Zoeken
Generic filters
Exact matches only

vamos a España

26 July
x
Wat is dit?

Woof

In Juni heb ik een heel leuk avontuur meegemaakt, ik mocht met het vliegtuig mee naar Spanje, mijn ‘opa en oma B’ wonen daar.

Nadat mijn vrouwtje goed op internet had opgezocht wat de -voors en tegens- zijn van vliegen met een hond, ik vooral nieuwsgierig en niet heel zenuwachtig ben, hebben mijn baasjes besloten dat ik mee mocht.

Voorbereiding

Mijn avontuur begon al 4 weken voordat we gingen vliegen met een bezoekje aan de dierenarts, hij wilde kijken of ik wel vlieg-fit was. Nou ik was niet alleen vlieg-fit, maar ook kerngezond, Ik heb een Rabiës prikje gehad, mijn chip is getest en hij heeft mijn paspoort ingevuld.

Een week later kwam mijn baasje ineens thuis met een grote plastic ‘kist’ met tralies. (reisbench)

Het gekke was: “Hij wilde ook nog dat ik er in ging liggen” Nou dat heb ik dus lekker 2 dagen niet gedaan.

Op een avond hoorde ik mijn baasjes met elkaar praten, dat ik er nu toch echt af en toe in moest, zodat ik kon wennen voor de reis. Vrouwtje is met hele lekkere koekjes gaan proberen om mij erin te krijgen;

maar ik ben niet helemaal woof….  dank je de woof, woof’ 🙂

Dit was toch niet zo slim, want het baasje heeft me er gewoon ingestopt en deed het deurtje dicht. Achteraf was het helemaal niet zo erg, het was best wel knus, ik heb er zelfs een paar nachtjes lekker in geslapen.

Opa en Oma, we komen eraan

Vandaag gaat er iets gebeuren. Baasje kwam eerder thuis van werk, hij liep naar boven en kwam met koffers terug. Hiervoor moest ik natuurlijk in die gekke kist met tralies!

kwispel, kwispel… ik mag mee!

Het vliegen vanaf Rotterdam met Transavia is heel fijn, daar mag ik namelijk bij mijn baasjes blijven tot het vliegtuig echt voor de deur staat. We werden omgeroepen en ik moest in die ‘kist’, waar 2 sterke jongens mij optilden en naar het vliegtuig brachten. Baasje mocht een stukje meelopen en heeft gezien hoe ik op de band het vliegtuig in ging. In het vliegtuig heeft de purser informatie gegeven aan mijn baasjes, dat ik in een speciale ruimte zit  waar het lekker koel was en dat ik goed zou worden vastgezet.

In Spanje aangekomen zou ik eigenlijk bij de speciale bagage worden afgezet, maar die balie was dicht en toen hebben me gewoon op de band van de koffers gezet…..

WOOF wat was dat leuk! 🙂  Alle mensen zeiden ahhhh en zaten naar me te kijken, ik heb nog nooit zoveel aandacht gehad!

Het was erg fijn om ‘opa en oma B’ weer te zien, oma had zelfs een nieuw knuffeltje voor me meegenomen, Chica. Ik heb de eerste nacht heerlijk met Chica geslapen…

In mijn volgende blog vertel ik over mijn avonturen in Spanje.

Woof

Lady Rebel.   #ladyrebelsmit

 

 

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Dog Influencer Geef koekje! x

Dog Influencer

21 March Door: Lady Rebel

Een dog influencer? Wat is dat? Ik ga het je in deze blog vertellen. Anderhalf jaar geleden heeft mijn vrouwtje mijn eigen Instagram account aangemaakt: @ladyrebelsmit  Instagram account hond ...

Lees het hele artikel
Rebel van de klas Geef koekje! x

Rebel van de klas

10 May Door: Lady Rebel

Woef, Toen ik een kleine pup was van 10 weken ben ik voor het eerst naar school gegaan. Omdat ik een Golden Retriever ben, dachten mijn mensen dat een ...

Lees het hele artikel
Date met Guus Geef koekje! x

Date met Guus

30 December Door: Lady Rebel

Woof Op zondag 10 november ben ik met mijn vriendje Guus gaan spelen op het hondenstrand in Noordwijk aan Zee. We moesten even naar een parkeerplek zoeken (het was ...

Lees het hele artikel
Lachende Lady Rebel Geef koekje! x

Lachende Lady Rebel

7 September Door: Lady Rebel

Woof Mensen en honden zijn al heel lang met elkaar verbonden, er is aangetoond dat dit al langer is dan 5000 jaar. Door de jaren heen is de mens ...

Lees het hele artikel