Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

vamos a España

26 juli
x
Wat is dit?

Woof

In Juni heb ik een heel leuk avontuur meegemaakt, ik mocht met het vliegtuig mee naar Spanje, mijn ‘opa en oma B’ wonen daar.

Nadat mijn vrouwtje goed op internet had opgezocht wat de -voors en tegens- zijn van vliegen met een hond, ik vooral nieuwsgierig en niet heel zenuwachtig ben, hebben mijn baasjes besloten dat ik mee mocht.

Voorbereiding

Mijn avontuur begon al 4 weken voordat we gingen vliegen met een bezoekje aan de dierenarts, hij wilde kijken of ik wel vlieg-fit was. Nou ik was niet alleen vlieg-fit, maar ook kerngezond, Ik heb een Rabiës prikje gehad, mijn chip is getest en hij heeft mijn paspoort ingevuld.

Een week later kwam mijn baasje ineens thuis met een grote plastic ‘kist’ met tralies. (reisbench)

Het gekke was: “Hij wilde ook nog dat ik er in ging liggen” Nou dat heb ik dus lekker 2 dagen niet gedaan.

Op een avond hoorde ik mijn baasjes met elkaar praten, dat ik er nu toch echt af en toe in moest, zodat ik kon wennen voor de reis. Vrouwtje is met hele lekkere koekjes gaan proberen om mij erin te krijgen;

maar ik ben niet helemaal woof….  dank je de woof, woof’ 🙂

Dit was toch niet zo slim, want het baasje heeft me er gewoon ingestopt en deed het deurtje dicht. Achteraf was het helemaal niet zo erg, het was best wel knus, ik heb er zelfs een paar nachtjes lekker in geslapen.

Opa en Oma, we komen eraan

Vandaag gaat er iets gebeuren. Baasje kwam eerder thuis van werk, hij liep naar boven en kwam met koffers terug. Hiervoor moest ik natuurlijk in die gekke kist met tralies!

kwispel, kwispel… ik mag mee!

Het vliegen vanaf Rotterdam met Transavia is heel fijn, daar mag ik namelijk bij mijn baasjes blijven tot het vliegtuig echt voor de deur staat. We werden omgeroepen en ik moest in die ‘kist’, waar 2 sterke jongens mij optilden en naar het vliegtuig brachten. Baasje mocht een stukje meelopen en heeft gezien hoe ik op de band het vliegtuig in ging. In het vliegtuig heeft de purser informatie gegeven aan mijn baasjes, dat ik in een speciale ruimte zit  waar het lekker koel was en dat ik goed zou worden vastgezet.

In Spanje aangekomen zou ik eigenlijk bij de speciale bagage worden afgezet, maar die balie was dicht en toen hebben me gewoon op de band van de koffers gezet…..

WOOF wat was dat leuk! 🙂  Alle mensen zeiden ahhhh en zaten naar me te kijken, ik heb nog nooit zoveel aandacht gehad!

Het was erg fijn om ‘opa en oma B’ weer te zien, oma had zelfs een nieuw knuffeltje voor me meegenomen, Chica. Ik heb de eerste nacht heerlijk met Chica geslapen…

In mijn volgende blog vertel ik over mijn avonturen in Spanje.

Woof

Lady Rebel.   #ladyrebelsmit

 

 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Hondenpuzzel Geef koekje! x

Hondenpuzzel

25 maart Door: Lady Rebel

Woof Een paar weken geleden heb ik een operatie gehad. Hierdoor moest ik me heel rustig houden en mocht ik niet spelen, springen, rennen en al helemaal niet zwemmen. ...

Lees het hele artikel
Castratie bij Lady Rebel Geef koekje! x

Castratie bij Lady Rebel

27 februari Door: Lady Rebel

Woof, Afgelopen dinsdag heb ik mijn eerste operatie gehad. Ze hebben mijn eierstokken weggehaald! Mijn baasjes en ik hopen natuurlijk dat het bij deze operatie blijft… Castratie v.s. sterilisatie ...

Lees het hele artikel
Anti-trektuig van Meola Geef koekje! x

Anti-trektuig van Meola

11 februari Door: Lady Rebel

Woof, Wat ben ik blij met mijn nieuwe leren tuig van Meola Leather! Mijn baasjes hebben heel lang gezocht naar een geschikte halsband of tuig omdat ik zo ontzettend ...

Lees het hele artikel
Top 5 van Lady Rebel Geef koekje! x

Top 5 van Lady Rebel

18 januari Door: Lady Rebel

Woof… Mijn baasje heeft in 2018 heel veel foto’s van mij gemaakt. Ik denk dat het er wel meer dan 1000 zijn geworden…. Deze foto’s heeft ze gebruikt voor ...

Lees het hele artikel