Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Top 5 meest irritante dingen voor Paika

19 mei
x
Wat is dit?

Wanneer je als hond een dagje ouder wordt dan mag je zo nu en dan ook best een beetje mopperen. Paika wilde uit frustratie toch echt haar top 5 meest irritante dingen met jullie delen. Dus hier komt het;

  1. Nagels knippen en dan vooral dat kleine nare nageltje aan de zijkant van mijn achterpoten, waar de dierenarts een keer zo hard in knipte dat het begon te bloeden. Dit nageltje heet een wolfsklauw en het blijft ook maar groeien, waardoor het nog best vaak geknipt moet worden ook.
  2. ’s Ochtends vroeg op moeten staan om te gaan wandelen. Oké, eten daar mogen ze me altijd voor wakker maken, maar wandelen? Niet echt heel erg hard nodig.
  3. Andere honden die aan mijn billen willen snuffelen. Ik ga er dan gewoon zo snel mogelijk op zitten zodat er niets meer te ruiken valt.
  4. Als iemand koekje of Paika roept (naar koekje luister ik stiekem beter), en dat er dan helemaal geen koekje is.
  5. Mijn hondenzus die er met mijn lievelingsbal vandoor gaat en deze niet terug geeft. Ik kan dan blaffend achter haar aan rennen en het ergste nog ík moet dan stil zijn.

Dat waren ze hoor, verder is Paika juist een heel blij hondje die eigenlijk het liefste overal gezellig bij is. Nu ze alweer 11 jaar is geworden gaat ze niet meer zo vaak mee op pad, maar gelukkig heeft ze een mooie ruime tuin waar ze lekker op het gemak kan rondscharrelen.

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Paika

Senior hond: incontinentie Geef koekje! x

Senior hond: incontinentie

3 juni Door: Paika

Paika is 11 jaar en je merkt goed dat ze een oudere hond aan het worden is. In deze blogreeks senior hond wil ik graag vertellen over alle zaken ...

Lees het hele artikel
Senior hond: diepe slaap Geef koekje! x

Senior hond: diepe slaap

28 mei Door: Paika

Paika is 11 jaar en je merkt goed dat ze een oudere hond aan het worden is. In deze blogreeks senior hond wil ik graag vertellen over alle zaken ...

Lees het hele artikel