Zoeken
Generic filters
Exact matches only

Review ZIWI New Zealand Beef Weasand (Slokdarm)

9 October
x
Wat is dit?

Wij gaan op vakantie naar Texel en wat nemen we mee? Inderdaad dit geweldige product van ZIWI.

Een pure, simpele liefde voor onze honden en onze producten, dat is ZIWI. Om met alleen het beste, een leven lang vol avontuur aan te gaan! Had ik al gezegd dat het product 100% natuurlijk is, dat beloofd wat! Aan ons de eer om ZIWI Beef Weasand te testen, dat hoef je (een actieve hond als) Joy geen tweede keer te zeggen!

Gezondheid; schoon, puur en natuurlijk

Mount Maunganui, het zegt je waarschijnlijk niets, maar dat is de plaats in Nieuw Zeeland waar de  fabriek van ZIWI staat. Nieuw Zeeland staat erom bekend dat ze een strikte wet- en regelgeving hebben omtrent hun producten. Mede door deze wetgeving en het twee keer drogen van hun producten verkleinen ze de kans op ziektes, bacteriën of allergieën.

Het product is 100% natuurlijk, dus zonder toevoegingen. Daarnaast draagt het bij aan de gezondheid van het gebit van je hond. Zoals jullie weten is Joy als pup erg ziek geweest en heeft daardoor gevoelige darmen. De producten die wij in huis halen zijn daarom altijd natuurlijk, anders hebben we niet genoeg aan één rolletje poepzakjes!

Ziwi snack review

Versheid

Wat ik zo geweldig vind aan dit product is dat het een hersluitbare verpakking heeft, d.m.v. een soort rits. Geopend kunnen de producten van ZIWI acht weken goed blijven.

Wat vindt Joy van ZIWI?

Joy is in sommige dingen een moeilijke eter. Producten moeten bij ons altijd lekker ruiken, anders heb je kans dat Joy gewoon doorloopt.
De slokdarmen van ZIWI vielen daarentegen erg in de smaak. Al toen ik het zakje openmaakte stond Joy al voor mijn voeten. Normaal is het altijd wat spannend in het bos wat Joy gaat doen (zeker als er konijnen zijn) maar dit keer bleef ze opvallend dicht bij mij!

Wat vindt haar baas Kimberley?

Soms heb je van die merknamen die je steeds weer hoort vallen. Maar nog nooit geprobeerd, iets met eerst alles opmaken. Nu hadden we de kans dit product te testen en ik moet zeggen wij zijn verkocht. Het is 100% natuurlijk en dat ruik je moet ik zeggen. Joy mag deze voortaan lekker buiten opeten.

Wij vinden het altijd fijn als Joy een product heeft waardoor ze op een andere manier dan wandelen en rennen moe van wordt. Dat hebben we nu gevonden! dus hetgeen wat we over hadden ging mee terug naar Zeeland. Joy ging verdacht netjes zitten (waarschijnlijk rook ze iets) toen ik de koffer aan het uitpakken was. Snel rende ze ermee naar buiten en begon er met smaak van te eten. Alhoewel we Joy een paar keer hebben moeten zeggen dat ze niet met haar eten mag spelen, konden wij alles uitpakken.

Wat ik zo geweldig vind is de hersluitbare verpakking, door middel van een soort rits blijven de producten van ZIWI acht weken goed! Zo kun je lekker afwisselen, wij gaan snel naar de winkel want we willen de andere producten ook wel eens proberen!

Assortiment

Naast dit geweldige product hebben ze bij ZIWI ook een fantastische hoeveelheid droogvoer en natvoer, maar ook producten waar bijvoorbeeld groenlipmossel in verwerkt zit. Ze gebruiken de hele prooi, wat wil zeggen het vlees, organen en de botten van het dier.

Laat je zeker verrassen door het zeer uitgebreide assortiment van ZIWI vol natuurlijke producten. En vergeet niet de andere blogs te lezen, die zijn om te smullen!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Best Petfoods. Deze review is zoals altijd objectief.

Gerelateerde artikelen

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Toller Joy

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event Geef koekje! x

Toller Joy eet een hapje mee op Animal Event

20 May Door: Toller Joy

Dat is het geluk dat mijn baasje en ik schrijven voor The Dog Pen. Want daardoor mochten wij naar Animal Event. Voor mijn baasje de eerste keer dat ze ...

Lees het hele artikel
Hondenfestival Geef koekje! x

Hondenfestival

27 October Door: Toller Joy

Festival Als hondeneigenaar ben je altijd op zoek naar leuke festivals om de laatste nieuwe koopjes te scoren! Zo gingen ook wij vandaag op zoek naar leuke acties voor ...

Lees het hele artikel
Gezondheidsonderzoeken voor het fokken Geef koekje! x

Gezondheidsonderzoeken voor het fokken

21 October Door: Toller Joy

Als je zelf een hond hebt herken je dit gevoel vast. Je houdt je hond voor de eerste keer vast en je weet gewoon dit is mijn maatje voor ...

Lees het hele artikel
Joy’s gekke gewoontes top 5 Geef koekje! x

Joy’s gekke gewoontes top 5

13 February Door: Toller Joy

De 5 gekke gewoontes op een rijtje: Meegaan naar de wc Zoals veel andere honden houdt ook Joy van gezelligheid. En wat is er nou gezelliger dan meegaan naar ...

Lees het hele artikel