingen. Het aanleren van het lopen op de treadmill pakken we dan ook op een positieve manier aan.

Een nieuwe of tweedehands ?

Ook hierover heb ik een tijdje moeten denken. Ik wilde uiteindelijk gaan voor een tweedehands treadmill maar ik kwam erachter dat, dat vrij moeilijk ging worden. Marktplaats in de gaten houden maar steeds als er iets op stond was het veel te ver rijden. De andere kant van Nederland vond ik toch wat te gek om een treadmill te gaan bekijken. Toen heb ik het een tijdje laten rusten maar deze zomer begon het toch wel weer te kriebelen. Weer marktplaats in de gaten gehouden maar helaas kwam er niets voorbij voor ons.

Toen besloot ik enkele bedrijven te mailen of zij niet een tweedehands treadmill hadden. Helaas, ook dat liep op niks uit. Tot ik contact op nam met Dogmills.

tredmill hond

Dogmills

Ik had een mail gestuurd met de vraag of zij misschien een tweedehands treadmill hadden. Na mailcontact over en weer hebben zij mij super goed kunnen adviseren. Ik heb toen besloten een nieuwe treadmill aan te schaffen omdat het een investering voor jaren is.

De service was super goed en snel. Ze weten waar ze het over hebben en kunnen je goed adviseren over de grote en het materiaal van de treadmill.

Je kunt ook kiezen voor allerlei extra opties, zelfs een custom made treadmill is mogelijk. Ik heb gevraagd of het logo eraf kon. Ik wil uiteindelijk een eigen logo plaatsen. Dit was mogelijk en hopelijk komt er snel een eigen logo op.

De treadmill zou binnen twee weken na bestelling geleverd worden en dat is ook super gegaan. Het werd op tijd aangegeven wanneer de treadmill geleverd zou worden. Ik gebeld door het koeriersbedrijf dat ze er binnen een half uur zouden zijn. De levering verliep dus ook hartstikke soepel.

Wij zijn ontzettend blij met onze aankoop en mochten jullie opzoek zijn naar een treadmill raden wij Dogmills zeker aan! In een van de volgende blogs gaan we het hebben over hoe we de treadmill zijn gaan gebruiken. Welke stappen wij hebben genomen om te zorgen dat de honden vol zelfvertrouwen en plezier op de treadmill lopen.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Vaös & Lein

Overgewicht bij honden Geef koekje! x

Overgewicht bij honden

26 juli Door: Vaös & Lein

Overgewicht bij honden is een steeds groter wordend probleem. Als paraveterinair in opleiding zie ik hoe groot het probleem eigenlijk is. Als ik een grove schatting maak is ruim ...

Lees het hele artikel
Wat voer ik? BARF! Geef koekje! x

Wat voer ik? BARF!

21 april Door: Vaös & Lein

Vaös staat al sinds hij twee is op een rauw dieet. De overstap naar een Amerikaans BARF dieet was voor Vaös dus niet mega groot. Hij was immers al ...

Lees het hele artikel
Stafford olympics challenge days. Dag1 Geef koekje! x

Stafford olympics challenge days. Dag1

30 januari Door: Vaös & Lein

Vaös en ik doen dit jaar mee aan de challenge days van de stafford olympics. 5 Dagen verdeeld over het jaar met 2 challenges per dag. Dit is voor ...

Lees het hele artikel
Kunt u, uw hond bij zich houden? Geef koekje! x

Kunt u, uw hond bij zich houden?

31 oktober Door: Vaös & Lein

Hoe vaak heb jij het al moeten vragen ? Voor sommige honden eigenaren een echte ergernis. Honden die overal loslopen en niet goed onder appèl staan. Met name hinderlijk ...

Lees het hele artikel