Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Surprise Surprise!

20 October
x
Wat is dit?

Wachten duurt altijd lang, zeker als je weet dat de postbode binnenkort met een heerlijk en leuk pakketje langskomt. Ben jij ook zo benieuwd wat erin zit? Het was ons allereerste welkomstpakketje van The Dog Pen!

Wat voelden we ons welkom na het openen van dit pakketje! Het was het wachten meer dan waard!

Hondenworst van Carnis

‘Of ik worst lust’ vroegen mijn baasjes pas aan me. Nou erg grappig hoor, als je aan tafel zit met een worst op een bord voor je.

Ze hebben gelijk, soms luister ik minder, maar dit keer snapte ik het maar al te goed, en jullie weten vast mijn antwoord! Helaas wilden ze eerst een foto maken van before en after. Omdat de worst zo groot was, zat er wel enige tijd tussen beide foto’s. Als het aan mij lag at ik hem in een keer op. Mijn baasjes vinden mij een grote meid, ik eet al zonder mes en vork!

Tja, wat vond ik ervan… lekker lekker lekker en nog eens lekker! Ik kon er geen genoeg van krijgen, mijn baasjes hebben me de afgelopen tijd worst gegeven als ontbijt, lunch en avondeten. En als toetje, je raadt het nooit, WORST! Je snapt het, mijn buikje was goed gevuld. Ik kreeg zelfs stukjes worst als ik losliep. Ik kon ineens een stuk sneller teruglopen naar mijn baasjes (ging gewoon op de lekkere geur af).

Hier zijn mijn baasjes nog even, hoor.

Wij willen ook wel even iets zeggen over deze worst. Wat hem zo geweldig maakt is dat hij goed af te sluiten is, en daardoor 2 dagen houdbaar in de koelkast. Het is een natuurlijk product,  geschikt voor alle hondenrassen en leeftijden. Niet geheel onbelangrijk is dat deze worst van Carnis hypo-allergeen is, glutenvrij en tarweglutenvrij, een heerlijk natuurlijk product dus. In verschillende smaken verkrijgbaar, namelijk kip, konijn, paard en rund. Voor elk wat wils dus.
Voor baasjes zoals wij is het ideaal dat deze worst ook online op verschillende plaatsen te bestellen is. En Joy neemt het pakketje graag in ontvangst, hoef je ook niet meer van de bank!

Maelson treatees

Wauw wat zijn deze snoepjes lekker, en wat ging het hierdoor goed tijdens mijn les. Mijn baasjes vroegen me te volgen en ik had alleen maar oog voor mijn beloning – het kwijl liep uit mijn mond. En je ziet: meerdere honden vinden deze erg lekker! Ze zijn nog eens gevuld met gezonde ingrediënten ook! Ik hoor het mijn baasjes al zeggen, niet geheel onbelangrijk,  gezonde beloningssnoepjes, zeker omdat ik zo goed oplet tijdens de les, waardoor ik er nogal veel van eet.

Weet je wat ook handig is? Dat ze lekker zacht zijn en daardoor makkelijk te breken. Voor iemand zoals ik ideaal, omdat ik snoepjes nog wel eens in een keer doorslik. Er zitten lekkere natuurlijke producten in, zoals: eend, zoete aardappel, verschillende kruiden, groene thee-extract en nog veel meer. Heel veel gezonde ingrediënten in een klein snoepje en ik lust alles! O ja, ik kreeg trouwens de snoepjes met eendensmaak, wat natuurlijk komt doordat ik een Nova Scotia DUCK Tolling Retriever ben, je kunt het toeval noemen. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in de smaken lam en vegetarisch.

Mijn baasjes gaan even nog uitleggen wat er allemaal op de verpakking staat hoor:

Handig, zo’n QR-code die je met je telefoon kunt scannen voor meer informatie. Het zijn holistische snoepjes. Dit leggen we even uit: in het kort betekent dit dat je je bewust bent van wat er in het eten zit. Dat de voedingsmiddelen in deze snoepjes goed zijn voor het gehele gestel van de hond. Een soort totaalplaatje. Voor meer informatie laat even een reactie achter, voor een goede website van Maelson!

Wat wij ook geweldig vinden is dat de verpakking eco-vriendelijk gemaakt is, waardoor deze biologisch afbreekbaar is. De zakjes zijn goed af te sluiten, hoewel dat  met een hond als Joy in huis niet nodig is aangezien snoepjes hier niet lang meegaan. Daarnaast zijn ze graanvrij, glutenvrij, 100 % natuurlijk en mager, wat ze nog geweldiger maakt.

Happy face smiley

Hier word je nou echt blij van! Wat een geweldig grappig speeltje is dit, echt eentje die bij me past. Ik heet natuurlijk Joy, en wat een fun brengt deze smiley mee. Hij ziet er niet alleen superleuk uit, maar is ook best stevig. 29 cm groot en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik heb ervan genoten, eindelijk mocht ik ermee spelen! Ik pakte hem vast schudde hem in het rond. Happy (inderdaad, hij heeft al een naam) vloog alle kanten van de kamer door. De losse touwtjes blijven ook interessant omdat je er zo lekker op kunt kauwen. En als klap op de vuurpijl zit er ook nog een piepje in, wat dit speeltje nog leuker maakt. Weet je trouwens wat mijn lievelingskleur is? Felgeel, omdat ik er zo happy van word!

Nou willen mijn baasjes alweer aan het woord:

Sorry, we willen wel even zeggen dat de touwtjes soms los gaan tijdens het ruwe spelen. Laat je hond dus nooit alleen en te lang spelen met geen enkel speeltje.
Verder is hij geweldig, er zit een piepje in om de aandacht mee te trekken. Je kunt er ook heel leuk samen mee spelen en hij vliegt geweldig door de lucht, wat Joy super vindt. We hebben er samen uren speelplezier mee beleefd, en nog steeds is hij favoriet.

Een wist u datje: Het is erg gezond voor een hond te kauwen op flostouw. Het draagt bij aan gezonde tanden en tandvlees.

&JOY!

Kijk ook eens op mijn Instagram

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel