Zoeken
Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Rescue Paws Curacao

27 september
x
Wat is dit?

Woof,

Wat heb ik toch geluk gehad met mijn ‘gouden’ leventje in Zuid-Holland. Ik voel me veilig, krijg veel liefde, krijg 2x per dag eten, wordt uitgelaten, we gaan vaak lekker wandelen en ik mag en kan de hele dag spelen met één van mijn 15 speeltjes. Ik kan zelfs kiezen uit een mandje, orthopedisch kussen en de bank waar ik op wil slapen…. Als ik ziek ben zullen mijn baasjes er alles aan doen om mij weer beter te maken. Whoohoof ik voel me echt een heel blij hondje.

Curaçao

Zelfs als mijn baasjes op vakantie gaan waar ik niet mee naar toe kan, heb ik het nog heel goed. Ik mag dan namelijk naar mijn tante Mariëlle toe, nou dat ik pas echt feest…. dit gaat binnenkort ook weer gebeuren, want mijn baasjes gaan naar curaçao.

Op Curaçao wonen helaas heel veel honden op straat die het zwaar hebben en eenzaam zijn. Er zijn ook heel veel honden die wel bij een baasje wonen maar die echt heel slecht behandeld worden. Ze fungeren als waakhond maar als ze ziek worden worden ze afgedankt omdat de baasjes geen geld hebben voor de behandeling of er gewoon geen zin in hebben. Ook worden puppies aan de kant van de weg gezet, omdat de ‘baasjes’ er niet voor willen of kunnen zorgen. Dit vinden wij heel erg….

Rescue Paws Curaçao

Gelukkig zijn er meer mensen die dit leed verschrikkelijk vinden en die de mogelijkheden hebben om zoveel mogelijk hondjes te redden en te verzorgen. In 2014 is de stichting  Rescue Paws Curaçao opgericht. Zij vangen straathondjes op, geven ze eten, liefde en verzorging. Ze gaan met de honden naar de dierenarts als dit nodig is, zorgen dat ze geen teken en vlooien meer hebben, ontwormen de hondjes  en zorgen voor sterilisatie bij teefjes (door de dierenarts) zodat er niet nog meer ‘ongewenste’ pups geboren kunnen worden. Teven zorgen ze ervoor dat de hondjes geadopteerd kunnen worden, zowel op curaçao als in Nederland. Zodra het Kluivert rescue centre op curaçao klaar is zullen de mensen van Rescue Paws Curaçao deze opvanglocatie gaan runnen, waardoor ze een waanzinnige samenwerking aangaan en nog meer kunnen betekenen voor de zwerfhondjes op het eiland.

#durftevragen

Het leed van deze hondjes gaat mijn baasjes aan het hart, ze zijn heel blij dat er een stichting is die zich bekommerd om het welzijn van de honden op curaçao. Daarom hebben ze besloten de stichting te gaan helpen; in goederen, donatie en in het echt als ze op curaçao zijn. Via mijn blog willen ze aan jullie vragen of jullie mee willen helpen…..

Zoals jullie begrijpen is op het eiland de aanschaf van goederen een stuk duurder dan bij ons in Nederland; vandaar dat mijn baasjes spullen mee willen nemen.

Wij willen aan jullie vragen of jullie mee helpen bij de inzameling van spullen die we mee kunnen nemen in onze bagage naar Curaçao. We gaan eind oktober vliegen en we willen graag voor die tijd een mooie lading spullen hebben verzameld. Wat kun je doneren?

  • Medicijnen, vlooienmiddelen, wormmiddelen (ook aangebroken verpakkingen zijn welkom)
  • Dekentjes
  • Speeltjes
  • Voerbakken
  • Hondenkluifjes

Heb jij producten die je wilt doneren aan Stichting Rescue Paws Curaçao? Stuur ze dan op naar The Dog Pen! Daar worden alle producten verzameld en in één keer aan ons verzonden voordat we naar Curaçao gaan. Zo kunnen we jouw spullen meteen op de juiste plek brengen!

The Dog Pen
T.a.v. inzamelactie Lady Rebel
Postbus 165
2210 AD Noordwijkerhout
Nederland

Wil je liever helpen door een donatie te doen in de vorm van geld, zodat wij zelf spullen kunnen kopen om mee te nemen? Neem dan contact op via Ladyrebelsmit@gmail.com

 

Volgende blog

In mijn volgende blog zullen we een tussenstand geven van de stand van zaken; we hopen echt dat jullie willen bijdragen & laten we met elkaar iets goeds doen voor de zwerfhondjes op Curaçao… we gunnen toch iedere hond ook zo’n goed leven als ik mag hebben en hopen op een gouden mandje voor allemaal.

Kijk voor meer informatie over de stichting, adopteren op afstand of voor adoptabele honden op de website van Rescue Paws

Woof Lady Rebel

 

Tags

Wat is dit?

Meer verhalen van Lady Rebel

Speuren in de tuin Geef koekje! x

Speuren in de tuin

17 oktober Door: Lady Rebel

Woof, Vorige week heb ik een intake gehad voor een ‘privéschool!...... zo cool!!!  Toen we daar met de auto aankwamen, kwam er een man voorbij gefietst met een heel ...

Lees het hele artikel
Lady Rebel de Golden Retriever Geef koekje! x

Lady Rebel de Golden Retriever

8 september Door: Lady Rebel

Woof Zoals jullie op de foto waarschijnlijk al gezien hebben, ben ik een golden retriever. Niet zomaar één; ik ben Lady Rebel, de grote puber Golden met een hele ...

Lees het hele artikel
WoefBox Geef koekje! x

WoefBox

4 september Door: Lady Rebel

Woof, ik heb een WoefBox gewonnen. Instagram Een aantal weken gelden heeft mijn vrouwtje meegedaan aan een give-away actie van Petspotsapp en WoefBox op Instagram. Ze moest hiervoor met ...

Lees het hele artikel
Buiten spelen in de tuin Geef koekje! x

Buiten spelen in de tuin

23 augustus Door: Lady Rebel

Woof, Stokjes, stenen, houtblokken, plantjes……. Whoohoo Je kan me niet blijer maken. Ik vind het echt fantastisch om hierop te kauwen. Van mijn baasjes (vooral van het vrouwtje) mag ...

Lees het hele artikel