Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Sennahs nieuwe halsband van Meola Leather

27 February
x
Wat is dit?

Meola Leather heeft voor een aantal bloggers leren tuigen en halsbanden gemaakt. Sennah was een van de gelukkigen en kreeg een prachtige kobaltblauwe halsband! Wat wij van Meola en de halsband vinden lees je in deze blog.

Meola Leather

Toen ik van The Dog Pen hoorde dat Meola Leather een halsband voor Sennah ging maken, had ik nog nooit van ze gehoord. Ik ben toen wat gaan rond kijken op Instagram en kwam al gauw de pagina van Meola tegen. Deze wordt beheerd door Amy, de eigenaresse van Meola Leather.

Op de Instagram-pagina stonden foto’s van verschillende honden met verschillende tuigen en halsbanden. Ik werd gelijk enthousiast bij het zien van de halsbanden; ik vond ze heel stoer en heel erg mooi. Hoe zou die van Sennah eruit komen te zien?

Eigenlijk was ik ook gelijk benieuwd hoe Amy die tuigen en halsbanden maakte. Daar kwam ik al snel achter. Via een link ging ik naar het YouTube kanaal van Meola. Amy filmt namelijk wekelijks haar werkzaamheden en maakt daar een leuke vlog van. Heel leuk om te zien hoe ze te werk gaat, hoe het laseren werkt en vooral leuk om haar atelier eens te zien!

Meola vlog

In de tijd dat ik moest wachten op Sennahs halsband heb ik meerdere vlogs bekeken. In een van de vlogs kwamen zelfs de halsbanden van verschillende bloggers voorbij! Die van Sennah zat daar helaas niet tussen, dus ik wist nog steeds niet hoe deze eruit zag. Ik zou toch echt moeten wachten totdat het pakketje verstuurd zou worden.

Service

De halsband van Sennah werd op maat gemaakt en dat neemt nou eenmaal wat tijd in beslag. Toen ik het verzendbewijs ontving kon ik haast niet meer wachten, maar toen de postbode er eenmaal was met mijn pakketje, was ik niet thuis! Mijn nieuwsgierigheid werd erg op de proef gesteld. Maar het was het wachten meer dan waard. De kleur van de halsband sprong er gelijk uit. Echt een hele mooie, stoere kleur, en de naamtag maakte het helemaal af!

Ik riep Sennah gelijk bij me om de halsband om te doen. Ik moest hem een heel stuk korter zetten; hij moest zelfs helemaal tot aan de naamtag ingekort worden. Hierdoor zat er 20 cm dubbel aan leer. Dit leek Sennah met bewegen in de weg te zitten en het zag er ook een beetje raar uit. Ik heb Amy gemaild met mijn opmerking en met de vraag of de halsband iets korter gemaakt kon worden. Hierop kreeg ik al heel snel reactie en binnen een dag was het geregeld. Ik zou de halsband terugsturen naar Amy zodat zij hem kon verkleinen. Heel fijn en vooral heel snel opgelost! Topservice, nogmaals bedankt Amy! Na het verkleinen werd de halsband weer naar mij teruggestuurd en nu paste hij perfect! Eindelijk kon Sennah zijn nieuwe halsband showen. Meola leren halsband

Sennahs halsband

Sennah heeft nu twee halsbanden. Een standaard stoffen halsband in de kleur rood met bijpassende lijn, en we hebben de kobaltblauwe halsband van Meola. De rode draagt Sennah als we afspreken met andere honden en verder draagt hij de kobaltblauwe. Eigenlijk draagt hij hem dus bijna altijd

De kobaltblauwe kleur valt in Sennahs lange haren goed op. De naamtag is niet altijd direct leesbaar, maar dat vind ik ook niet nodig. De gesp sluit heel fijn, hij klemt goed en dat vind ik erg prettig. Sennah trekt nogal eens aan de riem en met een te losse gesp zou hij hem zo los trekken.

Nu we de mooie kobaltblauwe halsband hadden moest daar natuurlijk ook een bijpassende lijn bij, net zoals bij Sennahs rode halsband. Nu had ik nog een nieuwe flexlijn nodig, dus was de keus heel makkelijk. Het zou een blauwe worden! Het was even zoeken, maar ik heb een mooie gevonden van het merk Flexi. Natuurlijk is het blauw van plastic iets anders dan het blauw van leer, maar dat mag de pret niet drukken. Het past heel goed bij elkaar!

 

Sennah heeft nu twee prachtige sets. Een rode stoffen halsband met korte lijn en een blauwe leren halsband met flexlijn.

Benieuwd geworden hoe de Meola-halsband staat bij Sennah? Hier volgen wat foto’s!

Sennah nieuwe halsband

Meola

 

Sennah Meola halsband showen

 

Deze blog hebben we mogen schrijven in samenwerking met Meola. Wil je zelf ook zo’n mooie handgemaakte halsband, hondenriem of tuig? Kijk dan op de website van Meola Leather.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Sennah

Hersenwerken met je hond Geef koekje! x

Hersenwerken met je hond

8 April Door: Sennah

Hersenwerken met je hond. Sennah doet aan Hersenwerken. Een leuk en uitdagende manier van werken met je hond. Maar wat is dat nou eigenlijk, Hersenwerk voor honden? En hoe ...

Lees het hele artikel
Van houten puzzels naar Hersenwerken Geef koekje! x

Van houten puzzels naar Hersenwerken

1 March Door: Sennah

Sennah is De Blije Braverd als het gaat om de manier van Hersenwerken. Maar waren wij wel echt aan het Hersenwerken? Wat is Hersenwerken? En wat is een Blije ...

Lees het hele artikel
Djairo had een levershunt Geef koekje! x

Djairo had een levershunt

21 December Door: Sennah

Dit keer geen blog over Sennah maar over onze vorige hond Djairo. Een hondje met een speciaal plekje in mijn hart. Djairo heeft op jonge leeftijd en in een ...

Lees het hele artikel
Vuurwerk, het is weer zover Geef koekje! x

Vuurwerk, het is weer zover

25 November Door: Sennah

Hoe is het dit jaar met Sennah en zijn vuurwerk angst? Tijdens de jaarwisseling van 2018 -2019 bleek Sennah heel angstig. Met wat hulpmiddelen kwamen we de maanden door. ...

Lees het hele artikel